Bu korkuyu sizde yaşıyor musunuz?

Excuseme

uhuuu beybi
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
434
7
46
Bursa
Sevdiğim insanlardan haber alamayınca aklıma kötü birşey olduğu düşüncesi geliyor.:18: Belki aranızda yaşayanlarınız vardır.Kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz?

cok kötü bi his ama engel olamiyorum ulasama kadar

Allaha emanet olsunlar ama bende az felaket tellaliyim hic güzel birsey degil
yipratici..

ben de öyleyim, bu yüzden ailemden yola çıkacak olan bana haber vermez. e yol boyu tel kapalı olacak, ben kıvranacağım...her mola yerinde beni araması gerekecek...
yattığım odada biriuyuyorsa sabaha dek nefes dinlerim. hiç tam dalamam uykuya. yani 7 yıllık evliyim, 7 yıldır hep kesik kesik uyudum demek bu. şimdi bir de kızımın nefesini dinliyorum...hep ani ölümler gördüm, beklenmedik. dün sapasağlam olanları ertesi gün toprağa verdik. onun etkisi bendeki.

evet hem de çok. çok korkuyorum:( mesela benim kardeşim çıkar dışarı akşam gezer arkadaşlarıyla falan geç gelir. annem arar arar açmaz onun huyu o telefonu açmıyor. nasıl canım sıkılır panik olurum çok korkuyorum zaman kötü her şey olabilir çünkü. direk aklıma kötü kötü şeyler geliyor

bende aynen senın gıbıyDIM artık degılm..

bır gün (eskı oluyor artık) sevgılm bütün gün boyunca telefonunu kapattı hıc bırsey söylemeden.. ve ben kafayı yedım.. evıne gıttım acmıyor kımse kapıyı..komsulara soruyorum kımse görmedık dıyor..arkadasları bılmıyoruz dıyor.. aılesı tatıldeydı soramadım :1: neyse gece vaktı oldu oturdum bütün hastanelerı aradım.. hıc bırınde yok.. sabaha kadar bır damla uyku uyumadım.. tekrar gıttım evıne bu arada sabahın körü yanı 6ydı saat.. bızımkısı balkonda keyıf yapıyor..kulagına takmıs koca kulaklıkları..ohh müzık dınlıyor elınde bırası.. neymıs efendım kafa dınlemek ıstemıs.. benım aklımdan neler gectı senın haberın varmı dedım.. güldü halıme ve o günden sonrada hıc takmadım ..

aılem cok sükür benı hıc merakta bırakmadı bende aynı sekılde onlrı :1:

Vesvese canim o. Banada cok olur.

Oldugu zaman surekli rabbim vesveselerden, kotu dusuncelerden sana siginirim derim. Gecer sukur

bende de çok oluyor bu ya. sevdiğim insanlar, özellikle de sevgilim telefonu açmayınca arka arkaya sürekli aramadan duramıyorum en sonunda karşımdakinin sarji bitiyor be kafayı yiyorum iyice. mesela en son sevgilime yaptım bunu bir sürü kavga etti benimle duymamışım demekki veya müsait değilim demekki 10 dakika sonra arasan nolur diye kızdı. ama hakkaten olmuyo aradığım kişiye aradığım anda ulaşmam lazım yoksa öldü zannediyorum feryadı basıyorum. başımdan böyle bişey olmasına sebep olacak kötü bi olay da geçmedi ama saplantı galiba sebebini ben de bilmiyorum bunun. aslında yapmamak lazım böyle, karşımızdakileri bıktırıyoruz boşu boşuna:50:

bende de vardı bu. sevdiklerim değil de sadece anne ve babama karşı...
hep aklımda onlara birşey olucak diye düşünür kafamda kurar ağlardım, onlarsız yaşayamam ben diye. defalarca içime fenalık basıp nefes alamamıştım hatta düşüncesinden bile. arada sırada rüyalarıma girer ve nefes nefese uyanır ağladığım oldu. sadece dua ediyorum çünkü elden başka birşey gelmez. Allah'ın bilceği iş bu. ve ben her zaman dua ederim Allahım anneme babama ne kötülük vericeksen bana ver onlara birşey olmasın bütün acıları ben çekiyim yeter ki onlar sağlıklı olsun. diye... artık alışkanlık oldu her zaman söylemeye başladım bunu şimdilerde ise daha rahatım.

mesaj tekrarı...................................................

Son düzenleme:
bende oyleyım yaa
annemler falan hastaneye gittiler diyelim, geç kalırlarsa hemen ya araba çarptıysa falan çok korkuyorum çook
piskolojik bişey malesef :(

Hem de nasıl aklıma bütün sıradışı senaryolar geliyor sonrasında gerçeği öğrenince aferin yine kaptırdın kendini kuruntularına diyorum :))

Son düzenleme:
Allah'ım bu nasıl bir duygudurrr. İliklerime kadar hissediyorum. Kafayı yiyorum resmen. Kardeşim maça gitsin 5 dk açmasın telefonu, başlıyorum senaryolar yazmaya. Bir de ben uzakta okuduğum için aileme karşı ayrı bir korkum var. Bugünlerde aşmaya başladım. Eskiden ailem değil bir arkadaş dahi olsa meraktan ölürdüm.

Hem de nasıl korkuyorum. Ulaşana kadar mahvoluyorum, mideme kramplar giriyor, su bile içemiyorum sanki çok kötü şeyler olmuş gibi. Bu korku sadece ulaşamadığımda değil, gece telefonum çaldığında da oluyor. Arayan kişiye hemen panikle "bir şey mi oldu?" diye endişeli endişeli sorarım ve o an elim ayağım titrer. Hiç iyi bir şey değil bu kadar panik olmak ama elimde değil ... :50:

Back
X