• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

diyorum ben ya kesin birinin gözü kaldı diyee:41::41::41::41::41::41:

sende kaytarma bakimmm:4::4::4::4::4: yaz geliyor değil geldi bileee yağlara sonnnn

maalesef eşim mesaiye kaldı pideciyede telden ulaşamadım pide işi yattı :37::37::37::37:
bide lilini,n gözü kalmış bilinmiii :23::23::23::23::23:
kesin ondan yiyemedikkk kesin kesinnn:23::23::23::23::23:

aa ne salması balım yaaa lütfen

yemek yemeişsinki bi kornet bak 200 kalori yazıyor birdilim ekmek bir kase çorbaya bedellll ona say sen ona :34::34::34::34:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar ben kaçar

hadi görüşürüz

iyi bakın kendinizeee

Son düzenleme:
diyorum ben ya kesin birinin gözü kaldı diyee:41::41::41::41::41::41:

sende kaytarma bakimmm:4::4::4::4::4: yaz geliyor değil geldi bileee yağlara sonnnn

maalesef eşim mesaiye kaldı pideciyede telden ulaşamadım pide işi yattı :37::37::37::37:
bide lilini,n gözü kalmış bilinmiii :23::23::23::23::23:
kesin ondan yiyemedikkk kesin kesinnn:23::23::23::23::23:

aa ne salması balım yaaa lütfen

yemek yemeişsinki bi kornet bak 200 kalori yazıyor birdilim ekmek bir kase çorbaya bedellll ona say sen ona :34::34::34::34:

evet evet kararlıyım bu defaa :15::15:

reklamlarda gördüm nesfitin yanında samba cd si veriyolarmıs ondan alıyım da evde sambayla zayıflarım :52::52::52:

ay kızzz sabah sabah güldüm ölmekten bu kadar mı olur:52::52::52:o pideler yenemedi yanii.

herkese günaydınlar kızlarrr:16:

akşam 2-3 parça kemikli et-3-4 çatal bulgur pilavı ve salata yedim.

Cezamı da uyguladım, 47 dakika leslie yaptım:8::8:

sabah: special k bir kase:8::8:

günaydınnn fadimeciğimmm akşam misafirlikteydim 1 küçük tabak nohutlu patlıcan yemeği ve el kadar yufka yemek yedimmm eve geldiğimde çok geçti saat sonra acıktım ama direndim bişi yemedim gece de geç yattım zar-ten sabah 1 haşlanmıl yumurta 1 kk beyaz peynir 3 adet siyah zeytin 10-15 dal maydonoz ve 1 tatlı kaşığı kadar bal yedim tabi 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 fincan siyah çay eşliğindeee senin de menün güzelmiş tatlımmm et yemen hoşuma gitti kasların için çok faydalı iyi besleniyorsunn maşallah bir de leslie yapmışsın deli gibi kalori yakmışsındır

günaydınnnnnn

vefaaaaaaa çok üzüldüm pidelereeeeeeeeee:50::50::50:

akşam menü 18,00

salata

cacık

1 kase tavuk çorba

3 yk kabak yemeği

2 yk piirinç pilavvv

dün 3,5 lt su içtimmmmmm

kahvaltı 07,00

2 bardak su

1 yumurta

az peynir

5 zeytiin

domates

1 dilim ekmekkkkk

1 fincan adaçay

günaydıınnn baby menün çok güzelmiş cnm sen nasıl içiyorsun 3,5 litreyi yaa wc den çıkamıyorsundur değil mi sırf bu yüzden o kadar su içmek istemiyorum

günaydım canımmmmm

baya asıldın sen bu diyete hadi bakalım

inşallah iyi sonuçlar gelecek gibi
inşallah canım.:16:

Kızlar günaydın..
Daha kahvaltı yapmadım ne yiyeceğimi bilmiyorum..

Dün akşamda yediğim menü;
Taze fasülye (ekmeksiz)
Salata ve yoğurt..

