Bu Maç Bizim Olacak.....

sen çabuk veririsn cnm ben inannıyorum sana ama lütfen sporunu ihmal etme tek başına diyet yeterli gelmiyor sanki hem kilonu verdikten sonra sarkma vs.durumu olmsaın diye de spor şart sen diikkat ediyorsun biliyorum ama yine de söledim atlama ipin var mı ip atlamak çok faydalı cnm dün bir ender saraç ın videosunu paylaşmştım izledin mi onu ender s.da aynı şeyi sölüyor bir de şu ünlü victoria secret mankenleri var ya onların yaptığı tek hareket squat mış yani ayaklarını omuz hizasında açıp çömelip kalkmakmış her fursat bulduğunda yapıyormuş
sağol canım inşallah veririz. Üşenmesem de hergün yapabilsem süper olur. Videoyu izlemedim canım, vaktim de yok aslında bugün. Ama squat aklımda bulunsun canım.
vefaaaaaaaa merhaba

eee diğerleri nerde bakiyim
merhaba canım, hepimiz buradayız, tanışalım bakalım, Ben de Antalya lıyım. Ne işle meşgulsün, nerede oturuyorsun?
Ben muhasebeciyim, B.onat tarafında çalışıyorum.

öyle ya..
benim eşim de sever..genelde salatalara koyarım taze sarımsak ve taze naneyi..
arada dereotu ve maydanoz doğrarım ..o şekilde tüketiriz..bazen yıkayıp tabağa koyarım ..ordan yer dururum yemek arası.
ama eşin yiyemiyorsa o fenaa..:27:

of ne kaa sıcak antalya..
ben kocama dedim ya beni tatile götür diye..antalyayı araştırıyor..bi otel varmış onu merak etti...geçen nette araştırıyordu..sanırım tatile gideceğiz bu yaz.

canım istanbul da oturduk 4 yıl..
düzce de 10 aydır oturuyoruz..daha istanbul a gitmedik..arkadaşlarımız çok orda..belki onlar için gidebiliriz
evet canım sıcak, otelin adı neydi kız?

Yaparız şekerim ayıpsın :29:
O kilo almak isteyenler kim len ayıp denen birşey var :52: Gelsinler ben veririm onlara kilolarımı :9::9::9:
benimde ilk etapta 70lere inmek hayalim :31:
sabah 86.5 geldim haftaya cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum,
hazır havalarda sıcak güzel güzel veririz İnşallah :29::29:

Tamam :5::5::5:
Neyi seviyosam yasak zaten :5::5:
Hayat mı len bu :9::9:

:52::52::52::52::52:
Deniz mi :52::52::52:
off bende istiyorum denize gitmeeek :ssz:
İnşallah canım yaparız.

antalya ya nereye kimin yanına gidiyosun bebiş belli mi ben de antalyaya gitmek istiyorum tabi birilerini kandırabilirsem :26::26::26: benm aklımda kaş ya da belek var ama hiç bir bilgim yok bu yerler hakkında tv de gördüm çok güzellerdi
Gelin gelin beklerim.
Kaş sana tam ters istikamette canım, Antalya nın batısında kalır, ama güzel bir yerdir, orada Kekova var, batık şehir falan var.
Belek de Antalya ya gelmeden canım, ama Antalya ya yakın. Belek de güzel yerdir, ama Kaş daha güzel bence. Böyle denizi falan masmavidir oranın, ama sorsan 2 defa gittim hayatımda o kadar. Uzak kalıyor Antalya ya.

:60: :60: :60: :60: :60: :60: ankara mersin yakın cnm 5-6 saat tail için buraya gelllll silifke kız kalesi filan oooooooooffffffff çuan var ua oralar ana baba günüdür turist kaynıyordur ben bu haftasonu gidecem büyük ihtimalle

Mersine gelicem bu yaz kız görüşürüz belki , Adana da arkadaşım var o çağırdı gel Mersin'e gidelim diye, ramazandan sonra gelicem :51::51:

sağol canım inşallah veririz. Üşenmesem de hergün yapabilsem süper olur. Videoyu izlemedim canım, vaktim de yok aslında bugün. Ama squat aklımda bulunsun canım.
merhaba canım, hepimiz buradayız, tanışalım bakalım, Ben de Antalya lıyım. Ne işle meşgulsün, nerede oturuyorsun?

