bencede hazır çorba içme canım sağlıksızz
Ayy biri bana çorba yapıp kargoyla gönderebilir mi lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede hazır çorba içme canım sağlıksızz
güzeldir canım..biz de artık uzak kaldık bu peynire..19 mayısta gittik de vakumlattık geldik..tuzu az oluyor..güzel yeniyor..
Rabbim sabrını verir o zamn inşallah cnm o ayı full oruçlu geçirmek ne kadar sevap insanlar bir bilse..... mesela burda çarşıya çıksan tüm yemek yerleri dolup taşar ramazanda kimsenin umrunda değil oruçmuş ramazanmış 3-4 yıl önce bir hoca izliyordum flash tv de canlı yayın yapıyordu o hoca benm resmen kanıma işledi o zamnlar düzenli oruç tutmuyordum ama adam öle bir konuşuyordu ki vicdan azabı çekiyordum resmen
kocaman bi dilim demem gerekiyordu demiiii
kalorisinden değil de hazır gıda olduğu için dedim ben bebeemm
Ayy biri bana çorba yapıp kargoyla gönderebilir mi lütfen, ben çorbasız doyamaam
![]()
cunda sepet aldık biz..ne bilim herkes biliyordur diye düşündüm..ayvalık a gidince bol bol alıp vakumlattık..Eki Görüntüle 1153602
bu peynir.
Ayy biri bana çorba yapıp kargoyla gönderebilir mi lütfen, ben çorbasız doyamaam
![]()
indirim var dediler bakalımm görecezzzz
yoksa fikir değişir babyyy
spor nasıl gidiyor peki???
bu hafta üstümde bir miskinlik varrrrrrrrrrrr
gel canım gel..bizde çorbasız yemek yenmez..büyük oğluşum yemek çok seçer ama çorba ayırt etmez.
kız ne var çorba yapmayaaaa
biraz tembelik mi var sende bakemm![]()
geçmiş olsun canım..temkinli davranmakta fayda var..canım ondan şüphem yok
ileri dönük konuşmayalım
yarın ne olacamaız belli değill
ben 14 yaşından beri allah kabul ederse tutarım oruçlarımı
ama 2 yıl önce oruç tutarken rahatsızlandım
böbreklerim ssusuz kalmış tı ramazana 10 gün kala ara verdimm
yine böyle birşey olacak diye temkinli davranıyorum
zaten sırf ramazan ayını rahat geçirmek için senelik iznimi bu ayda kullanır yaylaya giderirmm
bilmem ki alıştım galiba..hiç acıkmıyorum hatta..akşama zorla yiycem galiba..bu günlerde böyle oldum..51 kiloya düştüm..yada 50 oldum bilemiyorum..Orası öyle aslında , salata falan olsaydı içmezdim aslında ama dün akşam bayılır gibi uyudum yorgunluktan, bu akşam yapıcam içmemeye çalışırım
Sen az yemişsin ama nasıl doyuyonuz öyle ya![]()
demiiiımmmmmmmmmmmmmhh
çok güzel görünüyorrrrr
spor nasıl gidiyor peki???
ay ben locoste hiç indirim görmedimmmmmmm
ufacık şeyler dünyanın parası
ben çakma lacoste kullanıyomm![]()
geçmiş olsun canım..temkinli davranmakta fayda var..
nereee gidiyon yaylaya ..
bilmem ki alıştım galiba..hiç acıkmıyorum hatta..akşama zorla yiycem galiba..bu günlerde böyle oldum..51 kiloya düştüm..yada 50 oldum bilemiyorum..
demiii
hoş geldin..nasıl oldun adetin düzene girdi mi..şüphen vardı geçenlerde de..bebek falan diye ..
bilmem ki alıştım galiba..hiç acıkmıyorum hatta..akşama zorla yiycem galiba..bu günlerde böyle oldum..51 kiloya düştüm..yada 50 oldum bilemiyorum..
demiii
hoş buldum canım
yok artık şüphe felan bu konulara girmicem hiç geriliyorum canım
ay darısı başımaaa
60 olsam yeter ya, boyun kaç canım senin :26:
170 canım boyum..
azmin elinden hiç bişeycik kurtulmaz..devam.
170 canım boyum..
azmin elinden hiç bişeycik kurtulmaz..devam.