Bu linkteki erkek ile Kerimcan Durmaz kıyaslansa hangisinin yüz hatları daha erkeksi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüzümün tamamen kadınsı olmasını istiyorum
O zaman biraz estetik müdahale gerekiyor, dudakların daha iyi şekillenmesi, yüz hatlarının daha iyi oturması gibi
Ardından kaşlara müdahale, güzel microblading yapan merkezler var onlardan yardım alabilirsin, doğal bir kaş gerek
Saça gelince iyi kesilmiş ve koyu renk saç sana yardımcı olur
Sonrası zaten senin makyaj yeteneğin

Ya burun olmamış demişler burnum büyük değil ki

Peki kadına benzer hale gelmesi imkansız mı bari yollarını anlattı varsa
Yazdım daha önceden. Saç tonunu değiştir, kaşlarını kalınlaştır ve yüze uygun bir şekilde aldırt. Saçlarını uzat, çok seyrek bir de saçların kaynak yaptırt.

Eminim yeni bir nickle tekrar döneceksin ve aynı soruyu soracaksın, bari bu değişiklikleri yaptıktan sonra sor. Bir de düzgün makyaj yapmayı öğren.

Bak diğer başlıkta gördüm bir fotoğrafını orda biraz daha iyi ama yüz hatlarının incelmesi gerek kesinlikle

Dikkate almak isterim de imkanım yok
Söylediğim şeyler çok para harcatan şeyler değil. Kaynak yaptıramıyorsan çıt çıt veya takma saç kullan.
Makyaj malzemesi olarak ilk fondöten, ruj( allık olarak da kullanabilirsin) göz kalemi, ve rimelle idare edebilirsin.
Kaşlarını ama kesinlikle kendin alma.
Boyayı da kendin alıp yaparsın, çikolata kahvesini renk olarak deneyebilirsin ama siyahta yapma sert durursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…