Bu kulaklar bunu da duyacakmış

Ben daha önce işe göre çok kalifiye kaldığım bir yerde geçici olarak çalışmıştım. Benden iş tanımım olan şeyleri bile istemeye çekiniyorlardı, kendileri yapıyordu. Bir de ben yakın olmadıklarıma biraz sert mesafeli dururum istemeden ondan da olabilir. Yani onlar için dezavantaj olmuştu bu durum. Belki sizin için de böyle düşünmüşlerdir.
Ya bana zaten 5 ay deneme süreci denildi. Bi deneselerdi. Çok mu imkansızdı... arkam sağlam diye de istenmemek çok saçma. Hem referans soruyolar hem beğenmiyolar. Yazıklar olsun.

Anladığım kadarıyla asgari ücret bile olsa çalışmak istiyorsunuz. Sürücü kursu hocalığı düşünmez misiniz? Sertifika süreci kolay ve hoca açığı çok var. Bir arkadaşım kendi sürüşüne bile güvenmezken hoca oldu ve çok da başarılı.
Düşündüm ama 3 yıllık olması lazım ehliyetin. Ben daha ağustosta aldım.

2. Kez mülakatına gittiğim(Kuvvetli referanslarım var) özel bir firmadan 2. Kez elendim. Yazılı sınava da soktular, sözlü mülakata da soktular. Neymiş bu iş için çok kalifiyeymişim. Bu nasıl bi sebep ya. Çok ihtiyacım var bu işe.Asgari ücret olsa da bu firmada çalışmak istiyorum diye belirttim defalarca. Bu insanların eğitime,emeğe, insana acıması yok mu!? Depresyonun dibindeyim artık. Hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum.
Benim de başıma geldi bu,ik sorumlusu daha iyi hir iş bulursan bırakıp gidersin,o yüzden almak istemiyorum falan demişti.Kisacası işine geldiği gibi kullanamayacak sizi bu firma.Belki daha iyi biryer olur,moralinizi bozmadan aramaya devam edin.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu işler zaman zaman böyle yürür.
Şimdi seni işe alacak adam için potansiyel bir koltuk adayisin.Ve kimse kendine rakip edinmek istemez.
Ayrıca bilgin size şef/mudur olacak birine nazaran daha yüksek ise genel olarak bunu kabul etmezler.
Halbuki senin öyle bir dusuncen dahi yoktur ancak şirketler böyle,yahut şirketlerde çalışanlar böyle.
Fazla akıllı adamın yahut kadının etrafındakileri de kiskirtip mevcut düzeni bozacagini düşünüyorlar.
Yazık... eğer hakkımı yedilerse Allaha havale ediyorum.

Benzeri yilllar önce (8 sene once ) yeni evliyken eşimin başina gelmişti, iş bulamamişti resmen tecrubeli donanimli olduğu halde o kadar üzülmüştük ki.
İşsiz kaldiği donem kendine yatirim yapmaya devam etti. Cok daha sağlam bi yerde ve cok daha iyi yere geldi. Umarim sizin de oyle olur. ❤️

Benim de başıma geldi bu,ik sorumlusu daha iyi hir iş bulursan bırakıp gidersin,o yüzden almak istemiyorum falan demişti.Kisacası işine geldiği gibi kullanamayacak sizi bu firma.Belki daha iyi biryer olur,moralinizi bozmadan aramaya devam edin.Hakkınızda hayırlısı olsun.
O gün bi de başka mülakatıma gitmedim sırf bu yer olacak diye. 2. Kez çağırıp elemek nedir. Dalga geçiyolar resmen.

Benzeri yilllar önce (8 sene once ) yeni evliyken eşimin başina gelmişti, iş bulamamişti resmen tecrubeli donanimli olduğu halde o kadar üzülmüştük ki.
İşsiz kaldiği donem kendine yatirim yapmaya devam etti. Cok daha sağlam bi yerde ve cok daha iyi yere geldi. Umarim sizin de oyle olur. ❤️
Ben de sırf bunun için 4 yıllık bi bölüme kayıt oldum. Ama bu ülkenin çivisi çıkmış. Hem kamu hem özel leş gibi bi sisteme sahip. Benim gibi liyakatli,dürüst bir insanı mahvettiler. 30 yaşındayım çöktüm resmen.

Şartlarınızı bilmiyorum ama şehir değiştirmeyi deneseniz?Başka bir ülke bile olabilir.Sizin yaşlarınızda olsam karartırdım gözümü😕.
Ben cok pişmanım keske gitseydim zamanında 33 yasinda 10 yil çalıştığım bankadan ayrildim saglik evlilik vs sebeplerden dogru düzgün is bulamadım eski arkadaşlarım sınıfın en zekilerinden din issizmisin diyorlar arada isler buldum ama yaşadıklarımdan roman cikar psikolojik taciz cinsel taciz vs vs

Ben cok pişmanım keske gitseydim zamanında 33 yasinda 10 yil çalıştığım bankadan ayrildim saglik evlilik vs sebeplerden dogru düzgün is bulamadım eski arkadaşlarım sınıfın en zekilerinden din issizmisin diyorlar arada isler buldum ama yaşadıklarımdan roman cikar psikolojik taciz cinsel taciz vs vs
Bir de çalışmak isteyene heryer iş dolu demezler mi,hepten cinlerim tepeme çıkıyor.Benim de bu konuda çok büyük pişmanlıklarım var,bu saatten sonra da çok zor malesef🙁.