İnşallah canım yaparız.

Gelin gelin beklerim.
Kaş sana tam ters istikamette canım, Antalya nın batısında kalır, ama güzel bir yerdir, orada Kekova var, batık şehir falan var.
Belek de Antalya ya gelmeden canım, ama Antalya ya yakın. Belek de güzel yerdir, ama Kaş daha güzel bence. Böyle denizi falan masmavidir oranın, ama sorsan 2 defa gittim hayatımda o kadar. Uzak kalıyor Antalya ya.
cnm kaş da kalkan diye bir yer varmış oraya gitmek istiyorum yamaç paraşütü yapmak istiyorum orada

burnuma küçük sinek kaçtı :53: uçarken burnuma girdi :43::43: hemen sildim burnumu ama :26::26::5:

Ay gezecek uçacak o kadar yer var gelip saçımıza burnuma ağzımızın dibine geliyorlar, uyuz oluyorum :52::52:
Hemen burnunu sildiysen iyi bari :27:

sorma anaaa şok oldum :53::52::52:

sildim peçeteyle aldım onu ama kaçmışmıdır beynime doğru :26::26::1:

avatarın müthiş bayıldım :46::46::46::46::46:

napayon liliciğim.

eğitimim bitti.

güzel geçti.sınav 26 haziran

dişlerimi yaptırıyorum..
dün akşam bişey yemedim

geçen hafta psikolojim çöktü.yerlerde süründü..
kulaç uğuldaması ve çarpıntılarım oldu ..3 gün sürdü..:53::53::53::53::53:
Allaa alla neden kiii :26:
Psikolojin neden çöktü :26:

Allaa alla neden kiii :26:
Psikolojin neden çöktü :26:

canımcım nedeni bilmiyorum.
ama tahminim üst üste gelen üzüntülü şeyler , stres ,kaygı..
biraz sıkıldığımda çarpıntım oldu hep..az bi sıkıntıda bile..
eşim bi laf desin feci oluyordum..ona da taktım kafayı..

hayat kaygısı ile birleşti.

haber falan izlememeye çalışıyorum..

sıkıntılı şeyler okumamaya çalışıyorum..çarpıntı, titreme, nefes alamıyor gibi oldum..panik atak olcam diye korktum..

sürekli kendimi sakinleştirdim gün içinde..tüm bunlar stresten oluyor..geçecek dedim durdum..3 günde geçti şükür..

İnşallah canım yaparız.

Gelin gelin beklerim.

canım ismini tam hatırlamıyorum..

by holiday beach mi öyle bişi...biri kart vermiş..o da internetten baktı.

sıkıntılı şeyler okumamaya çalışıyorum..çarpıntı, titreme, nefes alamıyor gibi oldum..panik atak olcam diye korktum..

sürekli kendimi sakinleştirdim gün içinde..tüm bunlar stresten oluyor..geçecek dedim durdum..3 günde geçti şükür..

Güzelimmm sakınn haa yapma..
Çok şükür atlatmışsın ama bir daha karamsarlığa sokma kendini.
Bak ewlatların yanında sağlığınız yerinde..
Yapma lütfen, mesela beni düşünn :27::27::23:

canım benim dikkat kendine hepimizin kendine göre sıkıntıları ve sorunları var inan
Allah altından kalkamayacağımız dertler sıkıntılar vermesin

Güzelimmm sakınn haa yapma..
Çok şükür atlatmışsın ama bir daha karamsarlığa sokma kendini.
Bak ewlatların yanında sağlığınız yerinde..
Yapma lütfen, mesela beni düşünn :27::27::23:

seni düşününce hep gülesim geliyor zaten..iyi ki varsın heee...

yapmıyorum artık stres..geçti....ama elimde olmadan oldu o ..beklemediğim bi anda aniden geldi..ondan..hazırlıksız yakalandım..

Back
X