Yatmadan da çilek ve erik yedim...
:nazar::nazar:

günaydınnnnnn

vefaaaaaaa çok üzüldüm pidelereeeeeeeeee:50::50::50:

akşam menü 18,00

salata

cacık

1 kase tavuk çorba

3 yk kabak yemeği

2 yk piirinç pilavvv

dün 3,5 lt su içtimmmmmm

kahvaltı 07,00

2 bardak su

1 yumurta

az peynir

5 zeytiin

domates

1 dilim ekmekkkkk

1 fincan adaçay

günaydın kızlaaarrr :3::3:

dün akşam az et yemeği ve çok az da domatesli pilav yedim :56::56: ( pilavımı kendim yapmıştım yemesem ayıp olurdu :1:)

bu sabahta domatesli peynirli sandviçimi yedim ve çay içtim :12::12:

Günaydın kızlarrrr

Dünkü yediklerimi yazayım istedim çünkü iyiye gitmiyorum ben yaaa :43::43::43::43::43::43:

Sabah;

süt ve meyveli müsli

öğlen;

yarım kepçe mercimek çorbası
2-3 yk erişte kavurması
salata
sulu köfte (1 köfte bir kaç patates)

ara;

yoğurt (meyveli müsli ilavesi ile)

akşam;

3-4 ad. pazı sarma
3-4 ad. yer fıstığı
1 adet kornet klasik

bunların haricinde 5-6 fincan bitki çayı içtim ayrıca normal çayda içtim tabiki...
kornet :20::20::20::20:

günaydınnn canımm

ayy yiyemedimm pideleriii:14::14::14::14::14:

kaldım tek başıma akşam

eşim gece 10 da geldi kahvaltı istedi ballarr kaymaklar sucuklu tereyağlı yumurtalar uçuştu gece evde

ama ben bir lokma dahi almadım :50::50::50::50:

direndim

akşam bir parça ekmek arası peynir ile

bir kase sütle mısır gevreği yedim:46::46::46::46:

gece 15 dakika mekik esneme hareketleri yaptım

sanada aferinnncanımmmmm
ay kızlar 2 dakika ayrıldım sayfadan ne çok yazmışınız, kaçamak yapanlar kendinize gelin bakiim, yok salmak:20::20::20:
menüsünü düzgün yapana ve sporunu takviye edene:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
pazartesiye daha çok var, herkes toparlansın..
vefa sana da ayrıca:nazar::nazar::nazar::46::46::46:

inşallah canım.:16:

kornet :20::20::20::20:

ay kızlar 2 dakika ayrıldım sayfadan ne çok yazmışınız, kaçamak yapanlar kendinize gelin bakiim, yok salmak:20::20::20:
menüsünü düzgün yapana ve sporunu takviye edene:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
pazartesiye daha çok var, herkes toparlansın..
vefa sana da ayrıca:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
ne oldu kız boncukları dizdin baştan aşağıya :52::52:
niye tatlımm sabırlı ol biraz

olamam :kkk::kkk::52::52:

evet evet kararlıyım bu defaa :15::15:

reklamlarda gördüm nesfitin yanında samba cd si veriyolarmıs ondan alıyım da evde sambayla zayıflarım :52::52::52:
nerde kız ben de seviyorum zumba olmasın o, ben de alayım, müzikleri süper oluyor.

günaydınnn fadimeciğimmm akşam misafirlikteydim 1 küçük tabak nohutlu patlıcan yemeği ve el kadar yufka yemek yedimmm eve geldiğimde çok geçti saat sonra acıktım ama direndim bişi yemedim gece de geç yattım zar-ten sabah 1 haşlanmıl yumurta 1 kk beyaz peynir 3 adet siyah zeytin 10-15 dal maydonoz ve 1 tatlı kaşığı kadar bal yedim tabi 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 fincan siyah çay eşliğindeee senin de menün güzelmiş tatlımmm et yemen hoşuma gitti kasların için çok faydalı iyi besleniyorsunn maşallah bir de leslie yapmışsın deli gibi kalori yakmışsındır
Günaydın ayselim.:16:

:nazar::nazar::nazar: iraden için tebrik ederim canım, çok güzel maşallah.
sağol canım, ama sabah dayanamadım bi bakayım dedim yine aynı kilo, kaslar şişti sanırım, inşallah pazartesiye gider.

yok canım ya ne ödülü eşim sağ olsun alıp gelmiş dayanamadım işte yedim

ben kahvaltıyı böyle yapıyorum bayadır zaten önce yeşil çay sonra kahvaltı sıkıntı olmuor yani ama arada zaman geçiyor tabi birazzz

bende geç yatıım akşma

sabah zorla kalktım

neyseki hafta sonuna bişey kalmadı

değil mi 1 gün eksik çalışmak direkt tüm haftayı etkiledi yarın perş.sonra da mutluuu cuma ama kahvaltını kalktıktan sonra en geç 1 saat içinde yap ki anlamı olsın babyyyyy tabi eğer imkanın varsaa

güzell olmaz mı bizim yazın buralarda en çok yaptığımız şey ve meyhane pilavı deriz içine yeşil biber ve soğan da koyuyuoruz bizz
evet çok güzel hım hım :56::56::9::9:
:52::52::52::32::32::32::32:
nerde kız ben de seviyorum zumba olmasın o, ben de alayım, müzikleri süper oluyor.

