Bu kulaklar bunu da duyacakmış

Ya bana zaten 5 ay deneme süreci denildi. Bi deneselerdi. Çok mu imkansızdı... arkam sağlam diye de istenmemek çok saçma. Hem referans soruyolar hem beğenmiyolar. Yazıklar olsun.
Olmadığı çok iyi olmuş 5 ay deneme süresi mi olur deneme süresi 1-2 ay olur.Onlar iş teklifi ederse bile siz kabul etmeyin .

Ben de sırf bunun için 4 yıllık bi bölüme kayıt oldum. Ama bu ülkenin çivisi çıkmış. Hem kamu hem özel leş gibi bi sisteme sahip. Benim gibi liyakatli,dürüst bir insanı mahvettiler. 30 yaşındayım çöktüm resmen.
Hangi bölüm? 4 çocuğa bakması zordur. Belki de bu yüzden elediler? Çocuk sayısı değil de, bana evlenmeyi düşnüyor musunuz diye bile soruyorlar. Evlenip, gideriz, çocuk hasta olur. Bunları düşünmüşlerdir. Benim başvurduğum yerde 5 aylık deneme süresi istiyor.

Hangi bölüm? 4 çocuğa bakması zordur. Belki de bu yüzden elediler? Çocuk sayısı değil de, bana evlenmeyi düşnüyor musunuz diye bile soruyorlar. Evlenip, gideriz, çocuk hasta olur. Bunları düşünmüşlerdir. Benim başvurduğum yerde 5 aylık deneme süresi istiyor.
4 çocuğu yok konu sahibinin 1 tane 4 yaşında çocuğu varmış. 😀

Bu durum kendi başıma gelmedi ama bir arkadaşımı İngiltere'ye görüşmeye çağırıp bizim için fazla kalifiyesin diyerek gerisin geri göndermişlerdi. (Ileride senin beklentilerini karsilayamayiz, istediğin maaşı veremeyiz dediler ki çok mantıklı). Illa ki birileri için potansiyel tehlike olmanıza gerek yok, is sizin için basit kalabilir; memnun kalmayıp kısa sürede bırakabilirsiniz vs diye düşünmüşlerdir. Dilerim çok çok daha iyi işler bulursunuz. ( Arkadaşım daha sonra farklı bir firmadan daha iyi şartlarda teklif aldı. Şimdi İngiltere'de evini arabasını almış, mutlu mesut yaşıyor )
Çok teşekkürler.

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 yıldır işsizim. Artık iş aramayı da bıraktım. Hiç bir şey yapmadan evde oturuyorum. Firmalar (aile firması olsun büyük köklü firmalar olsun farketmiyor.) resmen aklınla alay ediyorlar. Bir iki tanesiyle neredeyse kavga ediyordum, zor tuttum kendimi. Suçu sakın kendnde arama, firmalar saçma hareketler yapıyorlar. Hiç üzülme, ben nelere maruz kaldım.
İnşallah tez zamanda karşına o kadar iyi bir iş çıkar ki bu yaşadığını unutursun. Hatta haybeye sinirlenip üzülmüşüm dersin. Şans seninle olsun <3

2. Kez mülakatına gittiğim(Kuvvetli referanslarım var) özel bir firmadan 2. Kez elendim. Yazılı sınava da soktular, sözlü mülakata da soktular. Neymiş bu iş için çok kalifiyeymişim. Bu nasıl bi sebep ya. Çok ihtiyacım var bu işe.Asgari ücret olsa da bu firmada çalışmak istiyorum diye belirttim defalarca. Bu insanların eğitime,emeğe, insana acıması yok mu!? Depresyonun dibindeyim artı.. Hakkıma girenleri Allaha havale ediyorum.
Geçmiş olsun üzüldüm

1 çocuğum var o da kreşte. Ekstrem durum için de annem 8 dklık yürüme mesafesinde.

Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Ben de 2 yıldır işsizim. Artık iş aramayı da bıraktım. Hiç bir şey yapmadan evde oturuyorum. Firmalar (aile firması olsun büyük köklü firmalar olsun farketmiyor.) resmen aklınla alay ediyorlar. Bir iki tanesiyle neredeyse kavga ediyordum, zor tuttum kendimi. Suçu sakın kendnde arama, firmalar saçma hareketler yapıyorlar. Hiç üzülme, ben nelere maruz kaldım.
İnşallah tez zamanda karşına o kadar iyi bir iş çıkar ki bu yaşadığını unutursun. Hatta haybeye sinirlenip üzülmüşüm dersin. Şans seninle olsun <3
İnşallah bizim gibi kim varsa hakkımızı alırız.

1 çocuğum var o da kreşte. Ekstrem durum için de annem 8 dklık yürüme mesafesinde.
Başka bir üye düzeltmiş beni pardon ama özel sektörde ne yazık ki evli ve çocuklu, evlenmeye yakın, evlenme çağında kadınların şansı az. Birçok iş görüşmesine gittim.

zamanında eşim yaşamıştı aynı şeyi . Demek ki maddi manevi değerinizi karşılayamayacak biryermiş açık açıkda söylemişler zaten orası için 2 gömlek fazlaymışsınız sıkmayın canınızı daha iyi bir yer olur inşallah

Başka bir üye düzeltmiş beni pardon ama özel sektörde ne yazık ki evli ve çocuklu, evlenmeye yakın, evlenme çağında kadınların şansı az. Birçok iş görüşmesine gittim.
Bu dediğim iş sabah 8.30 akşam 18.00 çalışma saatli bi yer. Yani evliyle çocukluyla pek olmayacak iş değil.

Back
X