- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
canım benimmm yıldızlı hemdeeee10 numara 5 yıldız demiiii ihihihihih![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimmm yıldızlı hemdeeee10 numara 5 yıldız demiiii ihihihihih![]()
doğru diyorsun arkadaşım..
aslında ben daha önceleri burda yazmazken diğer topikte zeliş , ftemiz ve oradaki diğer arkadaşlar bana çok baskı kurdu..kış dönemi bu ara kendimi paraladım evde..yemek , kek , pasta , çocuklar , ödevleri, meyveleri , taze meyve suları , onlara hep güler yüz, tatlı dil, zamanında yatsınlar uyusunlar vs...
bi ara baya baya tükenmişlik sendromu yaşadım...bakıcım da o ara beni çok üzdü..hep üst üste..
zeliş falan bana çok söyledi ..dışarı çık ..kendine vakit ayır..dediklerini yaptım ..kendime geldim..bi de kocama sorumluluklar verdim..o şekilde rahatladım biraz..yoksa tüm sorumluluk bendeydi..kocam işten gelince yan gelip yatıyordu..nasılsa koşturan biri var diye..çay, çayın yanına kek, kek sonrası meyve, çerez tabağı..manyağım ben yaaaaa![]()
çok yormuşsun kendini cnm birdaha öle yapma yazık sana![]()
Canım aynen öyle biraz sosyallik ve kendine vakit ayırman lazım, koç burcu özellikle kendisini çok seven bir insandır senin keyfin çok önemli, çünkü senin durgunluğun hemen etrafa da yansır, mutlaka kendine vakit ayırmaya çalış canım![]()
doğru diyorsun arkadaşım..
aslında ben daha önceleri burda yazmazken diğer topikte zeliş , ftemiz ve oradaki diğer arkadaşlar bana çok baskı kurdu..kış dönemi bu ara kendimi paraladım evde..yemek , kek , pasta , çocuklar , ödevleri, meyveleri , taze meyve suları , onlara hep güler yüz, tatlı dil, zamanında yatsınlar uyusunlar vs...
bi ara baya baya tükenmişlik sendromu yaşadım...bakıcım da o ara beni çok üzdü..hep üst üste..
zeliş falan bana çok söyledi ..dışarı çık ..kendine vakit ayır..dediklerini yaptım ..kendime geldim..bi de kocama sorumluluklar verdim..o şekilde rahatladım biraz..yoksa tüm sorumluluk bendeydi..kocam işten gelince yan gelip yatıyordu..nasılsa koşturan biri var diye..çay, çayın yanına kek, kek sonrası meyve, çerez tabağı..manyağım ben yaaaaa![]()
Bak tatlım koç burcu kadını yerinde duramaz, vaktim yok diyorsun ama bu senin enerjik olmandan kaynaklanıyor ,birşeyi yapmak isterse en iyi şekilde yapmak ister ve sürekli yükselmeyi kendini aşmayı ister, buna ihtiyacı vardır, giyim ve modayı da severler, belki bir alışveriş gezisi de sana iyi gelebilir, ama dediğim gibi hem koç hem oğlak karışımısın, gereksiz şeyleri kafanda büyütme bunu eminim ki yapıyorsun, ve herşeyde kendini sorumlu tutuyorsun, sen herşeyi herkesi kontrol edemezin hayatı biraz akışına bırak...![]()
cnm sana birşey sorucam yükselen burçlar hayatımızı kişiliğimi nasıl etkilyor hep merak ederim ama birtürlü cvp bulamadım,
Bak tatlım koç burcu kadını yerinde duramaz, vaktim yok diyorsun ama bu senin enerjik olmandan kaynaklanıyor ,birşeyi yapmak isterse en iyi şekilde yapmak ister ve sürekli yükselmeyi kendini aşmayı ister, buna ihtiyacı vardır, giyim ve modayı da severler, belki bir alışveriş gezisi de sana iyi gelebilir, ama dediğim gibi hem koç hem oğlak karışımısın, gereksiz şeyleri kafanda büyütme bunu eminim ki yapıyorsun, ve herşeyde kendini sorumlu tutuyorsun, sen herşeyi herkesi kontrol edemezin hayatı biraz akışına bırak...![]()
mükemmmellikk kadının ruhunda var ama unutma canım erkek için fazlaaa![]()
hehehe evet...
kontrol etmem lazım ama ..her yere yetişirim sanki..yorulmak bilmiyorum..ne kötü demi..
bi şey anlatayım size.
eğitimin olduğu bi gün işletme dersi hocası girdi derse..
konu yine işletme konularından..
hoca anlattı..
schmit yöntemi varmış..zamanın birinde kafası azıcık noksan bi adam varmış.adı schmit.
bu adamı bi adam bulmuş..taylor du sanıyorum..
sürekli daha iyi üretim için çözüm arıyormuş..
almış bu schmiti ..aklıda noksan ya..gel demiş çalış..
