- 24 Ağustos 2020
- 73
- 54
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her günümüz gergin mutsuz zaten son zamanlarda2. dalga gelecek eylül-ekimde garanti. Seneye 3.dalga bile olabilir. Astrologları takip edin mutlaka. Mesela yarın gergin olabilirsiniz markette tartışma gibi ayrıntılı söylüyorlar her şeyi.
Teşekkür ederim, insalalh tez vakitte biter.Size de geçmiş olsunBen 2 yıl daha bukadar etkılı olacagını dusunuyorum ınsallah olmazda kurtuluruz mekanı cennet olsun allah aılesıne sabır versın. Benımde teyzemlerde cıkmıs az once ogrendım ve gecen hafta ananemın evını temızlerken orda gorusmustuk maskemız fılan vardı ama bakalım hayırlısı. Allahm herkese sıfa versın ınsallah
Amın ınsallah tsk ederımTeşekkür ederim, insalalh tez vakitte biter.Size de geçmiş olsun![]()
Başınız sağolsun. Allah o bebeğe güzel bir gelecek versin. En çok ona üzüldüm. Bu günler bir gün geçecek ama sanırım geride çok büyük sıkıntılar bırakacak. Canlar gidiyor, eğitim ve ekonomi sekteye uğruyor. Aşı bulunur umarım tez zamandaZaten bu virüsten dolayı aylardır eve hapsolduk. Arkadaşlarımla görüşmüyorum, aile akraba kimse gelmiyo biz bi yere gitmiyoruz hayat durmus gibi. Neyse zaten kpss çalışıyodum hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimiz için bunu yapmak zorundayızDersaneye gidiyodum o da mesafeli şekilde sadece derslere gidip geliyordum. Geçen hafta ders anlatan birebir sohbet ettiğim en sevdiğim hocamı bugün koronadan kaybbettik
Bütün gün ağladım aklımdan çıkmıyor küçük bi kızı olmuştu 6 ay önce hayat neden böyle acımasız..Lütfen kendinizi izole edin dikkat edin sevdiklerimizi bi anlık tedbirsizlikle kaybedebiliriz
![]()
6 aydır kamu kurumlarında aynı şekilde çalışıyoruz???İki gündür okula gidiyoruz. 100 öğretmeniz. Maskelerimiz var ama toplantılarda sosyal mesafe mümkün değil. Odalar küçük. Bugün aynı branş öğretmenlerini çağırdı müdür bey, küçücük odada olduk 8-10 kişi. Birbirimize bulaştırmamamız mümkün değil. Perşembe günüde her okuldan, her branştan birer kişi başka okullarda bir araya gelecek. Yani bizim okulda bir kişide varsa bize bulaştı, şimdi başka okulda diğer okuldan gelen zümrelerine bulaştıracak. Onlar da kendi okullarına gidecek tekrar. Bu işin sonu nereye varacak acaba
InşallahBaşınız sağolsun. Allah o bebeğe güzel bir gelecek versin. En çok ona üzüldüm. Bu günler bir gün geçecek ama sanırım geride çok büyük sıkıntılar bırakacak. Canlar gidiyor, eğitim ve ekonomi sekteye uğruyor. Aşı bulunur umarım tez zamanda
Teşekkür ederimÇember giderek daralıyor resmen. Haritada her yer kırmızıya dönüyor yürüyüşe çıkıyordum artık ona da korkuyorum evdeyim sürekli. Kaybınıza üzüldüm başınız sağolsun
Paragrafın akışını bozan cümle bukpss ye nasıl basvurcam okula gitcem okul para alıoöı bide önce sınav ucretımı önce kayıt mo
Allah rahmet eylesin. Bebeği için çok üzüldüm.Zaten bu virüsten dolayı aylardır eve hapsolduk. Arkadaşlarımla görüşmüyorum, aile akraba kimse gelmiyo biz bi yere gitmiyoruz hayat durmus gibi. Neyse zaten kpss çalışıyodum hem kendi sağlığımız hem sevdiklerimiz için bunu yapmak zorundayızDersaneye gidiyodum o da mesafeli şekilde sadece derslere gidip geliyordum. Geçen hafta ders anlatan birebir sohbet ettiğim en sevdiğim hocamı bugün koronadan kaybbettik
Bütün gün ağladım aklımdan çıkmıyor küçük bi kızı olmuştu 6 ay önce hayat neden böyle acımasız..Lütfen kendinizi izole edin dikkat edin sevdiklerimizi bi anlık tedbirsizlikle kaybedebiliriz
![]()
Bende bunu dusunuyodum hep yetkili kisilerdende bunu duymak guzel en azindan gecirmis oldugumi dusunuyorum ama bu yuzde yuz degil tabi onlemlerimi birakmam asla ocak yada şubat ayıydı sanırım çok ağır griptim hamile olduğumdan ilaçta vermediler verdikleri hafif ilacinda hicbir etkisi olmadi bir ay boyunca oksurdum kaburgalarımın ağrısı hala aklimda bi haftası çok çok kötüydü yürüyemiyordum bile normal bi grip olmadığını çevremdekilere de söylüyordum
Ve çok cabuk yayıldı evde önce çocuklar bi kac gun onların düşmeyen atesi sonrasi ben ardindan kis kardesim annem.babam
Tekrar yaşamak asla istemem umarım oyledirde bağışıklık kazanmışızdır tabi öyleyse de tekrar geçirme riskini bilmiyorum
Başka kamu kurumlarına gidiyor musunuz? Kurumlar arası toplantınız var mı? Nasıl koruyorsunuz. Bizde mümkün değil. İdareci bile maske takmıyordu6 aydır kamu kurumlarında aynı şekilde çalışıyoruz???
iyi de okullar açılınca daha kötü demek istiyor arkadaş. şahsen çocuğumu o kadar koruduktan sonra virüs kapmasını istemem. Ben de kamuda çalışıyorum. Okullar ve öğrenciler aynı olmaz. Yarım dönem her öğretmen kendi uzaktan eğitim sistemini oluştursun ki çocuklar dersten uzak kalmasın. Sağlık her şeyden önemli. Eğitim telafi edilir ama sağlık edilemez.6 aydır kamu kurumlarında aynı şekilde çalışıyoruz???
dışardan hergün birsürü vatandaş geliyor zaten.Başka kamu kurumlarına gidiyor musunuz? Kurumlar arası toplantınız var mı? Nasıl koruyorsunuz. Bizde mümkün değil. İdareci bile maske takmıyordu
Maske ve dezenfektan dışında aldığınız önlem var mı? Nasıl koruyorsunuz?dışardan hergün birsürü vatandaş geliyor zaten.
vatandaş harici de zaten toplantı vs oluyor sürekli
zaten tek kişilik odalarda da çalışmıyoruz.