Şartlarınızı bilmiyorum ama şehir değiştirmeyi deneseniz?Başka bir ülke bile olabilir.Sizin yaşlarınızda olsam karartırdım gözümü😕.
Evliyim, 4 yaşında çocuğum var. Eşim tayini olmayan bir meslekte. İstifa etmesi mümkün değil. Bi insan kaç darbeye dayanabilir bunun kobayıyım sanırım. En zoru da anne olmanın verdiği güçlü olma durumu. Kendimi salmaya hakkım bile yok.

Bir de çalışmak isteyene heryer iş dolu demezler mi,hepten cinlerim tepeme çıkıyor.Benim de bu konuda çok büyük pişmanlıklarım var,bu saatten sonra da çok zor malesef🙁.
Kaynanam git çalış diyor psikolojim ondan bozuk zaten eşim de dalga geçiyor inan boşanirim bunalim bunalim
Bir arkadaşım var ben bankadayken o cafeler de fal baktı simdi vergi denetmeni oldu ne zaman konuşsak benim issizligimden konu acar en son finans muduruydum ben vergi denetleniyim turkiyede çalışılacak firma mi var dedi .Birde bunlarda ugras
Ha finans muduruydum ama paralı patron herkesi kullanabileceğini düşündüğünden tovbe konst... muamelesi yapiyordu insanlara tabii bana da ararsın açmaz sifre vermez azarlar ödemeleri onaylamaz bankalardaki limitleri bilmez anlık limit ister kufur eder

Evliyim, 4 yaşında çocuğum var. Eşim tayini olmayan bir meslekte. İstifa etmesi mümkün değil. Bi insan kaç darbeye dayanabilir bunun kobayıyım sanırım. En zoru da anne olmanın verdiği güçlü olma durumu. Kendimi salmaya hakkım bile yok.
Ama pes etmeyin ne olur,illa bir yer çıkar karşınıza.Artik iyi ya da kötü seçim yapabilecek bir durumda da değiliz malesef😔.

Kaynanam git çalış diyor psikolojim ondan bozuk zaten eşim de dalga geçiyor inan boşanirim bunalim bunalim
Bir arkadaşım var ben bankadayken o cafeler de fal baktı simdi vergi denetmeni oldu ne zaman konuşsak benim issizligimden konu acar en son finans muduruydum ben vergi denetleniyim turkiyede çalışılacak firma mi var dedi .Birde bunlarda ugras
Ha finans muduruydum ama paralı patron herkesi kullanabileceğini düşündüğünden tovbe konst... muamelesi yapiyordu insanlara tabii bana da ararsın açmaz sifre vermez azarlar ödemeleri onaylamaz bankalardaki limitleri bilmez anlık limit ister kufur eder
Bulsun iş madem,çalışın siz de.Nefret ediyorum böyle insanlardan.Biz de küçük bir tarım ilçesinde oturuyoruz.Manisa'ya bağlı ama hiçbir fabrikanın buraya servisi yok,iş imkanı neredeyse 0,insanlar tarım ile geçiniyor.Eşimin işi dolayısıyla geldik biz de.

Daha iyi bir fırsat çıkacaktır mutlaka karşınıza.

Herkesin dediği gibi sömürülecek birilerini arıyorlardır. Ama insan giden emeklerine üzülüyor işte biliyorum.

Bugün üzülün ama yarın önünüze bakın. Ve bu olaydan büyük çıkarımlar yapmayın size tavsiyem : Zaten hiçbir şey yolunda gitmiyor, bundan sonraki de olmayacak gibi.

Ben hep yaparım da onu. :olamaz::KK48:

Bulsun iş madem,çalışın siz de.Nefret ediyorum böyle insanlardan.Biz de küçük bir tarım ilçesinde oturuyoruz.Manisa'ya bağlı ama hiçbir fabrikanın buraya servisi yok,iş imkanı neredeyse 0,insanlar tarım ile geçiniyor.Eşimin işi dolayısıyla geldik biz de.
Bulmaz olur mu karşıdakinin gelini fabrikada kağıt mendil dolduruyormus
Günlerin nasil geçiyor canim

Bu durum kendi başıma gelmedi ama bir arkadaşımı İngiltere'ye görüşmeye çağırıp bizim için fazla kalifiyesin diyerek gerisin geri göndermişlerdi. (Ileride senin beklentilerini karsilayamayiz, istediğin maaşı veremeyiz dediler ki çok mantıklı). Illa ki birileri için potansiyel tehlike olmanıza gerek yok, is sizin için basit kalabilir; memnun kalmayıp kısa sürede bırakabilirsiniz vs diye düşünmüşlerdir. Dilerim çok çok daha iyi işler bulursunuz. ( Arkadaşım daha sonra farklı bir firmadan daha iyi şartlarda teklif aldı. Şimdi İngiltere'de evini arabasını almış, mutlu mesut yaşıyor )

Back
X