Bu kürleri bilen deneyen var mı???

Hormon yerine koyma tedavisi derken normal kullanılan hormon ilaçlarından mi bahsediyorsunuz

Bu tüp bebek tedavisi gibi mi onu anlamadım ben
Yok hayır.
Alakası yok.
Doktor hormonlarına bakıyor muayene ediyor.
Süreci planlıyor.
Önce süreci uzatıp sonra bioesdeger hormonlar veriyor. Yani vucudundaki hormonların aynısını.
Pahalı haplar değil.

Tüp bebek cok ayri bi konu, cocuk isteyen çiftler dogal yolla hamilelik sağlayamadıklarında uygulanıyor. Menapoz tedavisi ile uzaktan yakından alakası yok.

Bugüne kadar gittiğim hicbir doktor bundan bahsetmedi ki erken menopoz deyip söktürücü verip gönderiyorlar ve özel hastane onca parada veriyoruz

Hormon yerine koyma tedavisi derken normal kullanılan hormon ilaçlarından mi bahsediyorsunuz
Döngüleri varmış kullanılan hormonların, izleyin youtube de videosu var uzun uzun tane tane cok güzel anlatıyor.
Ben bu süreçte değilim bilemiyorum kullanılan hormonları.
Vücudumuzdaki hormonların ayni formunda olanı olmalıymış, vücudumuzdaki faklı formda olan hormonlar varmış hap yada hangi formda ise bilemicem onlar kullanılmamalıymış.

Gündüz muhakkak izleyeceğim çok teşekkürler yaşım daha 29 6 senedir sadece ilaçlarla oluyorum

Kizlar size şöyle söyleyim
Ben 3 yillik evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ve hem benim hemde esimin bütün sonuclarimiz temiz hic bir problem yok ve bu dediginiz bütün kürleri de denedim yani hic biri bende fayda etmedi..
herseyin hayirlisi insallah sizde en kisa zamanda dilediginiz haberi alirsiniz

İşte herşey birşeylere vesile

Bugüne kadar gittiğim hicbir doktor bundan bahsetmedi ki erken menopoz deyip söktürücü verip gönderiyorlar ve özel hastane onca parada veriyoruz
Ôyle haklısınız ki.
Bende Banu hanımı takip ederim bu konuya o kadar önem veriyor ki.
Bilinçlendirdi bizi.
Geçenlerde baya oluyor bu konu ile ilgili soru cevap yaptı canlı yayında.

Eğer bu hormonları yerine koymazsak vucudumuzda neler okuyormuş.

Özel değilse Fsh niz kaç?

Gündüz muhakkak izleyeceğim çok teşekkürler yaşım daha 29 6 senedir sadece ilaçlarla oluyorum
Çok gençsiniz çok yaşınızı bu kadar tahmin etmemiştim, bu konuyu araştırın mutlaka hormonları koyun yerine.
Vucudunuzda hic bir yıkım olmaz ayrica hormonları da aldığınız için sorunsuz devam eder hayatınız.

En son 3 sene önce baktım 35lerdeydi geçen sene amh baktım 0.52

Muhakkak iyi bir doktor bulup yapacağım

Ben kafamdan bu düşünceyi attığımda oğluma gebe kaldım. Oğlumda doğduktan 8 ay sonra kızıma gebe kaldım düşünce stres olmadığı için.
Stres cok cok cok büyük etken.

Ben kafamdan bu düşünceyi attığımda oğluma gebe kaldım. Oğlumda doğduktan 8 ay sonra kızıma gebe kaldım düşünce stres olmadığı için.
Stres cok cok cok büyük etken.
Evet kesinlikle benim iki çocuğumda da doktorlar imkansız asla dediler tüp bebek bile düşük ihtimal dediler peşine düşmedim mucizelerim oldu çok şükür Rabbime iyi ki erkenden doğurdum

En son 3 sene önce baktım 35lerdeydi geçen sene amh baktım 0.52
Bugün bakıldı banada 12 fsh ama bi kac aya yükselir dedi çünkü düzensizlik başladı.
Hatta direk yüksek fsh yok ama klimalterik fazda olabilirmişim.
Bi ilac baslayalim yumurtalıklar dinlensin adetler düzene girsin dedi.

28 oldu 24, iki ay önce 32 güne atti, bu ay 20 gün arayla adet oldum.
İşi baştan sıkı tutmak istiyorum.

Hangi ilacı verdi acaba duphaston mu tarlusal mi Diana mi

Evet kesinlikle benim iki çocuğumda da doktorlar imkansız asla dediler tüp bebek bile düşük ihtimal dediler peşine düşmedim mucizelerim oldu çok şükür Rabbime iyi ki erkenden doğurdum
Stres baska hic birşey degil.
Hormonlarım vs yüksek değil, rahim, yumurtaliklarda sorun yok, ameliyatlık sorunlarım vardı.
Ama doktorlar sag olsun kizim senin dogal yolla cocugun olur tup bebek deneme ameliyatlarıni ol bekle demek yerine pes pese iki tup bebek sıkıştırdılar araya.
Oglumu 37 kizimi da 38 yasinda doğurdum.

Gec olsun güç olmasın derler ya buna da şükür işte herşey insana bir tecrübe

Ben bu 26 Mayıs klomen çatlatma iğnesi kullandım ne adet oldum ne gebe kaldım ne de kist doktor bebek olmazsa kesin adet olursun demişti olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…