Bu Korona Günlerinde Babam Felç Gecirdi

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Merhaba Herkese
Su an o kadar uzgunum ki nasil yazacagim bilemiyorum.
Annem iki yila yakin bir zaman once felc geçirmişti o topladı simdi iyi sukur.

Bu aksam babam dusa girmis uyumus uyanmis. Annem bir gariplik sezmiş konusmasinda hemen hastaneye gitmisler.

Ilk etapta korona yonunden değerlendirilmis ama bir aydir eve kapanmisti zaten. Korona negatif
Felc geciriyor. Genel.durumu iyi ama konusamiyor.

O kadar üzülüyorum ki kizlar. Cok uzgunum. Esim ablam annem yaninda ben cocuklarla evdeyim. O kadar koruduk kendimizi evden cikmadik. Hastaneye yine dustu yolumuz.

Annem gucludur ama babam cocuk gibidir. Goruntulu aradi ablam bana bakip konusamamasi beni yikti. Içimde bir isik söndü bir yer o kadar karanlik ki içimde. Uzun zamandir da gorusememistik.

Konusur degil mi ? Hic boyle bir sey yasayan var mi aranizda? Gecer mi?

Merhaba Herkese

Bu aksam babam dusa girmis uyumus uyanmis. Annem bir gariplik sezmiş konusmasinda hemen hastaneye gitmisler.

Ilk etapta korona yonunden değerlendirilmis ama bir aydir eve kapanmisti zaten. Korona negatif

O kadar üzülüyorum ki kizlar. Cok uzgunum. Esim ablam annem yaninda ben cocuklarla evdeyim. O kadar koruduk kendimizi evden cikmadik. Hastaneye yine dustu yolumuz.

Annem gucludur ama babam cocuk gibidir. Goruntulu aradi ablam bana bakip konusamamasi beni yikti. Içimde bir isik söndü bir yer o kadar karanlik ki içimde. Uzun zamandir da gorusememistik.

Allah şifa versin çok üzüldüm 😔 bilmiyorum ama acaba üzüleceği kafasına taktığı bişey mi oldu. Genel durumu iyi yazmışsınız.

Allah şifa versin inşlaalh 😕 iyi olur sağlığına kavuşur . Neden felç geçirmiş doktorlar dememiş mi.

Esim gelince detayli anlatacak. Babam is yerini kapadi. 65 yas ustu annem tansiyon ve seker hastasi. Babam daha iyiydi ama o da sıkıntilidir. Evde duramaz. Cok cani sıkilmisti. Is yerinden maddi zarari onu uzmez ama yillardir her sabah gittigi isletmesini kapamak onu uzdu. Evde cani cok sıkildi.

Oyle buyuk derdimiz yoktu sukur.

Allah acil şifalar versin . Umutsuzluğa kapılmayın doktorunuzla konuşun neler diyor bir öğrenin dua edin

Bilgim yok ama hissiyatımla konuşuyorum, iyi olacak merak etmeyin lütfen..Bir yanı komple felç geçirdiği halde iyileşenler oluyor.Babanız da terapi ya da fizik tedavi her ne gerekliyse alacak ve iyi olacak.Erkekler böyle konularda içe kapankk olabiliyorlar sadece.Fiziksel tedavinin yanında psikolojik yardım da aldırın daha iyi olur onun için.Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda eskisinden de iyi olsun inşallah 🙏🙏

Allah şifa versin,çok geçmiş olsun.insallah en kısa sürede toparlar tedaviyle

Esim gelince detayli anlatacak. Babam is yerini kapadi. 65 yas ustu annem tansiyon ve seker hastasi. Babam daha iyiydi ama o da sıkıntilidir. Evde duramaz. Cok cani sıkilmisti. Is yerinden maddi zarari onu uzmez ama yillardir her sabah gittigi isletmesini kapamak onu uzdu. Evde cani cok sıkildi.

Şifayı veren Rabbimdir ondan istemek gerek..
Babanız için dua edeceğim inşallah şifa bulur hiç hastalık görmemiş gibi iyileşir inşallah
Ananem 2 kere geçirdi çok kötü durumlardan normal sağlığına geri döndü
Ama tabi bunu veren Rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürür çok geçmiş olsun canım

Bilgim yok ama hissiyatımla konuşuyorum, iyi olacak merak etmeyin lütfen..Bir yanı komple felç geçirdiği halde iyileşenler oluyor.Babanız da terapi ya da fizik tedavi her ne gerekliyse alacak ve iyi olacak.Erkekler böyle konularda içe kapankk olabiliyorlar sadece.Fiziksel tedavinin yanında psikolojik yardım da aldırın daha iyi olur onun için.Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda eskisinden de iyi olsun inşallah 🙏🙏

Cok sag olun ne iyi geliyor bugunlerde boyle bir konuşma. Allah razi olsun. Insallah. Babam.cok duygusaldir. Ozledim desem telefonda hemen aglar. Annem felc geçirdiğinde ben bunu yeneceğim ben gucluyum yine kosacagim demisti bir yanı tutmazken. Insallah babam da toplar kendini.

Çok geçmiş olsun, benim babamin beynine pihti atmisti 6 ay kadar önce, 24 saat arayla 2 pihti sonucu sağ tarafı felç oldu, konusmasi da etkilenmisti , babanizin durumu nedir acaba , pihti vs bir sey mi oldu ? Rabbim yardimciniz olsun, farkındaysa durumunun sizi gördükçe aglayabilir ya da sevdiklerini , buna hazırliki olun, bol bol moral verin .

Şifayı veren Rabbimdir ondan istemek gerek..
Babanız için dua edeceğim inşallah şifa bulur hiç hastalık görmemiş gibi iyileşir inşallah
Ananem 2 kere geçirdi çok kötü durumlardan normal sağlığına geri döndü
Ama tabi bunu veren Rabbim inşallah sizinde yüzünüzü güldürür çok geçmiş olsun canım
Amin dua ediyorum. Cok sag olun.

Merhaba Herkese

Rabbim hayırlı şifalar versin canım. Üzme kendini, inşallah iyileşir baban.

Merhaba Herkese

Allah şifa versin çok geçmiş olsun Mevlam in izniyle inşallah düzelir dualarım sizlerle

Su an net bir bilgim yok. Noroloji dr u yarin bilgilendirecek. Devlet hastanesine sevk edilmis ve orasi cok doluymus.

Eger yuksek tansiyondansa iyilesmesi de kisa surer benimde annem yuksek tansiuondan felc gecirmisti
Fizik tedavi ile iyilesti cok şükür 🙏
Birde felc gecirdigi gun hastanede anneme kolundan bir igne yapildi daha cabuk iyilssmesi ve bir daha gelc gelmemesi icinmis sukurler olsun tekrarri olmadi sizde bir doktorlariniza sorun arastirin bu yuzden yazdim
Insallah babaciginiz bir an once iyilesir de saglina kavusur 🤲üzülmeyin 🙏

Cok cok cok üzücü. Allah acil şifalar versin..

Esim ile simdi konustum annem eve gitmisti annemin geldiğini duyunca ooo cabuk gelmisler demis cok sevindim. Akici konuşamıyor kendini sıkınca kilitleniyor. Insallah gecer.

Ilce hastanesi neye dayanarak dedi bilemiyorum ama corona suphesi diyerek il devlet hastanesine yOllamis.. Bu sebeple pandemi girisinden girmis. Pandemi servisinde beklemis vs. Insallah Allahim orada bir sey olmamistir.

Simdi noroloji servisindeler.

Back
X