• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

ayyy ne güzelll myheartla tanıştınız demek

nasip canım görüyorsun evdeki hesap çarşıya uymuyor gelince mutlaka bende isterim seni görmek

senin şu rahmetli lafına bitiyorum yaaa

dizginleri elinde tut yasemin zaten eminim adam fırsat kolluyordur çocuğu sana karşı kullanmayaa

evet evet tanıştıkkkk

sıra genic ile fadime de

herzaman beklerimm cnm benimmm

canım kyv ile devamlı evde olmak zor gelmiyorsa en mantıklısı senin evine yakın okul olması

çocuğa en iyi okul en yakın olan okuldurr

sadece bu yılı düşünme

artık önünde uzun bir okul hayatı başlayacak ve karma karışık bir eğitim sistemi var günümüzdeee (örneğin bizim mahalle "x" okula gidenleri 3 ve 4 sınıf öğrenciler sen al bu yıl "y" okula gönder x okul 1km iken y okul 5km nerden bakarsan)

yarınımız ne göstereceğini hiç bilmezsin belki ikinci bebek yapacaksın 4-5 yıl sonra belki kv hastalanacak bakamayacak sen bakıcı tutmak zorunda

kalacaksınn ee ozaman tekrar mı okul değiştireceksinnn bunları düşünerek karar verrr tatlımmmmm

evet kv sizde kalması seni gerecek olabilir seni yorabilir ama oğlun okuldan geldiğinde evinde odasında ödev yapmaya sorumluluklarını öğrenecek

babaaannede kaldığı sürece kesinlikle sorumluluk sahip olmaz ben çok sıkıntısı yaşadımm o yüzdenn

haklısınız kızlarrr inan beynim yorgun

eminim bizde kalırsa beni gerecek evimiz gerilecek,k.validem ii biri ama düzeni tertipi benim gibi değil

birde yakınlaştıkça daha çok yönlendirmeyi seven biri

tabi k.validemin düşüncemden haberi yok bir şey demedim ona

akşamları bırakmayı düşünmüyorum

oğlumun geleceği kesinlikle önemli

2.çocuk olursa k.validem bakamaz bunu kendi söyledi daha önceden zaten

bende evde olmayı seven biri değilimkiiii

nasıl yapacağım bilmiyorum

eşimde 2 yıl anasınıfına annemin orda gitsin diyor

1.sınıfa geldiğinde durumumumuzu değerlendiririz diyor

haklısınız kızlarrr inan beynim yorgun

eminim bizde kalırsa beni gerecek evimiz gerilecek,k.validem ii biri ama düzeni tertipi benim gibi değil

birde yakınlaştıkça daha çok yönlendirmeyi seven biri

tabi k.validemin düşüncemden haberi yok bir şey demedim ona

akşamları bırakmayı düşünmüyorum

oğlumun geleceği kesinlikle önemli

2.çocuk olursa k.validem bakamaz bunu kendi söyledi daha önceden zaten

bende evde olmayı seven biri değilimkiiii

nasıl yapacağım bilmiyorum

eşimde 2 yıl anasınıfına annemin orda gitsin diyor

1.sınıfa geldiğinde durumumumuzu değerlendiririz diyor

o zaman oğluşunu oraya ver eşin doğru demiş o zaman değerlendirirsiniz

"Keyfi Kaynana

Siz bulunması en zor kaynana tipi olacaksınız. Gelininize veya damadınıza hiç karışmayacaksınız. Her türlü sorun için bir çözümünüz olacak. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen bir kaynana olacaksınız. Kimseden iş beklemeyeceksiniz. Kırılsanız bile kimseye bir şey belli etmemeye çalışacaksınız.Her şeye gülüp geçmeyi başaracaksınız. Allah herkese sizin gibi bir kaynana nasip etsin, maşallah nazar değmesin.

bana bu çıktııı :16::16::16::16::16::16:

Cici Anne Kaynana

"Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.