6 katlı binaya demir taşınıyor.omzunda..belki günde 1 ton demir çıkarıp iniyor..yeniden , yeniden,,ama yorulmuyor..aklı noksan diye sanıyorum..
bi de bu schmit diyormuş ki ben çalıştıkça dinleniyorum..o kadar demir taşıdım..ama daha çok dinlendim
bu taylor bi fikir geliştirmiş..schmit yöntemi diye..
bu şekilde büyük şirketler çok büyük üretim yapmışlar o yıllar içinde...
işte bu ders oldu o gün..ben durakta indim..orda pazar kurulmuş..alışveriş yaptım biraz ..biraz derken yüküm ağırlaştı..
sırt çantam yanımdaydı..ona koydum birazını..ellerimde 10 kilo poşet kaldı..
yürüyorum..ama o tempolu yürüyüş de yavaşladı yani..ama hala daha hızlı yürüyesim var..nedense..koç burcuyum ondan mı..:26::26::26: yapımdan mı bilmem ki.:26::26:
kendime dedim ki ..bak schmit e ..yoruldukça dinleniyormuş..hadi sen de tabana kuvvet..ya benim de aklım noksan mı ki..yoruldum demiyorum çünkü..![]()
teşekkür ediyorum cnm ben hergün burcumu okumazsam olmazKızlar bakın, nasıl DNA larımız fiziksel özelliklerimizin %70ini belirliyorsa, Doğum haritamızda karakterimizi % 70 belirler.
Yükselen burç daha fazla etkilemez, ama bir insanın yükselenini de bilirsen o insanı tanımadan da tanımış olursun
Bazı insanlarda yükselen hiç etkiili olmayabilir, bazı insanlar ise tamamen yükselene bağlı olabilir.
yalnız ;
burcunuz size gününüzün nasıl geçeceğini, ne olacağını söylemez, bunlar yalan
Burcçlarınız karakteristik özelliklerinizi, ve burcunuzun bağlı olduğu gezegenlerin hareketi sizin psikolojinizi analiz edebilir.
Hani bazen içinizde bir sıkıntıyla uyanırsınız ya, yada durup dururken çok mutlu uyanırsınız, ha işte, bunların hepsinin bir sebebi vardır aslında
Sana daha ayrıntılı bir mesaj attım senin hakkında
Ve bu arada burçları da en iyi insanlar üzerinden öğrenirsiniz, insanların huyları üzerinden analiz yapın kızlar
teşekkür ediyorum cnm ben hergün burcumu okumazsam olmazve en yakın bilgi nerde biliyor musun msn haberin astroloji sayfası tek geçerim o sayfayı bu kadar olmaz o günü bend en önce tahmin ediyor sabah ne rüya gördüm nasıl uyandım söylüyor bana bu arada senin burcun ne cnm merak ettim
Emin ol bu enerji, hareket ettikçe kendini yordukça kendini tatmin etmen tamamen koç kadını olduğu için, üste bak sana yazdıklarımın aynısını benden sonra sen yazmışsın
Ama bu hareketleri biraz kendin içinde yap, bir de senin güzel şeyler duymaya ihtiyacın var, senin emeklerin görülsün istersin, sana teşekkür edilsin iltifat edilsin istersin çok mutlu olursun, evet bundan herkes mutlu olur zaten diyebilirsin ama özellikle senin bunları duymaya ihtiyacın var şeker![]()
yes..ama söyleyen kim..nerde o kocaaa..
ama onu da takmıyorum artık..pehhh..söylemezse söylemesin..
canımcım biliyor musun..çocuklarım söylüyor bol bol..
2 tane oğluşum var..sağolsunlar söylerler..
Çok sevindim bebeğim , kocan ne burcu istersen özelden yazarım :26:
Çok sevindim bebeğim , kocan ne burcu istersen özelden yazarım :26:
Ben ikizler kadınıyım
Sana attığım mesajlar var ya daha hiçbir şeysana sevdiğin renklerin açık tonlar olduğunu bile rahatlıkla söyleyebilirim. özellikle açık pembe
Çok fazla takı takmazsın zarif olcak herşeyden önce
kıyafetlerin temiz olucak, bir leke dökülsün nerde olursan ol silersin o an , çok rahatsız olursun![]()
Ben ikizler kadınıyım
Sana attığım mesajlar var ya daha hiçbir şeysana sevdiğin renklerin açık tonlar olduğunu bile rahatlıkla söyleyebilirim. özellikle açık pembe
Çok fazla takı takmazsın zarif olcak herşeyden önce
kıyafetlerin temiz olucak, bir leke dökülsün nerde olursan ol silersin o an , çok rahatsız olursun![]()
KIZLAR mrb suan bı tobıkte zayıflıyorum fakat cok hareketsız sıkılıp motıvsyonumu kaybedıyorum ee hrkes 7/24 burda olamaz ama en azından yazdıgım yazıya 1 saat sonra da olsa cevap almmak ıstıyorum burdada sızın sohbetlerınıze katılıp enerjık olaya geldım ıns
![]()