- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
sağol canım inşallah veririz. Üşenmesem de hergün yapabilsem süper olur. Videoyu izlemedim canım, vaktim de yok aslında bugün. Ama squat aklımda bulunsun canım.sen çabuk veririsn cnm ben inannıyorum sana ama lütfen sporunu ihmal etme tek başına diyet yeterli gelmiyor sanki hem kilonu verdikten sonra sarkma vs.durumu olmsaın diye de spor şart sen diikkat ediyorsun biliyorum ama yine de söledim atlama ipin var mı ip atlamak çok faydalı cnm dün bir ender saraç ın videosunu paylaşmştım izledin mi onu ender s.da aynı şeyi sölüyor bir de şu ünlü victoria secret mankenleri var ya onların yaptığı tek hareket squat mış yani ayaklarını omuz hizasında açıp çömelip kalkmakmış her fursat bulduğunda yapıyormuş
merhaba canım, hepimiz buradayız, tanışalım bakalım, Ben de Antalya lıyım. Ne işle meşgulsün, nerede oturuyorsun?vefaaaaaaaa merhaba
eee diğerleri nerde bakiyim
Ben muhasebeciyim, B.onat tarafında çalışıyorum.
evet canım sıcak, otelin adı neydi kız?öyle ya..
benim eşim de sever..genelde salatalara koyarım taze sarımsak ve taze naneyi..
arada dereotu ve maydanoz doğrarım ..o şekilde tüketiriz..bazen yıkayıp tabağa koyarım ..ordan yer dururum yemek arası.
ama eşin yiyemiyorsa o fenaa..
of ne kaa sıcak antalya..
ben kocama dedim ya beni tatile götür diye..antalyayı araştırıyor..bi otel varmış onu merak etti...geçen nette araştırıyordu..sanırım tatile gideceğiz bu yaz.
canım istanbul da oturduk 4 yıl..
düzce de 10 aydır oturuyoruz..daha istanbul a gitmedik..arkadaşlarımız çok orda..belki onlar için gidebiliriz
İnşallah canım yaparız.Yaparız şekerim ayıpsın
O kilo almak isteyenler kim len ayıp denen birşey varGelsinler ben veririm onlara kilolarımı
benimde ilk etapta 70lere inmek hayalim
sabah 86.5 geldim haftaya cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum,
hazır havalarda sıcak güzel güzel veririz İnşallah
Tamam
Neyi seviyosam yasak zaten
Hayat mı len bu
Deniz mi
off bende istiyorum denize gitmeeek![]()
Gelin gelin beklerim.antalya ya nereye kimin yanına gidiyosun bebiş belli mi ben de antalyaya gitmek istiyorum tabi birilerini kandırabilirsem :26::26::26: benm aklımda kaş ya da belek var ama hiç bir bilgim yok bu yerler hakkında tv de gördüm çok güzellerdi
Kaş sana tam ters istikamette canım, Antalya nın batısında kalır, ama güzel bir yerdir, orada Kekova var, batık şehir falan var.
Belek de Antalya ya gelmeden canım, ama Antalya ya yakın. Belek de güzel yerdir, ama Kaş daha güzel bence. Böyle denizi falan masmavidir oranın, ama sorsan 2 defa gittim hayatımda o kadar. Uzak kalıyor Antalya ya.