Bu Maç Bizim Olacak.....

Benlede konuşamadınn arkadaşınla daa :9::9:

Yasminn sağol cnm allah kabul etsinnnn...

Zeliş ben hala tartılamadım ya :17:

Öncelikle Allah Kabul etsin canım orucunu

ya hem akşamı hafif geçirmişsin hemde gece yememişsin yasminimmm

zor akşam olacak bugün sana yaaaa

Allah güç versin

teşekkürler canım

akşam ezanı geç olunca mecburen hafif geçirdim ağır beslendim çok rahatsız oluyorummmmmm

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Akşamdan dolayı açmana bişey demiyorum ama sanmaki yarın da böyle olursa :20: cısss derim, bugün düzenlersin menünü.

güzelmiş canım, tiramisu da ne kadar bir parça acaba?:27:

Anladım canım, inşallah veririrz.

Simit yerine aynen dediğin gibi tahıllı ekmek alısan daha güzel olur, yemek çıkmıyor mu işyerinde, öğlen de simit yazmışsın:26:

günaydın canım:16:

Canım leslie eğer dışarda yapamıyorsan güzel oluyor, yoksa dediğin gibi dışarda doğal olarak en güzeli de, vakit yok dediğin gibi, ben de 10 da çocuklar yatınca yaptım, her zaman yapamıyoruz da, buranın sayesinde oldu sanırım:27::27:
sen de toparlarsın artık sıkma canını.

10 damı kızzzz

baya gaza gelmişsin sennnnn

bende de motivasyon eksikliği var bu hafta

regl dönemindeyim ondan mıdır bilemiyorum ama

canım sürekli yemek istiyor tatlı istiyor of offff

günaydın kızlarrrrr

lilyn çok geçmiş olsun cnm

ben bugunde allah kabul ederse niyetliyim

dün akşam menüm

2 kase tavuk çorbası

4 tane kanat ızgara

1 kase yoğur

2 domatessss

akşamdan sahura kadar 3 lt su içtim

wc ye gitmekten uykumu alamadımmm

sahurda

1 adet galeta
1 avuç leblebii

ben geceleri bir şey yeddim mi çok rahatsız oluyorummm

bu gün biter mi acaba

dün sahurda kalktım 2 bardak su içtim yattım çok rahatıımm ama şu an hiç iyi değilimmm
akşam güzelmiş de, gece bişey yememişsin canım, inşallah Allah güç kuvvet versin ne diyeyim.
Allah kabul etsin orucunu.

ben gecensene çok yapardım leslie

bu sene vakıt buldukça sokağa çıkıp yürüyorummmmmm
ben de yürüyüşü çok seviyorum ama eve geldim yemekti-bulaşıktı derken, hava kararıyor, o zaman da dışarı çıkmıyorum artıkın:3::3:

bu ne kızım yaaaaa

valla gelip ben tartıcam seni en sonunda yaaaaaa

yokmu yakınlarda bir eczane filan git tartıllll :27::27::27::27:
Buyuk patronumuzun odasında var tartıı :27::27:
70 yaşında kadın gideyim mii :27:

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Akşamdan dolayı açmana bişey demiyorum ama sanmaki yarın da böyle olursa :20: cısss derim, bugün düzenlersin menünü.

güzelmiş canım, tiramisu da ne kadar bir parça acaba?:27:

Anladım canım, inşallah veririrz.

Simit yerine aynen dediğin gibi tahıllı ekmek alısan daha güzel olur, yemek çıkmıyor mu işyerinde, öğlen de simit yazmışsın:26:

günaydın canım:16:

Canım leslie eğer dışarda yapamıyorsan güzel oluyor, yoksa dediğin gibi dışarda doğal olarak en güzeli de, vakit yok dediğin gibi, ben de 10 da çocuklar yatınca yaptım, her zaman yapamıyoruz da, buranın sayesinde oldu sanırım:27::27:
sen de toparlarsın artık sıkma canını.
Ewett dikkat edeceğimm datlumm merak etmeyinnn :18::18:

teşekkürler canım

akşam ezanı geç olunca mecburen hafif geçirdim ağır beslendim çok rahatsız oluyorummmmmm

iyi yapmışsın kuzu ama bugün zor geçecek sana

bu haftayı hep tutak mısın

bu gece planlı ol bari canın ne yemek istiyorsa gece o saatte onları hazır et kendinee

10 damı kızzzz

baya gaza gelmişsin sennnnn

bende de motivasyon eksikliği var bu hafta

regl dönemindeyim ondan mıdır bilemiyorum ama

canım sürekli yemek istiyor tatlı istiyor of offff

evet canım, hafta sonu benim de kaçamaklarım olunca ne yapayım, bilgisayar da açık olunca, hemen yapıvereyim dedim. Olabilir reglden de, kuruyemiş iyi geliyomuş tatlı isteğine, ceviz-fındık-badem, hani kuru meyve alacaktın, kayısıdır-üzümdür-incirdir onlar da fayda sağlar, hadi bakalım toparlanma zamanı, salma kendini. Yoksa pazartesi sana bu gelir:4::4::4::4: şimdiden demedi deme:27::27::27:
sanki kendim vereceğimi garantiledim de sna sopa gösteriyom ilahi yarabbim:1::1::1::1:

akşam güzelmiş de, gece bişey yememişsin canım, inşallah Allah güç kuvvet versin ne diyeyim.
Allah kabul etsin orucunu.

