• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu koronadan ne zaman kurtulacaz😪

Etrafimdaki hemsire ve doktorlar koronanin soylendigi gibi subat ayinda degil ekim-kasim gibi basladigini soyluyorlar. Bilmeden yasadik yani beraber. Ölümler hep baska gerekcelerle yazildi o sure zarfinda. Gecen kis agir ve iyilesmeyen grip gecirdim,ne ilac verdilerse olmadi. Oglum da ayni sekilde.

Gecmeyecek yani,yillarca surecek. Bununla yasamaya calisacagiz. Ölenler ölecek kalanlar kalacak. Baska yolu yok keske olsaydi

36 yaşında arkadaşım öldü coronadan 2 de küçük çocuğu vardı 2 ay olacak neredeyse.ama bazıları ciddiyetin farkında değil hala okullar açılsın eğitim geri kaldı diyor.ya evet yüzyüze eğitim başlasın da onar onar ölmek yerine günde 400 er 400 er ölelim :cry:
Sizin de başınız sağolsun çok gençmiş

36 yaşında arkadaşım öldü coronadan 2 de küçük çocuğu vardı 2 ay olacak neredeyse.ama bazıları ciddiyetin farkında değil hala okullar açılsın eğitim geri kaldı diyor.ya evet yüzyüze eğitim başlasın da onar onar ölmek yerine günde 400 er 400 er ölelim :cry:
Başınız sağ olsun çok zor rabbim kimseye yasatmasın🙏

Az önce haberde okudum Manisa'da pozitif hasta otobüste yakalanmış. Bu nasıl bir gözü karalık anlamıyorum, insan korkmaz mı ya benim yüzümden biri ölürse, hasta olursa diye. Başınız sağolsun, inanın ben de içten üzüldüm kaybınıza, Allah yavrusunu iyi insanlara denk getirsin, eşine sabırlar versin. Hayat hiçbir zaman kolay değildi ama artık çok daha zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu tip cahillerle işimiz çoookkkk zor Allah yardımcımız olsun

Zaten bu virüsten dolayı aylardır eve hapsolduk. Arkadaşlarımla görüşmüyorum, aile akraba kimse gelmiyo biz bi yere gitmiyoruz hayat durmus gibi. Neyse zaten kpss çalışıyodum hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimiz için bunu yapmak zorundayız 😔Dersaneye gidiyodum o da mesafeli şekilde sadece derslere gidip geliyordum. Geçen hafta ders anlatan birebir sohbet ettiğim en sevdiğim hocamı bugün koronadan kaybbettik😔Bütün gün ağladım aklımdan çıkmıyor küçük bi kızı olmuştu 6 ay önce hayat neden böyle acımasız..Lütfen kendinizi izole edin dikkat edin sevdiklerimizi bi anlık tedbirsizlikle kaybedebiliriz😪
Allah rahmet etsin. Öğretmen adayı mısınız? Arkadaşlarımda eve kapanmış KPSS ye çalışıyorlar artık kafayı yiyecek duruma gelmişler. Allah tez zamanda herkesin atanmasını nasip etsin 🤲🏻

Allah rahmet etsin. Öğretmen adayı mısınız? Arkadaşlarımda eve kapanmış KPSS ye çalışıyorlar artık kafayı yiyecek duruma gelmişler. Allah tez zamanda herkesin atanmasını nasip etsin 🤲🏻
Çift bölüm mezunuyum şuan memurluk için hazırlanıyorum, öğretmenlik de okuyorum bu sene çok kötü bi sene oldu benim için de herkes için de inşalalh herkes emeğinin karşılığını alır 🤲

Çift bölüm mezunuyum şuan memurluk için hazırlanıyorum, öğretmenlik de okuyorum bu sene çok kötü bi sene oldu benim için de herkes için de inşalalh herkes emeğinin karşılığını alır 🤲
Amin inşallah 🤲🏻 Ben bu sene atandım daha öğrencilerimin yüzünü göremedim 🙄 değişik bir duygu oldu ama Rabbim herkese nasip etsin emekleri karşılıksız bırakmasın 🤲🏻🤲🏻

