Bu Maç Bizim Olacak.....

aynen zelişcimmm bak ben 2 gündür ısırgan kürü yapıyorum bugün 2.günüm bu da bir arınma progra mı detox bir nevii istersen ayrıntısını yazarım hem bu ısırgan kürüyle kilo verenler var yorumları okudum ben bgn tartılmaya korktum kendimi acayip şiş hissediyorum yoksa takip edecektimama haftasonunu takip edicem en azından rahatlamış olurum birazz

kızzz ben ısırganı nereden bulucammm kiii

marketlerde filan hiç görmüyorum bennn

mersinliyim ve mersin de yaşıyorum sağlık memuruyum ben kamuda idari bir birimde çalışıyorum henüz bekarım ama görüştüğüm birisi var inşallah da evlenmeyi düşünüyorum kısmetse .. :16:

memnun oldum canım, Allah tez zamanda yuva kurmayı nasip etsin.

ARAŞTIRYORUM FAKAT HİÇ BİR DETOKS KALICI OLMAMIŞŞŞ

Eğer sağlıklı bir beslenme planınız olursa vücudunuz bu düzene alışır ve size karşılık vermeye başlar...

Şimdiye kadar vücudunuz aç bırakıldığı için size tepki verdi ve yediğiniz herşeyi stoklamaya başladı, yağa çevirdi...

Siz kalorisi düşük ve sağlıklı, kilo vermenizi kolaylaştıran gıdalar aldığınızda daha güzel sonuçlar alacaksınız merak etmeyin...

Unutmayın ki hızlı kilo vermek, hızla geri almaktır...

Amacımız yavaş ama etkili kilo vermek...

Haftalık 500GR hedefimiz var...

Ayda 2 kilo...Bu bazen 4 kg en ideal

Metabolizmanızı hızlandıran şeyleri tüketin...

Yeşilçay
Dereotu
Yoğurt
Pulbiber
Karabiber
Limon
Marul-Kıvırcık
Salatalık
Tarçın

Sabahları 10 kere zıplamak

Aç karnına ılık su içmek vb

Bunlar bilimsel olarak açıklanmışşşş

BİRDE

Eğer biz HAYIR demeyi öğrenirsek

Şimdiye kadar herşeye evet dedik,bedenimiz sesiz kaldı

Şİmdi biz HAYIR dedikçe zamanla bedenimiz hayır demeye başlayacakk

İşte istemediğimiz kilolarda bize HAYIR dedikçe bizden uzaklaşacakkkk
ben sabah kalkar kalkmaz 1 koca bardak oda sıcaklığında su içiyorum gün içinde de olbildiğince hareketli olmaya çalışıyorum HAYIR demeyi de öğreniyorum yeşil çayı mı evde unuttum bugün tühhh eve gidince içicem ama ben de şaşırdım ne içeceğimi ısırgan çayı içiyorum lavanta çayı içiyorum yeşil çay içeceğim bol bol su içiyorum bir de hergün 2 lt

ben sabah kalkar kalkmaz 1 koca bardak oda sıcaklığında su içiyorum gün içinde de olbildiğince hareketli olmaya çalışıyorum HAYIR demeyi de öğreniyorum yeşil çayı mı evde unuttum bugün tühhh eve gidince içicem ama ben de şaşırdım ne içeceğimi ısırgan çayı içiyorum lavanta çayı içiyorum yeşil çay içeceğim bol bol su içiyorum bir de hergün 2 lt

yerin wc ye yakın heralde :60: :60: :60: :60: :60:

kızzz ben ısırganı nereden bulucammm kiii

marketlerde filan hiç görmüyorum bennn

vardır marketlerde ve aktardalar kurusu olabilir

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

aynen zelişcimmm bak ben 2 gündür ısırgan kürü yapıyorum bugün 2.günüm bu da bir arınma progra mı detox bir nevii istersen ayrıntısını yazarım hem bu ısırgan kürüyle kilo verenler var yorumları okudum ben bgn tartılmaya korktum kendimi acayip şiş hissediyorum yoksa takip edecektimama haftasonunu takip edicem en azından rahatlamış olurum birazz

nedir bu ısırgannnnn kürü

vardır marketlerde ve aktardalar kurusu olabilir

maşallahhhhhhhhhhhhhhhh

nedir bu ısırgannnnn kürü

arınma kürü cnm vücudu toksinlerden arıtma kürü 15-29 nisan arasında günde 1 fincan ısırgan çayı içicem saati de önemli 15-19 saatleri arasında mesela içim saati başladı şu an 5 dk oldu ama ben 4 gibi içiyorum iyice aç karnına olmam lazım

aktarda kurusu satılır heralde değil mi

tamam anlat bakalım aktarda varsa alırım bendeeee

arınma kürü cnm vücudu toksinlerden arıtma kürü 15-29 nisan arasında günde 1 fincan ısırgan çayı içicem saati de önemli 15-19 saatleri arasında mesela içim saati başladı şu an 5 dk oldu ama ben 4 gibi içiyorum iyice aç karnına olmam lazım

oyyyy

benn hiç içmem öyle şeyler

beni de oruç sarstı gibi bugünn :50::50::50::50:

tamam canım araştırayım bende o zaman

olmasa ne fayda zelişcim bizim wc bir alt katta ama benm için ekstra spor oluyor merdiven in çık ben halimden memnunum kiii:21:

her fırsatı değerlendiririm diyorsun yaniii

fena acıktım bu arada

öğleden beri çay içip duruyorum ama kesmiyorr

ben öyle otları falan içemiyorum o bakımdann

hımm o bakımdan yani benm de hassas bir midem var çok çabuk bulanır istemediğim bişi olursa ama kendimi zorluyorum bu arada ay takvimine kafayı baya takık durumdayım kozmik bakım ı ısrarla takip ediyorum 4-5 aydır

tamam canım araştırayım bende o zaman

her fırsatı değerlendiririm diyorsun yaniii

fena acıktım bu arada

öğleden beri çay içip duruyorum ama kesmiyorr

aynen tatlımm kaçırmam valla mesela işten çıkıyorum durak dibimde ama ben yine 15-20 dk yürüyüp çarşıdan biniyorum otobüse eve giderken ne çaıyı içiyorsun yeşil mi siyah mı ben siyah çay içiyorum şuan yeşili eve gidince içeceğimm ben hiç acıkmadım aksine fena bir şişlik karnımda sanki her an patlıcam yaa

Back
X