ben de yürüyüşü çok seviyorum ama eve geldim yemekti-bulaşıktı derken, hava kararıyor, o zaman da dışarı çıkmıyorum artıkın:3::3:

allah razı olsunnnnnn
ay vaktin olsa sen var...... tafında idin demi

şimdi sizin oralar yemyeşildir mis gibidir havaaaaa

evet canım, hafta sonu benim de kaçamaklarım olunca ne yapayım, bilgisayar da açık olunca, hemen yapıvereyim dedim. Olabilir reglden de, kuruyemiş iyi geliyomuş tatlı isteğine, ceviz-fındık-badem, hani kuru meyve alacaktın, kayısıdır-üzümdür-incirdir onlar da fayda sağlar, hadi bakalım toparlanma zamanı, salma kendini. Yoksa pazartesi sana bu gelir:4::4::4::4: şimdiden demedi deme:27::27::27:
sanki kendim vereceğimi garantiledim de sna sopa gösteriyom ilahi yarabbim:1::1::1::1:

evet veremezsek cezalarda var işin ucunda dimi :60: :60: :60:

kuru meyve aldım canım yanımda 2 adet incirle 2 avuç kadar leblebi var ama henüz yemedim hiç bişey birazdan kahvaltı yapıcam bunları ara öğünlerde yerim artık

allah razı olsunnnnnn
ay vaktin olsa sen var...... tafında idin demi

şimdi sizin oralar yemyeşildir mis gibidir havaaaaa

evet canım, bir de her taraf park da oldu, spor aletleri falan, en güzeli açık hava amma velakin işte, hatta kızım da yürüyüşe gidelim anne diyodu, benim hiç halim yoktu, olmazsa bugün imkanları zorlayıp çıkıp yürürüm 30 dakika barii.

kuru meyve aldım canım yanımda 2 adet incirle 2 avuç kadar leblebi var ama henüz yemedim hiç bişey birazdan kahvaltı yapıcam bunları ara öğünlerde yerim artık
kahvaltıyı çok geçe bırakmak da iyi değil biliyo musun, ben 70-79 da iken, bir arkadaşımız derdi ki, sabah ne kadar erken bieşyler yersen, metabolizma da çalışmaya o zaman başlarmış, senin metabolizma uyuyor şimdi şekerim, hadi biran önce uyandır onu, şaka bir yana gerçekten öyle ama, kalkınca hiç olmazsa sade kahve barim iç, harekete geçsin vücut:27:

Ramazan da napıcaz bakalımm :ssz:

iyi yapmışsın kuzu ama bugün zor geçecek sana

bu haftayı hep tutak mısın

bu gece planlı ol bari canın ne yemek istiyorsa gece o saatte onları hazır et kendinee

ah canım biz napalım bı sıcak memlekette

ama merak etme allah dayar sabrıda gücüde o veriyor

aslında hafta 1 tutsanıız ramazana kada vucut alışırr

cnm ben yıllardır ramazan aylarında geceleri yemek yedim mi çıkartıcak gibi oluyorumm

ama yemedim mi o kadar rahat geçiyor günüm anlatmam o yüzden su ile geçirmeyi planlıyorummm bakalımmmm

kahvaltıyı çok geçe bırakmak da iyi değil biliyo musun, ben 70-79 da iken, bir arkadaşımız derdi ki, sabah ne kadar erken bieşyler yersen, metabolizma da çalışmaya o zaman başlarmış, senin metabolizma uyuyor şimdi şekerim, hadi biran önce uyandır onu, şaka bir yana gerçekten öyle ama, kalkınca hiç olmazsa sade kahve barim iç, harekete geçsin vücut:27:

kızzz çok haklısın ben yeşil çay filan içiyorum sakız çiyniyorum sabah sabah :60: :60:

ama aslında evden çıkmadan bişeyler atsam mı ağzıma acaba

kızzz zaten müsli ile kahvaltı yapıyorum erken yapınca da öğlen olmak bilmez kii

ama dur bu konuyu iyice bir düzene sokayım ben

dediğind ehaklısın yaniiii

ah canım biz napalım bı sıcak memlekette

ama merak etme allah dayar sabrıda gücüde o veriyor

aslında hafta 1 tutsanıız ramazana kada vucut alışırr

cnm ben yıllardır ramazan aylarında geceleri yemek yedim mi çıkartıcak gibi oluyorumm

ama yemedim mi o kadar rahat geçiyor günüm anlatmam o yüzden su ile geçirmeyi planlıyorummm bakalımmmm

ama yasminimmm böyle bütün gün aç kalınca enerjini nasıl alacaksın

vitamin takviyesi alıyormusun

cezalar katı olacakkkkkkkkkk

evet canım, bir de her taraf park da oldu, spor aletleri falan, en güzeli açık hava amma velakin işte, hatta kızım da yürüyüşe gidelim anne diyodu, benim hiç halim yoktu, olmazsa bugün imkanları zorlayıp çıkıp yürürüm 30 dakika barii.

bende ctesi pazar sabah 07,3 gibi kalkarımm 1 veya 1,5 sat yürürüm

çok doğru bir tesbittttt

git tabi kız nolcek

izninizle bir tartılıp çıkıcam de :60: :60: :60:

hadi inşallahhhhh
Hee tabii kadınn da sen iyimisin deyip beni kalaylasınnn :18:
günaydın yaseminnn ayy Allah kabul etsin maşallah yaaaa

benimde borçlar var tutsm ii olacakkk

inşallhhh
Yaaa neden inaşallah diyonuz zelişle kardeşim,
yaz gelsin diye can atıyoruzz şurda..
Havalar sıcak olsa bile Allah veriyor kolaylığınııı :31:

Back