- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Eğer kalabalıklarsa gece alan kavgası falan yapıyor olabilirler.Bizim yavrular(!) da seninkiler gibi olsa bence de hiç sorun yok olm.
Korkuyom lan bildiğin, rahatsız olmak falan değil derdim yani, baya baya tırsıyom bazı hallerinden.
Eğer kalabalıklarsa gece alan kavgası falan yapıyor olabilirler.
Bir de gece daha sessiz ve hareketsiz olduğu için, duydukları seslere ve gördükleri hareketlere daha çok tepki veriyorlar.
En kötü içlerine şeytan kaçmıştır
Uu bu bir davet mi beybiOlm bi gün gel bize de bi dinle ya, hiç öyle kedi gördüm havlaması gibi değiller yani. Utanmasam içlerine şeytan kaçmış olayına he dicem de işte utanıyom.
Valla abla, inan karı kız meselesiyse bence hiç problem değil, bi gece de gelsinler, oturalım dertleşelim, hiç sıkıntı yok. Ama hep bi korkutmaca hep bi böğürmece, varsa yoksa böğürtleni korkutalım. Bu işler böyle olmaz, biz onların anasını bacısını korkutuyo muyuz? yo, gayet sevip okşuyoruz.Şimdi kedi ve köpeklerin kızgınlık dönemleridir bunlar,yavaştan kur yapmaya başlayıp dişileri tavlama işine giriyorlar.
Özellikle kedilerde ses tam bir armoni içerir..
Valla abla, inan karı kız meselesiyse bence hiç problem değil, bi gece de gelsinler, oturalım dertleşelim, hiç sıkıntı yok. Ama hep bi korkutmaca hep bi böğürmece, varsa yoksa böğürtleni korkutalım. Bu işler böyle olmaz, biz onların anasını bacısını korkutuyo muyuz? yo, gayet sevip okşuyoruz.
Bizim balkonun önünde takılmaktaki amaç nedir yani, birinci kattayım.
I am Legend filminde gece çıkan yaratıklar geldi aklımaçok tırsarım ben de gece köpüşlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?