- Konu Sahibi oyadiyebirkadin
-
E tamam git estetik ol ozaman şu anda olmamış kerimcan zaten direk erkek gibi senle hic bir alakası yok sen ortalarda kalmıs gibisin kaşlarında çok kötü burnunuda iyi yapamamıs kim yapmışsa üzgünümYüzümün tamamen kadınsı olmasını istiyorum
O zaman biraz estetik müdahale gerekiyor, dudakların daha iyi şekillenmesi, yüz hatlarının daha iyi oturması gibiYüzümün tamamen kadınsı olmasını istiyorum
Ya burun olmamış demişler burnum büyük değil kiO zaman biraz estetik müdahale gerekiyor, dudakların daha iyi şekillenmesi, yüz hatlarının daha iyi oturması gibi
Ardından kaşlara müdahale, güzel microblading yapan merkezler var onlardan yardım alabilirsin, doğal bir kaş gerek
Saça gelince iyi kesilmiş ve koyu renk saç sana yardımcı olur
Sonrası zaten senin makyaj yeteneğin
Yazdım daha önceden. Saç tonunu değiştir, kaşlarını kalınlaştır ve yüze uygun bir şekilde aldırt. Saçlarını uzat, çok seyrek bir de saçların kaynak yaptırt.Peki kadına benzer hale gelmesi imkansız mı bari yollarını anlattı varsa
Fondöten değil de efekt kaynaklı olabilir miKaşları düzeltirsen şu bembeyaz fontötenden vazgecersen güzel ipek kirpik yaptırırsan baya kadına benzersin ama düzgün makyaj şart fond. Çok köth
Büyük değil ama şekil olarak iyi yapılmamış anlamında dedilerYa burun olmamış demişler burnum büyük değil ki
EvetTrans mısın? Merak ettim sadece.
Birkaç şey anlattım belki dikkate alır.
Birkaç şey anlattım belki dikkate alır.
Dikkate almak isterim de imkanım yokBirkaç şey anlattım belki dikkate alır.
İmkanım yokBaşka konular açma artık, şurda durda yardım edelim işte
Söylediğim şeyler çok para harcatan şeyler değil. Kaynak yaptıramıyorsan çıt çıt veya takma saç kullan.Dikkate almak isterim de imkanım yok
İncelmesi derkenBak diğer başlıkta gördüm bir fotoğrafını orda biraz daha iyi ama yüz hatlarının incelmesi gerek kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?