Bu Maç Bizim Olacak.....

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın cnmmmm

hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrrrr

günaydın güzel arkadaşım benim :54::54::54::54::54:

genicccc hoşgeldinnn

nasılsın bebiş nasıllllll

kime bıraktın kiiiii

merhaba nasılsın zelisim

bebiş iyi şükür anane ile birlikte ama 2 günde kadın yoruldu

bu biraz huysuz çıktı :34::34::34::34:

sende ne var ne yok

ben futbol takımı kurarım artık:1::1:
iki çocuk en isi bencede

ben ce de cnm 2 ideal eskiden tek çocoğum olsun isterdim ama bu çocuğuma haksızlık olur diye düşünüyorum artık tek büyümek zor olur bir de ben 2 çocuğun altındaki yorumun aynısıyım çok titizlenirim o zman 2 iyidir iyi

günaydınnnn siirt fıstıklarımmm :8::8::8::8:

sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr:47::47: :47::47::47:

ya bi dakka ,durumu anlatıyım dememe bırakmadılar.

ne ağız eğicem dedim ,bastım geldm işe .:37:

oyyy seni kızdırmışlar sabah sabah

kıyamam boşver sen onları tatlım sana birşey olmasın

ben ce de cnm 2 ideal eskiden tek çocoğum olsun isterdim ama bu çocuğuma haksızlık olur diye düşünüyorum artık tek büyümek zor olur bir de ben 2 çocuğun altındaki yorumun aynısıyım çok titizlenirim o zman 2 iyidir iyi

bende bana çıkandakine çok benziyorum o yüzden eğer baka bilecek durumda olursam daha fazla çocuk isterim ama bu durumda en ideali 2 benim içinde..
çünkü çocuklarım için en iyisinin olmasını isterim ..
tek çocuk değildim kardeş sevgisi kadar harika bir sevgi daha yok o yüzden hiç bir çocuk kardeşsiz kalmamalı diye düşünüyorum ..

sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr:47::47: :47::47::47:

günaydın şekercimmm

no stressss paşa bi doğsun hakkından gelir onlarınnn:1::1::1::1:
Allah çouğunuzu size bağışlasın baby eminim ki tarif edilmez bir duygudur:16::16:
amin canım cümlemizinkini
bend e de aynı çıktı senin burcun neydi vefa cannn
aslan canımmm:32::32::32::32::32:

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=302654[/video]
alın bide bunu yapın ben yaptım
sonuç
Kasırga
Eğer bir ortama siz giriyorsanız herkes farkediyor. Endamınız bir yana, alımınız çalımınız yetiyor. Kendiliğinden bir karizmanız var. Üzerinde çalışmanıza gerek yok. Tek sorununuz gereğinden hızlı olmak. Girdiğiniz ortamları bazen öylesine çabuk terk ediyorsunuz ki, hafızalardaki yerinizi korumakta zorlanıyorsunuz. Yakıp yıktığınız durumlar da olmuyor değil. Eğer doğanıza aykırı, ayağınıza bağ haller mevcutsa, hemen bertaraf ediyorsunuz. Ama şiddetinizde bile kendince bir şefkat gizli...

banada aynısı çıktı kelebekkkk

canım geçmiş olsun.kaç para ki park cezası.
beni de eşim getirdi işe.otobusu kaçırdım.ama radar vardı yolda..biz de bi hayli hızlıydık yaniii biz de yedik cezayı sanıyorum..sabah sabah..

kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk

onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm:16::16::16::16::16::16:

çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana
oy kıyamam..öyle ya..her yıl vesikalık çektiriyoruz biz büyük oğluşa..her yıl yan yana koy ..değiştiğini farkedersin ki..
[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=296138[/video]

bu canım
bana da çok çocuk çıktı..

