Doğuma Hazırlık Bu korkuyu nasil yenecegim yaa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar 36 haftalik hamileyim ve gun gectikce dogum.korkusu oldu bende kafama takmayim.diyom ama yapamiyom atamiyorm o korkuyu uzerimden nasil olcak.nasil dogacak cokmu aci cekerim yaa

Acı cekmek herkese gore farklıdır. Ilk cocugumda cektıgım sancıları dusumdum suan oyle dayanılmayacak bır sancı degıldı. Adet agrısının bıraz daha sıddetlısnı dusun. Inan bebegını kucagına aldıgında cok da Zor degılmıs dıyeceksın. Onu emzırınce onun kokosunu ıcıne cekınce herseyı unutursun. Seni korkutmaya calısanlarada asla kulal asma. Gercekten kolay bor dogum olacagına sen kendını ınandırır rahat olursan hersey senın ıcın daha kolay olur.
Hayırlı saglıklı dogumlar.

Çok güzel olacak. Süper olacak. O an tüm güç sende olacak. Dönüp dönüp o günü hatırlayacaksınız. Doğanın sistemi bu. Hiç korkmayın. Benim 2. Çocuk. İnşallah ilki gibi güzel geçecek

Tsk ederim arkadaslarr cvbnz icinn ins kolay bi dogum olurr ilk oldugu icin bu kadar korkuyorum sanirim

Tsk ederim arkadaslar cvbniz icin ilk oldugu icin bu kadar korkuyorum sanirim ins kolay bi dogum olur

Benimde suan 35 haftalik hamileyim ben epidural normal.dogum dusunuyorum korkudan ziyade heyecan var bende :)

Ben olumlu dusunuyorum hep kolay gecicekmis gibi cunku kimisinin 2 saat kimisinin 40 saat suruyo umarim hepimizin cok rahat gecer benim haftaya cati muaynem var ve bebegim iri bir bebek olacak gorunuse gore bakalim catim da uygun mu

Bnde olumlu dusunmeye calisiyorum da yinede korku gitmiyo isdee bnm doktor cati muanesi icin de gel falanda demedii nasil olcaksa bilmiyorum yaa en son gittimgimde kilosu 2200 simdi ne kadar oldu bilmiyorum

Benimki 33+3 ken 2650ydi haftasina gore baya iriydi 10 gun falan ondeydi 24kasim okan dogum tarihi 11 kasim gorunuyordu ama bilmiyorumki 11 de bile dogsa 3800 olur dedi doktor 24 unde dogarsa 4u gecer bence ve o zaman normal dogum yapamam

Aynen nrml dgm olmaz bnmkinn kilosuu iymis doktra sordugumda iyi demistii

Doktorum hep normal.dogum diyor ama bilmiyorum bende esimde uzunuz ondan iri sanirim bebek heersey cati muaynesinde belli olur umarim

Unutmadan doğuma bir hafta kala hurma yiyin cok fazla duydum yiyenlerin doğumu cok rahat gecmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…