• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kp den biktim artikk!!

karanlikgunler

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
203
127
18
Kizlar sikintimi okuyanlar bilir.kp le surekli sorun yasiyorum bir yildir nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama artik babasina dayanacak gucum kalmadi.yilbasi icin disari cikacaktik aksam 9 gibide ewde olacaktik ailelerimizle vakit gecirmek icin.kp kavga etmis nisanlima bagirip cagirmis gitmeyeceksiniz ortalik tekin degil vs diye.gidecegimiz yer sahilde bi cafe ickili degil sadece canli muzik var.ve bi saat oturup gelecektik.ama adam sorun cikartiyo herseye karisiyo dayanamaz oldum nisanlimi cok seviyorum ama surekli nisani atmak geciyo icimden.adam zorbalikla kavgayla her istedigini yaptiriyo.nisanlima tepki gosterdim yapmayacksin ve biz gidip eglenecegiz dedim oda napim ven simdi kavga ediyo adam benle diyo.anlayacaginiz babasinin dedigini yapacak uyuyalim sinirliyim sakin kafayla yarin konusuruz dedi.eger kavga etsem diretsem benim dedigimi yapar kirmaz beni ama boyle olmasinida ben istemiyorum.babasindan artik biktim yuzunede dedim senin babandan artik biktim resmen bu is bozulsun diye ugrasiyor dedim oyle dusunme o da basimiza bise gelir diye diyor dedi.sanki biz on yasindayiz.kafam allak bullak cok sinirliyim yarin nisanlimla konusacaz napmam lazim ewlenincede mi boyle olacak korkuyorum..bide altli ustlu oturacaz.

Her disari cikmamiza ayni seyler herseye karisiyo dayanamaz oldum ya nefret etmeye basladim artik ayni ortamda bile duramiyorum.bu zamana kadar cok sorun yasadik.daha once beni arayip disari cikmayin gezmeyin ogluma sana boyle dedigimi deme gezmek istemiyorum de demisti.haberim olmadan gidip ewin butun esyalarini almisti gidip gelinlik bile secmisti.bide benle kavga etti begenmedim almadim diye.herseye karisiyo napacam bilmiyorum

Büyük ihtimalle nişanlının yaşı ufak babasına muhtaç o yüzden sözünden çıkamıyor.Ayrı ev açmak için de kendine güvenemiyor.Kp in evinde oturacaksanız şu an bunlar bişey degil.Suyuna gideceksiniz yani.Yok biz ayrı eve çıkıcaz nişanlım iyi kazanıyor diyorsan resti çek.

Büyük ihtimalle nişanlının yaşı ufak babasına muhtaç o yüzden sözünden çıkamıyor.Ayrı ev açmak için de kendine güvenemiyor.Kp in evinde oturacaksanız şu an bunlar bişey degil.Suyuna gideceksiniz yani.Yok biz ayrı eve çıkıcaz nişanlım iyi kazanıyor diyorsan testi çek.
Yok kazancimiz ve yeme icmemiz yani herseyimiz ayri olacak.ikimizde asgari ucretle calisiyoruz 24 yasindayiz gelirimiz var sukur muhtac degiliz ama adam kavgaci anlayissiz

Ya kafam cok karisik napmam lazim simdi benim boyle bu durumlara dayanamiyorum nisanlimi cok seviyorum bir yildir katlaniyorum adama ama artik tak etti.surekli acaba ewlenince karisir mi sunu yapar mi bunu yapar mi surekli kafamda bunlar var.yarin konusacaz nisanlimla napmam lazim bilmihirum ya bitirecegim ya boyle devam edecegim.akil verin nolur.

Yok kazancimiz ve yeme icmemiz yani herseyimiz ayri olacak.ikimizde asgari ucretle calisiyoruz 24 yasindayiz gelirimiz var sukur muhtac degiliz ama adam kavgaci anlayissiz
Muhtaç değilsin de her defasında zorlayarak mı nişanlına istediğini yaptıracaksın.Çok iyi düşün.Sonra düzelir deme

Muhtaç değilsin de her defasında zorlayarak mı nişanlına istediğini yaptıracaksın.Çok iyi düşün.Sonra düzelir deme
İste bende bunu istemiyorum zaten.arada kalip uzulmesinide istemiyorum.babasiyla kavga etmesinide.ama yuregim kaldirmaz oldu sinir hastasi oldum resmen.bir aydir sakinlestirici kullaniyorum.

İste bende bunu istemiyorum zaten.arada kalip uzulmesinide istemiyorum.babasiyla kavga etmesinide.ama yuregim kaldirmaz oldu sinir hastasi oldum resmen.bir aydir sakinlestirici kullaniyorum.
Nişan dönemi en sıkıntılı zamandır.Tamam para biriktireceksiniz ama senin sağlığını bozduktan sonra veya eşinle Aran açıldıktan sonra o evi ne yapacaksın.Madem düşünüyorlar o evi kiraya verip parasını versinler size.Altlı üstlü aynı evde Yaşar gibi olacak zaten

Evlenince her akşam birlikte çay içersiniz. Gelenine gideninede karışır 3 senede ev sahibide olursun sinir sahibide.
Yeme icme bir olsun dediler asla istemiyorum dedim.nisanlimada simdiden alistir hergun gelip gitmek yok ben calisiyorum ewime gelip yataam dedim.oda ailesine herkesin ewi yolu ayri oyle hergun gidip gelinmeyecek dedi.iki gun surat yapti adam.sonra alisti.ama ben sogudum buz gibi oldum artik onlara karsi.

Gecen bayramda beni alisverise goturdu.rezil etti glayarak ewe geldim.yok sen bise alamiyosun ustune yakismiyo kilolusun zayifla sen bak kizlara dal gibiler ne giyseler yakisiyo sen bise bulamazsin ustune gore falan dedi rezil etti beni bise almadan ciktim geldim ewe.nisanlima anlattim bi ton kavga ettiler.nedir bu boyle ya.

Back
X