- 19 Kasım 2016
- 203
- 127
- 18
- Konu Sahibi karanlikgunler
Kizlar sikintimi okuyanlar bilir.kp le surekli sorun yasiyorum bir yildir nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama artik babasina dayanacak gucum kalmadi.yilbasi icin disari cikacaktik aksam 9 gibide ewde olacaktik ailelerimizle vakit gecirmek icin.kp kavga etmis nisanlima bagirip cagirmis gitmeyeceksiniz ortalik tekin degil vs diye.gidecegimiz yer sahilde bi cafe ickili degil sadece canli muzik var.ve bi saat oturup gelecektik.ama adam sorun cikartiyo herseye karisiyo dayanamaz oldum nisanlimi cok seviyorum ama surekli nisani atmak geciyo icimden.adam zorbalikla kavgayla her istedigini yaptiriyo.nisanlima tepki gosterdim yapmayacksin ve biz gidip eglenecegiz dedim oda napim ven simdi kavga ediyo adam benle diyo.anlayacaginiz babasinin dedigini yapacak uyuyalim sinirliyim sakin kafayla yarin konusuruz dedi.eger kavga etsem diretsem benim dedigimi yapar kirmaz beni ama boyle olmasinida ben istemiyorum.babasindan artik biktim yuzunede dedim senin babandan artik biktim resmen bu is bozulsun diye ugrasiyor dedim oyle dusunme o da basimiza bise gelir diye diyor dedi.sanki biz on yasindayiz.kafam allak bullak cok sinirliyim yarin nisanlimla konusacaz napmam lazim ewlenincede mi boyle olacak korkuyorum..bide altli ustlu oturacaz.