Bu korku bitmeyecek mi? Bebişlerinizi kaybetme sebepleriniz nelerdi?

jansettt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
94
14
48
merhaba arkadaşlar..2.tüp denemem.1.kimyasal gebelikti değerlerim 60 lardan düşmeye başladı.Çok şükür bu ikinci ve hiç umudum yokken yine pozitifi gördüm. 3 gün önce değerim 470 idi.Ama okuduklarımdan çok kaygılanıyorum..4-5 ya da 7-8 aylıkken kaybedilen bebişler..Bu korku yüzünden,temkinli olmak adına gönül rahatlığı ile hamileyim bile diyemiyorum.ve hatta gözün aydın diyenlere,aileme,eşime bile ''durun daha'',''bekleyelim görelim''vs vs gibi temkin cümleleri kullanıyorum...
Yaşayanlara sorum şu..Sizleri yeniden üzmek istemiyorum.Çok yıpratıcı olmazsa sorum Neydi bebişlerinizi kaybetme sebepleriniz? :59:

öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.anlamadığım birşey var neden böyle olumsuz şeyler düşünüyorsun ki..yolunda gitmeyen bişeyler mi var.böyle yaparak kendini çok yıpratırsın..herşey nasip rabbim zeval vermesin

öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.anlamadığım birşey var neden böyle olumsuz şeyler düşünüyorsun ki..yolunda gitmeyen bişeyler mi var.böyle yaparak kendini çok yıpratırsın..herşey nasip rabbim zeval vermesin

Öncelikle teşekkür ederim..Aslında olumsuz düşünmüyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda..Ama tedbir almak ve bilgilenmek adına soruyorum..Tabiki önce Allah'ın takdiri canım.

öyle tabi rabbim bilir...bende ilk denemede kimyasal yaşadım 2.de 7+5 te bebeğimin kalbi durdu napalım yicek ekmeği yokmuş rabbim ol dedi oldu dur dedi durdu :50:

İşte aslında bunu sormak istiyorum..Doktorlar herhangi bir sebep söylemiyormu kalp atımının duruşu için?

doktorumla daha yüz yüze görüşmedim sadece telde konuştuk ne sizin ne bizim suçumuz bu genelde gelişemeyen yani sakatlık ihtimali yüksek bebeklerde böyle olur dedi..hatta biz böyle durumlarda şükrediyoruz ilerleyen gebelik haftalarında sorun çıkabilir dedi...ama her ihtimale karşı genetik testler yaptırcaz biz bakalım hayırlısı artık.senin kaç haftalık bebeğin

doktorumla daha yüz yüze görüşmedim sadece telde konuştuk ne sizin ne bizim suçumuz bu genelde gelişemeyen yani sakatlık ihtimali yüksek bebeklerde böyle olur dedi..hatta biz böyle durumlarda şükrediyoruz ilerleyen gebelik haftalarında sorun çıkabilir dedi...ama her ihtimale karşı genetik testler yaptırcaz biz bakalım hayırlısı artık.senin kaç haftalık bebeğin

benim sanırım daha 4 haftalık.Bende daha ilk doktor görüşmemi yapmadım..Çok geçmiş olsun sana.

Back
X