arkadaşlar ben 3 senelık evlıyım 1,5 yaşında bebeğim var bu yüzden koltuklarıma örtü diktirmek istiyorum.daha öncede halımı değiştirmiştim koyu renk kahveli almıştım .. kumaş buldum fakat açık renk (resım yuklemeyi başarırsam goruceksınız ) iki 3lü koltuğumu koyu kahve 2 teklı koltuğumu ve perdelerımı beğendığım bu mavi çiçeklerı olan kumaştan yaptırmayı düşünüyorum fakat evimde mavi hiç birşey yok halıdakı mavi tonu uymuyorr  ama ben çok beğendimmm .. 

canım o zaman şu fikri verebilrim olur aslında ama çok renkli olur evin. eğer evim renkli olsn diyosan yap öyle. ben biraz takıntılıyım bu konuda o yüzden renkleri tam tutturmaya çalışırım hep. bence koltukları hepp kahve kaplattırıp krilentleri ve perdeleri bu kumaştan yaptırsan daha iyi olur gibi geldi bana
 canım o zaman şu fikri verebilrim olur aslında ama çok renkli olur evin. eğer evim renkli olsn diyosan yap öyle. ben biraz takıntılıyım bu konuda o yüzden renkleri tam tutturmaya çalışırım hep. bence koltukları hepp kahve kaplattırıp krilentleri ve perdeleri bu kumaştan yaptırsan daha iyi olur gibi geldi bana 

bı olurrr dıyorum bı olmaz şaşırdım kaldım
    bı olurrr dıyorum bı olmaz şaşırdım kaldım