sağol canım, ama sabah dayanamadım bi bakayım dedim yine aynı kilo, kaslar şişti sanırım, inşallah pazartesiye gider.
zumba mııı yoooo samba diyodu :19::19::19::19::1:
aaaaa ama ben onu kişilere yapmıştım, çıkmamış, menüsü güzel olanlara nazar boncuğu koymuştum, çıkmamış:27::27:
çıktı çıktı :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
memnun oldum canım yaş kaççç nerde oturuyosunn :1: 23 yaşındayım ben istanbulda yaşıyyorum :7:

diyet işleri pek iyi gitmiyo vallah :2::2:

25 bitti 26 yaşına girdim ben cnm mersinde oturuyorum yaşıyorum ve aynı yine burda çalışıyorum tatlııı hayırdır yolunda gitmeyen nedir ?? ilk başlarda zor gelebilir bu normal cnm ama alışman lazımm bu arada ben de memnun oldum

Günaydın kızlarrrr

Dünkü yediklerimi yazayım istedim çünkü iyiye gitmiyorum ben yaaa :43::43::43::43::43::43:

Sabah;

süt ve meyveli müsli

öğlen;

yarım kepçe mercimek çorbası
2-3 yk erişte kavurması
salata
sulu köfte (1 köfte bir kaç patates)

ara;

yoğurt (meyveli müsli ilavesi ile)

akşam;

3-4 ad. pazı sarma
3-4 ad. yer fıstığı
1 adet kornet klasik

bunların haricinde 5-6 fincan bitki çayı içtim ayrıca normal çayda içtim tabiki...

ben bu topikte sürekli kendı kendıme konusuyorum hiç bana cevap verilmiyor :ssz::ssz::ssz:

bende severimm :56::56:

hüzünlenme hemen siz baya iyi diyet yapıyosunuz bende hala tık yok :5::5: bari ben akşam marketten küçük sütler alayım da hergun burda müsli yiyim :43:

1 adet kornet klasikmi ödül mü verdin kendine güzelimmm bu arada günaydınn bende şimdi yazıcam menümü ama gözümü açamıyorummm dün gece misafitrr vardı gece 1.30 da yattım 4-5 saat uyudum hooooppp geri işe geldi birazdan sade ve şekersiz bir nescafe içmeyi düşünüyorum o kadar uyky-usuzluk ve mide bulantıma rağmen kahvaltımı evde yaptımmmm :21::21::21:

günaydıınnn baby menün çok güzelmiş cnm sen nasıl içiyorsun 3,5 litreyi yaa wc den çıkamıyorsundur değil mi sırf bu yüzden o kadar su içmek istemiyorum

su içemeyi çok severimmmm bennn yazınn 4 lt geçerr tatlımmmm

bu ne ya bir mizan çıkardımmm sayfalar almış başını gidiyyor hey:nazar::nazar::nazar::27::37:

kızlar bence bundan alalımmm

hem doğru beslenme hemde samba spor programı içeriyor :51:

nestle-nesfit-ten-turkiye-nin-ilk-samba-5960354_6671_400.jpg

https://nestle-fitness.com/tr/flatbellyprogram/?page=1

teşekkür ederim cnm ben de kendimi tuttum tartılmadım bebeğimm yoksa ben her sabah tartılıyorrum ne oluyor bitiyor diye kontrollü olmaya çalışıyorum haftasonuna kadar tartılmıcam bakalım nasıl olacak ya evet sen spor da yapıyorsun vücut illaki kaslanıyor hatta kilo bile aldım sanabilirsin ama değil iştee ben de haftalarca yürüüyp koşup da tartıda gram eksilmediğim günleri bilirim ama fit oluyosun bence bu zayıf olmaktan çoook daha güzel bişeyy

25 bitti 26 yaşına girdim ben cnm mersinde oturuyorum yaşıyorum ve aynı yine burda çalışıyorum tatlııı hayırdır yolunda gitmeyen nedir ?? ilk başlarda zor gelebilir bu normal cnm ama alışman lazımm bu arada ben de memnun oldum

anladım canım memnun oldum :21::21:

yaaaa ofis ortamında çalıştığım için gün boyu hareket pek yok :5::5:

Back
X