Bu Maç Bizim Olacak.....

ay birde sıcak cikolataaaaaa ,bir gün karsılıklık olturup çay-kahve keyfi yapalım kızlar:9::9::9:

zeliş pandada hiç çay icmiyor ,evde icen olmayınca tek kişilik demlemek zorunda kalıyorum ,hiç zevki olmuyor .
haftasonu kahvaltılarda bile ayran içiyor ,resmen adamın milii icecegi ayran :52::52::52::52::52:

neeeeeeeeeee sabah sabah ayran mı

yok artık diyorum başka da bişey demiyorum

keşke istanbulda olsan buluşur doya doya çay içerdik karşılıklı :7:

Patron tepeme gelmişşşşş

kk sayfa açıkkk

allahtan bişi demediiiiiii

evrak hazırladım

verdim şimdiii

Patron tepeme gelmişşşşş

kk sayfa açıkkk

allahtan bişi demediiiiiii

evrak hazırladım

verdim şimdiii

hımmm fena yakalanmışsınnn

benimkiler biliyor artıkk

aylar önceydi bizim bilgi işlem bu siteyi engellemişti çıngar çıkardımmm

ondan sonra bütün engeller kalktı :60: :60: :60:

yemekler yendi enerjiler geri geldi yemeğin üstüne çay içmezsem olmaz gerçi yarım saat oldu yemek yiyeli vakti geldi sanırım bu arada öğle yemeğinde 1 tabak sebzeli bulgur filanı 1 kase semizotlu cacık yedim biz yemeği işyerinde kendi arkadaşlarımızla aramızda hallediyoruz çalışan sayısı az olunca biz de yemek işi olmuyor şirket filan da söz konusu değil bazen burda yapılıyor çalışan biri yapıyor bezen evden getiriyoruz çok nadir de dışarda yeriz yani o yüzden mönümüz bu kadar sınırlı ama doyuyoruz işte çok şükür

yemekler yendi enerjiler geri geldi yemeğin üstüne çay içmezsem olmaz gerçi yarım saat oldu yemek yiyeli vakti geldi sanırım bu arada öğle yemeğinde 1 tabak sebzeli bulgur filanı 1 kase semizotlu cacık yedim biz yemeği işyerinde kendi arkadaşlarımızla aramızda hallediyoruz çalışan sayısı az olunca biz de yemek işi olmuyor şirket filan da söz konusu değil bazen burda yapılıyor çalışan biri yapıyor bezen evden getiriyoruz çok nadir de dışarda yeriz yani o yüzden mönümüz bu kadar sınırlı ama doyuyoruz işte çok şükür

afiyet olsun canım sebzeli bulgur pilavına bayırlırmm:34::34::34::34:

Afiyet olsun canım

Bende;

1 kepçe şehriye çorbası

3-4 yk karışık oturtma

salata

3-4 yk pilav

yedim. Cevizli kadayıf vardı yemedimmm ama ahçıya ayır dedim belki sonraaa

Afiyet olsun canım

Bende;

1 kepçe şehriye çorbası

3-4 yk karışık oturtma

salata

3-4 yk pilav

yedim. Cevizli kadayıf vardı yemedimmm ama ahçıya ayır dedim belki sonraaa

sana da afiyet olsun güzellik iyi ki tatlını yememişsin hepsi üst üste binmesin ara öğününde yersin tatlını

Back
X