- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Ya bi de şöyle bi durum var. Onun çalıştığı yer mühendis arıyordu başvuru yaptım. Benim için birileriyle görüşüp işi almamı saglayacakti sonra vazgeçti bi anda.
Ya bi de şöyle bi durum var. Onun çalıştığı yer mühendis arıyordu başvuru yaptım. Benim için birileriyle görüşüp işi almamı saglayacakti sonra vazgeçti bi anda.
Bacim kusura bakma ama sana rahat batmis.resmn kasiniyon sen.Bugün içime acaba eşim beni aldatiyor olabilir mi kuşkusu çöktü.
Normalde kıskanç bir yapım yok.
Eşim işe giderken yüzük takmaz yasak çalıştığı yerde. (Yüzük kemer saat vb) hepsi yasak. Ama bugün işyerinden ayrı bir yerde eğitim vardı ve oraya gitti. Giderken yüzüğünü takabilirsin bence dedim. Duymuyormus gibi davrandı. Aramızda bir sorun yok. Ama son bir kaç gündür isteyken aramaz oldu. Normalde en az 1 kere arardi.
Sorduğumda yoğunum diyor.
Sonra geçirdiğimiz bi kaç günü düşündüm bana karşı fazla ilgili evdeyken. Çoğu zaman ben ona derdim hadi çıkalım dışarı falan diye son 1 haftadır her gün hadi disari çıkalım demeye başladı. Geçen akşam iş çıkışı arkadaşlarıyla kokorec yemeğe gitmesi dışında da pek ayrı vakit gecirmedik ama içimde bir kurt var. Kemiriyor hücrelerimi.
Uzun oldu kusura bakmayın. Eğer aldatiyor isem nasıl öğrenebilirim ya da ne yapmam lazım yardımlarınızı esirgemeyin
Artık ikisi de değilHer şirket politikası aynı değil, eşlerin aynı şirketin bünyesinde çalışmasını prensip olarak kabul etmeyen yerler var. Ford veya Tofaş ikisinden biri öyleydi yanılmıyorsam.
Iş arıyorumSız suan calısoyomusunuz pekı
Sanayi değil. Ama ayrıca sorun da değil en işim gereği hep erkeklerle çalışıyorum mecburenvalla ben erkek olsam ben de karımı öyle bi yerde çalıştırmam arkadaş. arabalar dedin benim kafa direk sanayiye gitti çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?