Bu linkteki erkek ile Kerimcan Durmaz kıyaslansa hangisinin yüz hatları daha erkeksi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bir de başka bir foto sordum şimdi yüz estetiği alanında ona da bir baksaniz olur mu

Kilo verdiğinde yüzünden de veriyor musun
Eğer öyleyse zayıfla
Değilse ameliyat gerek, kontür işlemleriyle makyajda da oluyor ama bunlar geçici sana kalıcı gerek
Şimdi bütün kadınların yüz hatları ince mı yüz hatları bundan daha dolgun kadınlar yok mu

Burnun büyük değil ama şekli kusursuz değil burun o kadar önemli değil zaten şu aşamada
Artık ince ve kavisli kaşlar moda değil ki, daha doğal ve düz kaşlar moda ve doğru olan bence
Bir de haklısınız her kadının burnu çok düzgün örneğin İrem Derici ve Emina Sandal'in estetik öncesi burunlari tam bir kadın burnu

Bir de haklısınız her kadının burnu çok düzgün örneğin İrem Derici ve Emina Sandal'in estetik öncesi burunlari tam bir kadın burnu
Bak arkadaşım önce şunu anla ben sana yardım etmek istedim amacım sadece seni eleştirmek değil, yanlış örnekler elbette var ama tam anlamıyla kadınsı görünmen için güzel örnekleri göstermemiz gerek sana

E ben burnumu 6 bin TL ye estetik yaptırdım ve doktor 110 derecelik fenomen bir burun yaptığını söyledi

Peki ben bu linkteki erkekten de mı daha erkeksi görünüyorum?
Sana burda kaç kişi aynı şeyi yazdık lütfen eğer fikir almak istiyorsan sana yazılanları dikkate al ve dikkatli oku
Konu senin daha erkeksi yada daha kadınsı görünüyor olman değil, konu senin henüz çok arada kalmış olman. Bu bir süreç ve bildiğim kadarıyla da çok ağır ilerleyen bir süreç, bir gecede bu değişimi bekleme, hepsi azar azar olacak şeyler
Şuan sen en zorlu dönemdesin, geçiş dönemindesin ve bariz bir şekilde belli oluyor

Ya peki o linkteki kisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…