• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

6 badem 1 hurma ve yeşil çay ile ara öğünümü yapmış bulunuyorum.
Zelişşş ben de sabah kendimi aynı kiloda gördüm maalesef:ssz::ssz::ssz: canım çok sıkkın.:5::5:

çaycı abla 5 adet sarmayı masama usulca bıraktı :30::30::30::30::30::30::30:

ne yapsamm:26::26::26::26::26:

6 badem 1 hurma ve yeşil çay ile ara öğünümü yapmış bulunuyorum.
Zelişşş ben de sabah kendimi aynı kiloda gördüm maalesef:ssz::ssz::ssz: canım çok sıkkın.:5::5:

yok artık kız o kadar uğraştın bütün hafta neden öyle çıktı ki regl dönemin mi yaklaşıyor

bir kayısı yenirrr ara öğün buna denirr:92::92::92::92::92::92::92::92:

hahahaaaaaaaaa

bende 1 kayısı yedimmmmmmm

çaycı abla 5 adet sarmayı masama usulca bıraktı :30::30::30::30::30::30::30:

ne yapsamm:26::26::26::26::26:

yeme onları yemeeeeeeeeeeeeeeeeeee

öğlen yemekte:

mercimek çorba
et döner
pilav
profiterol
ezme varmış :30::30::30:

yok artık kız o kadar uğraştın bütün hafta neden öyle çıktı ki regl dönemin mi yaklaşıyor

hahahaaaaaaaaa

zaten o dönemdeyim canım da, bir türlü olmadı, damla damla sadece:26::26::26: canım sıkılıyor.

kızz aynen öyle vallahi aklım fikrin bu olduğu için ondaan heralde

inşallah cnm bu benm ilk rüyam değil bunun gibi ben arada bir böyle rüya görüyorum hep de bir oğlum olmuş oluyor rüyamda bir de ben rüymada aynı şimdi olan gerçek hayatımı düşünüyorum öyle bir durumda olduğumu görence çok şaşırıyorum hayır olsun bakalım Allah gerçeğini de nasip eder inşallah..

amin teşekkür edrim evli değilim henüz ama yakındır evlenmem :34:

Allah gönlüne göre versin canımmmmm

zaten o dönemdeyim canım da, bir türlü olmadı, damla damla sadece:26::26::26: canım sıkılıyor.

hıımm o yüzdendir canım şişmişsindir sen şimdiii

takılma o yüzdennn

amaaaaa pazartesi -500 olman lazımmmm

yoksa haftaya sende bana katılırsın :60: :60: :60:

hahahaaaaaaaaa

kayısıyı geri bıraktım 1 adet sarma yedimm gerisini kaldırttımmm:21::21::21::21::21::21:

Back
X