"Keyfi Kaynana

Siz bulunması en zor kaynana tipi olacaksınız. Gelininize veya damadınıza hiç karışmayacaksınız. Her türlü sorun için bir çözümünüz olacak. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen bir kaynana olacaksınız. Kimseden iş beklemeyeceksiniz. Kırılsanız bile kimseye bir şey belli etmemeye çalışacaksınız.Her şeye gülüp geçmeyi başaracaksınız. Allah herkese sizin gibi bir kaynana nasip etsin, maşallah nazar değmesin.

bana bu çıktııı :16::16::16::16::16::16:

ne güzel çıkmış vefam yaaa
bana baksana gelinin hizmetçisi olacam ama yaranayıp çirkefleşemmm :1:
:1::1::1:

bana da keyfi kaynana çıktı

kızlar ben geldim.,

Cici Anne Kaynana

"Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.

bana da bundan çıktı:52::52::52:

kızlar ben geldim.,

hoşgeldin canım, nasılsın?

Cici Anne Kaynana

fazla cici olma yaranamazsın diyooo test canım sanaaaa

kızlar ben geldim.,
hoş geldin canımm nasılsınnn

bana da aynısı çıktııı :34::34::34:

iyiyimişşşş

iyiyimişşşş

aynen öyle diyor yaaa
:1::1:
iyiyim canım ne olsun şükür bu haftayıda bitiriyoruz

sen nasılsın paşam nasıl

CİCİ ANNE KAYNANA

Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.

bana da bu çıktı:1:

kızlar ben geldim.,

hoşgeldin güzelim naber

maşallah oğluşların hanımlarına şanslı kyv olacak

fadime kader arkadaşım gel yamacıma gel dertleşelim :1:

hoşgeldin canım, nasılsın?
iyiyim şekerim.sen nasılsın..kızın tercihlerini yaptınız mı..küçük napıyor..camiye devam mı..bizim emir yan gelip yatıyormuş babaannede

bisiklet almışlar emir e 500tl verip..vardı bisikleti ama vitesli değildi..

ediz abisini özlemeye devam..uyku düzeni bozuldu..geceleri uyanıp dolaşıyor..uyku tutmuyor

iyiyimişşşş
ikimiz aynıyız desene vefam.
CİCİ ANNE KAYNANA

Siz şartlar ne olursa olsun her durumda, sürekli birilerine yardım eden bir kaynana olacaksınız. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilecek bir karakteriniz var. Hastanelerde hasta bakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak hep sizi bulacaklar ve siz de bundan hiç gocunmayacaksınız. Bazen bunu o kadar abartacaksınız ki iyilikten maraz doğar sözü kafanıza dank edecek. Kaynanalık yapmayayım, kötü olmayayım diye o kadar uğraşacaksınız ki sonunda yine kötü olma tehlikesi ile yüz yüze gelebilirsiniz.

güzelmiş canım..hamarat kaynana

hoşgeldin güzelim naber

maşallah oğluşların hanımlarına şanslı kyv olacak

fadime kader arkadaşım gel yamacıma gel dertleşelim :1:
hoş buldum..iiyiyiz..şükür Allah'a.
sen nasılsın..ne dertleşiyorsunuz bakem..neden kader arkadaşınmış fadime..söyle bakam.:27::27:

aynen öyle diyor yaaa
:1::1:
iyiyim canım ne olsun şükür bu haftayıda bitiriyoruz

sen nasılsın paşam nasıl
çok şükür iyiyimmm paşam köyde kaldı yarın almaya gideceğizzz aklım ondaa çok özledim oğlumuuu
CİCİ ANNE KAYNANA

cici gelinden cici kaynana olur tabiiii
iyiyim şekerim.sen nasılsın..kızın tercihlerini yaptınız mı..küçük napıyor..camiye devam mı..bizim emir yan gelip yatıyormuş babaannede

bisiklet almışlar emir e 500tl verip..vardı bisikleti ama vitesli değildi..

ediz abisini özlemeye devam..uyku düzeni bozuldu..geceleri uyanıp dolaşıyor..uyku tutmuyor

ikimiz aynıyız desene vefam.
güzelmiş canım..hamarat kaynana

hoş buldum..iiyiyiz..şükür Allah'a.
sen nasılsın..ne dertleşiyorsunuz bakem..neden kader arkadaşınmış fadime..söyle bakam.:27::27:
evet canım tıpkısının aynısı

Back
X