Bu Lüzumsuz İşten Nasıl Kurtulurum?

Elisya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
3.545
3.064
333
Merhaba.. Patronum bana dünyanın en gereksiz işini vermiş olabilir.. Sırf eziyet çektirmek için yaptığını bile düşünüyorum.. Mailinde buna gelen mailleri, onun attığı mailleri tarih sırasına göre, kişilerinin isimlerinin alfabetik sırasına göre katagorize etmemi istedi.. Adama hergün 15-20 küsür mail geliyor.. Ee kendi de atıyor.. Geçen hafta başladım, daha Nisan ayındayım.. Ben bunun hangi mailini hangi zamana kadar yazayım.. 2-3 kez yapmak istemediğimi zor ve gereksiz olduğunu söyledim, olsun siz yapın dedi.. Mailinde yazıyor işte her şey, hikaye kitabı gibi ayrıca bi dosyaya ne gerek var anlamıyorum.. Motivasyon filan kalmadı.. Bu saçma işle uğraşırken duvarlar üstüme üstüme geliyor.. Gerekli olsa neyse.. Gereksiz ötesi.. Hiçbir işine yaramayacak.. Sanırım sırf eziyet için istedi.. Nasıl kurtulabilirim.. İnsanca söyledim, yok anlamadı

Gerekçe olarak neyi gösteriyor,nasıl sıralıyorsunuz,çıktı falan mı alıyorsunuz.

Bahane bul diyeceğim ama nasıl bahane bulacaksın?

bulamıyorum.. açıkca gereksiz dedim ama anlamak istemiyor..

Ne saçma bi şey bu böyle. Adamın size garezi falan mı var?

galiba garezi var.. ben de öyle düşünüyorum..

Gerekçe olarak neyi gösteriyor,nasıl sıralıyorsunuz,çıktı falan mı alıyorsunuz.

mail kutusundan word e aktarıyorum.. ama atılan cevap, geşen cevap hep tarih sırasıyla olacakmış.. mail gönderilen kişilerin isimlerim alfabetik sırada olacakmış.. hiçbi mantıklı gerekçesi de yok..

Tamamen sabır sınaması gibi geldi,
Ya da cidden uyuz biri hazıra konmak istiyor.
Allah böyle patronları nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Tamamen sabır sınaması gibi geldi,
Ya da cidden uyuz biri hazıra konmak istiyor.
Allah böyle patronları nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Aminn.. İnşallah vazgeçer.. Olmadı bi kez daha konuşucam.. Daha nisan ayındayım, bunun martı var şubatı ocak aralık kasım..düşünemiyorum

İşin belli sureye kadar bitmesi gerekiyorsa rapor al diyeceğim ama rapordan sonra aynı işi verirse bilemem.

İşin belli sureye kadar bitmesi gerekiyorsa rapor al diyeceğim ama rapordan sonra aynı işi verirse bilemem.

ilk bu işi istediğinde "imkansız" dedim açık açık.. "hemen bitirmek zorunda değilsiniz" dedi.. bitene kadar.. geçen gün hangi aydasınzı dedi.. nisan dedim.. çok iyi dedi.. bitene kadar kurtuluş yok yani..

ilk bu işi istediğinde "imkansız" dedim açık açık.. "hemen bitirmek zorunda değilsiniz" dedi.. bitene kadar.. geçen gün hangi aydasınzı dedi.. nisan dedim.. çok iyi dedi.. bitene kadar kurtuluş yok yani..
Yani çok pis bir durum. Göze alabiliyorsan yapmam de ve yapma.

Yetiştiremiyorum de, diğer İşler aksiyor vs. Bi daha sorduğunda yine nisan ayindayim de,sonra yine...ilerleyemedigini görsün

Yani çok pis bir durum. Göze alabiliyorsan yapmam de ve yapma.

göze alabilirim aslında..düşünüyorum.. bana yerleri sil filan dese daha işime gelirdi..

Yetiştiremiyorum de, diğer İşler aksiyor vs. Bi daha sorduğunda yine nisan ayindayim de,sonra yine...ilerleyemedigini görsün

evet hep nisan ayındayım diyorum bi kaç gündür.. işlerin aksamasına izin vermiyor ki, bu işi işim yokken yapmalıyım.. hiç başımı kaldırmamalıyım yani.. bu gereksiz işin acelesi yokmuş.. ama sürekli yapılmalı..

Diğer İşleri de ağırdan al o zaman, yap ama sanki o ise hiç zaman kalmayacak şekilde yapıyormuş gibi. Çok bunaldim canım çıktı. Başladığım yerde kaldım de. Usanir inşallah böyle böyle:)

Evet öyle yapayım.. Ağırdan alayım her şeyi de görsün gününü Yaşasın işçi dayanışması Kızlar süpersiniz ya hepinize çok teşekkürleerr...

adamı resmen azarladım, hala ısrar ediyor.. küçümsüyorsunuz ama bu çok işimize yarayacak diyor.. ne işimize yarayacaksa.. basıcam istifayı göreceekkk resmen mobbing yaa

O

Outlook kullanmiyor mu?

Outlook üst tarafta sırala deyince isterseniz tarihe göre isterseniz isme göre sıralıyor sonra onları yazmak yine var tabii :'(

Yanlışlıkla tüm mailleri silin gitsin yaaa bu nedir arkadaş :)

haha o da iyi fikir.. hepsini siliym.. hesabının şifresini biliyorum şifreyi değiştirip hacklendi diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…