ne yaparsan yap geçmiyor o hamileliğim boyunca bende hep tedirgindim oynamaya başlayınca raht edersinde gene tam etmezsin azmı hareket etti bugün etmedi niye böyle felan yani bitmiyor kızım sağ sağlim doğdu şükür 2.5 aylığız tam ama bittimi bitmedi şimdi orasına burasına birşey olacak diye korkuyorum şu 11 ayda yaşlandım resmen çok ehvamlıyım ben sürekli birşeyi yok doktora götürüyorum durup dururken en kötüsünü düşünüp harap ediyorum kendimi ilk hamile olunca bitecek sandım bitmedi sonra doğunca bitecek sandım bitmedi bitmiyor allah sağlık versin kızımda öğrendim en önemli şeyin sağlık olduğunu inş sağlık sorunlarıyla karşılaşmaz bebeklerimiz çok zor ben artık kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorumkızlar biliyorum,saçma gelecek çoğunuza ama içimden söküp atamıyorum bu korkuyu. ya bebeğimin kalbi durduysa diye sürekli bir kurt içimi kemiriyor. ilk gebeliğim. korkuyorum. kalp durması olsa belirtileri anlaşılacak bir şey mi? kendi özel doktorum var ama bu endişe yüzünden sürekli devlet hastanesinden randevu alıyorum kontrole giriyorum neredeyse her hafta
offf Allah yardım etsin hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
öyle içimi dökmek istedim sadece
kızlar biliyorum,saçma gelecek çoğunuza ama içimden söküp atamıyorum bu korkuyu. ya bebeğimin kalbi durduysa diye sürekli bir kurt içimi kemiriyor. ilk gebeliğim. korkuyorum. kalp durması olsa belirtileri anlaşılacak bir şey mi? kendi özel doktorum var ama bu endişe yüzünden sürekli devlet hastanesinden randevu alıyorum kontrole giriyorum neredeyse her hafta
kimse istemez başına geldin bende de aynı korku var amam bir de şöyle bişey var olacakla öleceğe çara yok
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kesinlikle öyle çok huysuz bir kzıım var benden kaynaklı sanırım rahat bir hamilelik geçirmedim oysaki hiç kötü birşey olmadı allah korusun hepsini20.haftada hareket etmeye başlayınca bu düşünceler uçup gider inşallah. :) Bende de oluyordu doktora ağlayarak gittim nette birsürü abuk sabuk şey okudum kalbi durursa anlayamazmışım falan filan. Doktorum sağolsun rahatlattı beni. Hareketlenince evhamın geçecektir inan. Yalnız olumsuz düşündükçe çocuk da etkileniyor sağlıkla sıhhatle doğurursun inşallah bebeğini ama böyle devam edersen stresli bir bebek olur. O yüzden her olumsuz düşündüğünde elini karnına koy ve o iyi ben biliyorum gibi konuş bebeğinle. İnsanlar kaç tane düşük yapıp en sonunda doğurabiliyorlar bebeklerini, sen şükret haline. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Burayı okuyup iç çeken bir sürü kadın var. Rabbim hepsine sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin.
geçmiş olsun arkadaşım. doğru diyorsun ama annelik işte şimdidn tedirginlik başlıyor. dualarımız bebeklerimizle.
kızlar biliyorum,saçma gelecek çoğunuza ama içimden söküp atamıyorum bu korkuyu. ya bebeğimin kalbi durduysa diye sürekli bir kurt içimi kemiriyor. ilk gebeliğim. korkuyorum. kalp durması olsa belirtileri anlaşılacak bir şey mi? kendi özel doktorum var ama bu endişe yüzünden sürekli devlet hastanesinden randevu alıyorum kontrole giriyorum neredeyse her hafta
ei nkızlar biliyorum,saçma gelecek çoğunuza ama içimden söküp atamıyorum bu korkuyu. ya bebeğimin kalbi durduysa diye sürekli bir kurt içimi kemiriyor. ilk gebeliğim. korkuyorum. kalp durması olsa belirtileri anlaşılacak bir şey mi? kendi özel doktorum var ama bu endişe yüzünden sürekli devlet hastanesinden randevu alıyorum kontrole giriyorum neredeyse her hafta
canımsenınkıde takıntı halıne gelmıs benım eskıden tek bır takıntı vardı hafıfledı derken hamılelıkte hersey takıntı oldu hayatı zehır edıyorum kendıme bazen dusuncelerle bosugmak benı mahvedıyor
hepimizde farklı bi sıkıntı var. ben de takıntı değil de bi tedirginlik var gün boyu gitmeyen zaman zaman daha da artan bi tedirginlik sanki kalbim boğazımda atıyor yüreğim ağzımda yaşıyorum. herşeye kaygılanıyorum. işte ne yapacağım, gece uyuyabilcek miyim, sabah kalkınca ne yapacagım gün boyu ne yapacağım gibi bu da beni sürekli rahatsız ediyor. eger artars bi de gece uykusuz bırakıyor.
nasıl başediyortsunuz. ben yalnız kalamıyorum, annemler yanımda, sürekli dua ediyourm, el işi yapmaya çalışıyroum hava kararmaya yakın söyule bi dışarıya çıkıyorum ama tabi hiç birisi geçirmiyor sadece o anlık belki daha az hissetmemi sağlıyor. buna şükür diyoerum bzen çünküğ daha önceleri ağlama krizlerine de giriyordum bugunku kadar bile sakin olamıyordum o daha beter yapıyordu.
siz nasıl başediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?