Zaten bu virüsten dolayı aylardır eve hapsolduk. Arkadaşlarımla görüşmüyorum, aile akraba kimse gelmiyo biz bi yere gitmiyoruz hayat durmus gibi. Neyse zaten kpss çalışıyodum hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimiz için bunu yapmak zorundayız 😔Dersaneye gidiyodum o da mesafeli şekilde sadece derslere gidip geliyordum. Geçen hafta ders anlatan birebir sohbet ettiğim en sevdiğim hocamı bugün koronadan kaybbettik😔Bütün gün ağladım aklımdan çıkmıyor küçük bi kızı olmuştu 6 ay önce hayat neden böyle acımasız..Lütfen kendinizi izole edin dikkat edin sevdiklerimizi bi anlık tedbirsizlikle kaybedebiliriz😪
Bende ruhen çöküyorum yavaş yavaş artik insan görünce ağlamak istiyorum önceden ara sıra çocukları açık alanda yürüyüşe cikarir hemen eve gelirdik simdi onuda yapmıyorum evden dışarı çıkmıyorum
Çocuklarımın sosyal hicbir aktivitesi kalmadı hadi ben neyse de en çokta onlara üzülüyorum
Ne evde durmak,ne de dışarı çıkmak istiyorum
Park evimizin önünde pencereden izliyorlar yalvarıyorlar gidebilmek için
Çok üzüldüm başınız sağolsun biran önce kurtuluruz insallahh ama çok zor görünüyor

Bende ruhen çöküyorum yavaş yavaş artik insan görünce ağlamak istiyorum önceden ara sıra çocukları açık alanda yürüyüşe cikarir hemen eve gelirdik simdi onuda yapmıyorum evden dışarı çıkmıyorum
Çocuklarımın sosyal hicbir aktivitesi kalmadı hadi ben neyse de en çokta onlara üzülüyorum
Ne evde durmak,ne de dışarı çıkmak istiyorum
Park evimizin önünde pencereden izliyorlar yalvarıyorlar gidebilmek için
Çok üzüldüm başınız sağolsun biran önce kurtuluruz insallahh ama çok zor görünüyor
Biz büyükler bu kadar zorlanırken çocuklar için çok daha zor ama yine de sabredelim sağlığımız için bi an önce kurtulacağımız günler gelir inşalalh 🙏Çok üzgünüm hocam için teşekkür ederim..

Etrafimdaki hemsire ve doktorlar koronanin soylendigi gibi subat ayinda degil ekim-kasim gibi basladigini soyluyorlar. Bilmeden yasadik yani beraber. Ölümler hep baska gerekcelerle yazildi o sure zarfinda. Gecen kis agir ve iyilesmeyen grip gecirdim,ne ilac verdilerse olmadi. Oglum da ayni sekilde.

Gecmeyecek yani,yillarca surecek. Bununla yasamaya calisacagiz. Ölenler ölecek kalanlar kalacak. Baska yolu yok keske olsaydi
Yıllarca sürerse bu psikojiyle nasıl yaşayacağız bilmiyorum:(

Bende bunu dusunuyodum hep yetkili kisilerdende bunu duymak guzel en azindan gecirmis oldugumi dusunuyorum ama bu yuzde yuz degil tabi onlemlerimi birakmam asla ocak yada şubat ayıydı sanırım çok ağır griptim hamile olduğumdan ilaçta vermediler verdikleri hafif ilacinda hicbir etkisi olmadi bir ay boyunca oksurdum kaburgalarımın ağrısı hala aklimda bi haftası çok çok kötüydü yürüyemiyordum bile normal bi grip olmadığını çevremdekilere de söylüyordum
Ve çok cabuk yayıldı evde önce çocuklar bi kac gun onların düşmeyen atesi sonrasi ben ardindan kis kardesim annem.babam
Tekrar yaşamak asla istemem umarım oyledirde bağışıklık kazanmışızdır tabi öyleyse de tekrar geçirme riskini bilmiyorum

Yavaş yavaş kış da yaklaşıyor bence bundan sonrası daha kötü, çok ağır geçecek bu kış virüs yüzünden. Ölümler artacak muhtemelen :(

" Ben virüse inanmıyorum yeaaa " diyen insanlarla dolu dunya.

Hatta covit olduğunu bilip " azıcık hasta olmuşum " diye saklayıp ortalıkta dolaniyorlar.

Nasıl büyük bir hak, nasıl büyük bir sorumsuzluk.

Bunu yapan , bile bile salgını yayan kişiler katildir , ötesi yok bunun.

Korona gümbür gümbür devam ediyor ama herkes tatile gitme peşinde. Düğün yapıyorlar katılmayana darılıp güceniyorlar. Biz de evde oturduğumuzla kalıyoruz

Back
X