Araba mı kullandın sen kuzu :26:

işe artık yürüyerek gidemiyorum ki lili, ayaklarım çok agrıyor, utanmasam terlikle dolascam :37:

ben futbol takımı kurarım artık:1::1:
iki çocuk en isi bencede

benim hedefim 3 çocuk ,biri oluyor zaten ,digeri de bi 3-4 yıl sonra ,3. de emekli bebegi yapıcam yai 40 yaşında felan ,vucüdum gençleşir :52::52::52::52:

günaydın güzelll anne geçmiş olsun boşverr en iyisini yapmışsın muhattap olmamakla senin durumunu görmüyorlar mı Allah Allah bu arada sen nerden biliyosun siirt fısıtığını ben çok severim Antep fıstığına 5 basar çok iri bir fıstık türü değil mi
niye bilmeyimm canikommmm ,b ende çok severimmm:21::21::21::21:
tuz ve yag miktarı az oldugu icin ye ye ye insan kanmıyor.

zaten bunlarla muhattap oldukça bi havalara giriyorlarrr.

oyyy seni kızdırmışlar sabah sabah

kıyamam boşver sen onları tatlım sana birşey olmasın

aynen tatlımmm... bari erken ödeyim de 50 lirayla kurtarıyım :27::27::27:

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=302654[/video]
alın bide bunu yapın ben yaptım
sonuç
Kasırga
Eğer bir ortama siz giriyorsanız herkes farkediyor. Endamınız bir yana, alımınız çalımınız yetiyor. Kendiliğinden bir karizmanız var. Üzerinde çalışmanıza gerek yok. Tek sorununuz gereğinden hızlı olmak. Girdiğiniz ortamları bazen öylesine çabuk terk ediyorsunuz ki, hafızalardaki yerinizi korumakta zorlanıyorsunuz. Yakıp yıktığınız durumlar da olmuyor değil. Eğer doğanıza aykırı, ayağınıza bağ haller mevcutsa, hemen bertaraf ediyorsunuz. Ama şiddetinizde bile kendince bir şefkat gizli...
bana sel çıktı.
Sel
Normal koşullar altında bereket habercisi olan pek çok öğe sizde biraz fazlaca yoğun bir karışıma dönüşmüş. Hayatı önünüze katmış götürüyorsunuz adeta. Yepyeni yollar açıyorsunuz. Özgürlüğünüze biraz fazlaca düşkünsünüz. Size bent vurmaya çalışanı adeta mahvediyorsunuz, yalnızca akıp gitmiyor, yıkıp sürüklüyorsunuz. Amacınız her neyse ona ulaşmak için var gücünüzle uğraş veriyorsunuz. Mutlaka başardığınızda yorgunluktan eser kalmıyor. Bütün emeliniz denize karışmak... Bütün o hırçınlığınızın altında, deryanın dinginliğine duyulan özlem yatıyor.

günaydın canımmmm

bana tek çocuk çıktı yaaaa

bu arada bugün gidicem inşallah partiye bir sorun çıkmazsaaaaaa

belkide tek çocukta kalmalısın
ben bu test sonucunda tam kararımı verdim diyebilirim ilk siteye yazdığımda hatırlarsan istiyordum
baktım kocada iş yok bu teste böyle çıkınca bıraktık bebe işini
inşallah sıkıntı olmadan gider kuzunla vakit geçirirsin

kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk

onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm:16::16::16::16::16::16:

çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana

hay maşallah paşama hızla büyüyorlar vallahi vefam

günaydın baby hayırlı kandiller

Ayselcim merhaba nasılsın

Hamişim geçmiş olsun kötü denk gelmiş ne yaparsın

Günaydın kızlar :8::8::8::8:

Eki Görüntüle 1154321

Kahvaltımı da yaptım geldim :16::16:
Bu arada burçlar konusunda mesaj atan bayanlara cevap vericem , dün yazamamıştım :32::32:

Merhabalar arkadaşım sizinle tanışmadık bende çalışan anneyim
bir oğlum var
ben yengeç eşim terazi ve oğlum akrep yorumlarsanız sevinirim

:17::17::17::17::17::17: geldim geldim

senin hasretine dayanamadım :54::54::54::54::54::54:

belli belliii kk gelinmiş

her zamanki gibi sayfa sayfa yorumlar yapılmışşş

:) ben olanları şimdi geçen sayfalardan mı örencemmmmm

diyene bakkk :41::41::41::41::41:

ya bizimmmmm geniccc:26::26::26::26::26::26:

geldim babyy çalışıyom valla :18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme: