Bu kürleri bilen deneyen var mı???

Ezel yavuz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
436
122
23
32
Arkadaşlar bu ay havuç incir kürü ve soğan kürü denemek istiyorum nasıl yapacağım incir kürü havuç kürü ve soğan suyu nasıl oluyor deneyen varsa nasıl yaptı açıklayabilir mi

Adetlerin çok mu duzensiz adetlerin düzene girmesi için soğan kürü kullanacaksın hamile kalmana bile yardımcı olur adet bittikte sonra da incir kürü yapicaksin yumurtaliklarin
catlaması icin

Adetlerin çok mu duzensiz adetlerin düzene girmesi için soğan kürü kullanacaksın hamile kalmana bile yardımcı olur adet bittikte sonra da incir kürü yapicaksin yumurtaliklarin
catlaması icin
Tarif yazar mısın adet olmuyorum ilaçlarla oluyorum

Tarif yazar mısın adet olmuyorum ilaçlarla oluyorum
saracoglundan dınle bence. bazı kurler aynı anda kullanılmıyor. hepsıını aynı ay ıcme yani. ya sogan kuru yap ya ıncır :)) rabbım tez zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah :)

Arkadaşlar bu ay havuç incir kürü ve soğan kürü denemek istiyorum nasıl yapacağım incir kürü havuç kürü ve soğan suyu nasıl oluyor deneyen varsa nasıl yaptı açıklayabilir mi
Asla asla erken menapoza giren biri incir kürü yapamaz yapmayın.
Ben kürlerin ustasıyım.
Soğan kürü de size uygun değil.
Hayıt ya da testere dişli Aslan pençesi kürü yapabilirsiniz.

Asla asla erken menapoza giren biri incir kürü yapamaz yapmayın.
Ben kürlerin ustasıyım.
Soğan kürü de size uygun değil.
Hayıt ya da testere dişli Aslan pençesi kürü yapabilirsiniz.
Hayıt otu macunu sipariş ettim nihalin bahçesinden daha öncede kullandım

Bu arada erken menapozda tedavi uygulanıyor ve süreç uzatılıyor, menapoza girince de bioesdeger hormon yerine koyma tedavisi olun, bioesdeger hormon yerine koymayi da devamli kullanıyorsunuz.
Vucudunuz yıkım yaşamıyor.
Op dr Banu Çiftçi nin videolari var bu konu ile ilgili olarak youtubede, instagramdan da takip edin.

İlk kez duydum bunu o kadar hastanelere gidiyorum hiçbir doktor bundan bahsetmiyor

Ben hayıtı ve testere dişli Aslan pençesini çay olarak kullandım.
Cay olarak yaparsanız yapılışları mutlaka öğrenin.
Fsh nız cok yükselmişse bitkisel kullandığınız seyler cok fazla fsh nizi düşürmez.

En basitinden incir kürü prolaktini yükseltir , soğan suyu rahim duvarını inceltir . Eğer miyom polip vs varsa hayıt da kullanmayın.

İlk kez duydum bunu o kadar hastanelere gidiyorum hiçbir doktor bundan bahsetmiyor

Ben iki ameliyat geçirdim ve ilkinde acemi doktorlar hayatımı sonlandırıyorlardı tabi ki organlarımla oynamışlar biliyorsunuz ameliyat eden doktor cok önemli erken menapoza sebep oluyorlar organlarla bilinçsiz oynamaları ve yapışıklıklara neden oluyorlar.
Tekrar operasyon gecirdim evet doktorum cok iyiydi ama organlarla tekrar oynandı.
İki tüp bebek denettirdiler.
Menapozu hızlandırır tüp bebek tedavileri.

Dogal yolla iki evladim oldu.

Fakat yukarıdaki sebeplerden dolayı bi kaç aydir adetlerim sik olmaya basladi.
Hemen doktora gittim.
20 günde bir olmaya başladım.
(Bioesdeger hormon yerine koyma tedavisi de istiyorum, bu sureci öncelikle uzatalim dedim)
Fsh yuksek degil ama doktor bi kac ay yükselir dedi.

Yarin ilaca baslicam yumurtalar rahatlasın diye.
Sonra bu sureci uzatıp. Menapoza girince bioesdeger hormon yerine koyma tedavisine baslicam.

Uzun uzun yaziyorum ki bu site bana cok sey katti.
Bildiklerimi paylaşıyorum.

Lütfen gözünüz kapali benim gibi ameliyat olmasin kimse, cok cok cok cok iyi bir hekime gidilsin, tüp bebek tedavileri de masum şeyler değil…

Kesinlikle telaşa kapılmayın.
Artık bu süreçler cok güzel yönetiliyor.
İyi bi hekimle yola devam edin otlar en fazla düşürse düşürse 4 deger düşürür. Oda hic bir sey ifade etmez.

Son düzenleme:
Banu hanımın videolarını var bu konuda uzun uzun hemde öyle güzel anlatıyor ki.
Kendisi de erken menapoza girmiş.
Hormonlar vucudumuzdaki ayni formda olan ile yerine konulunca sorunsuz yaşanıyor.

Cnm bu bahsettikleri de maliyetli biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…