Bu Maç Bizim Olacak.....

hayırlı cumalar bebiş dün ne maskesi yaptın bakim bana da söle tam gününde yapmışsın bu arada etkisi 2 kat oldu bilior musun bend edün yapacaktım banyodan sonra ama üşendim ama bugün yaparım bugünde maske günü çünkü uygundur yaniii

ne maskesiiiiiiiiiiiii

yaa annelik çok başka yasmin inan bende bi yere bırakmak istemiyommm :(

akşam ben işten gelince annemin kapısı çalıyorum anne anne diye hemen geliyo kapıyı açıyooo :50::50::50::50:

işte bazen insan kafa dinlemek ister

ama nebileyim ben bırakamazdım

nere gidersem götürür

burnumdan da gelirdi

düne göre bütüm hayatım ona göre endeksliydiiiiii

bu dün rekalmı vardı sitede garnierin yüz maskesii ondan yaptımm

garner bana iyi gelmedi heçççççççççç

Selam kızlarrrrr

Nasılsınızzz

Ancak bitti toplantım ve yemeğe gidip öyle geldim bende

Sabah kahvaltım hepinizin malumu zaten süt ve müslü ama önümüzdeki haftadan sonra bir değişikliğe gideceğim en azından belli bir süre için...

Öğlen menüsünde;

Süzme Mercimek Çorbası - 1 kepçe kadar yedim

Yoğurtlu Semizotu Salatası - 2-3 yk yedim

Şehriye pilavı - yemedim

Şinitsel ve Patates kızartması - yemedim

Yeşil Erik - yemedim

öğleden sonra açım yine :43::43::43::43::43::43::43:

hımmmmm cnm erik çekti ama benimde cnm evet sürekli aynı kahvaltı yapman etkiyi azaltır bir hafta da standart türk kahvaltısı yapsan iyi olur tatlımm bend e dün semizotu yemiştim hem de yoğrtlu bayılıyorum yaa çok güzel bir nimet şu semiz otu

Kızlar okudum geçmişii

kiminiz lahmacunu neden yedin, kiminiz dondurmayı neden yedin demişsinizzzz

yaaaa napim hiç mi bişey yemeyim açmı kalayım yahuuuuu

mecburiyetten yedim bi kere onları ve az yemeye çalıştımmmmm :43::43::43::43::43:

bu arada oruçlu olan hatunlarım Allah bu mübarek günde bütün dileklerinizi kabul eder inşallahhhhhhhh

cbn resim eklemişsin evet baktım canım çok tatlısın Allah sahibine bağışlasınnn

Yağmurum iu yardım meselesi nedir tam anlamadım toplantıdaydım lilide yazmış face den bende ne diyor bu kız diyorum soma yardım filannn gerçi toplantımızında gündem maddelerinden biri bu ve bu vesile ile iş güvenliğiydii

işte böyle canlarrrrr

haftaya ben olmayacağım yani pek girmeyeceğim topiğe ama muhtemelen akşamları yazarım size...

Şöyle ki inanılmaz iş yüküm birikti ve son zamanlarda hiç çalışamadım biraz buraya ara verip en azından bekleyen işleri toparlamam lazımmm

Salı günü listeyi güncellerim herkes bildirim yaptığında
ok tatlım sen de çok yoğunsun bir de bize yetişmeye çalışıyorsun sen de çok tatlısın teşekkür ederim cnm bnm

ne maskesiiiiiiiiiiiii

işte bazen insan kafa dinlemek ister

ama nebileyim ben bırakamazdım

nere gidersem götürür

burnumdan da gelirdi

düne göre bütüm hayatım ona göre endeksliydiiiiii

garner bana iyi gelmedi heçççççççççç

ben iki tane ayrı kullanıyorum

bi de olayin var jel gibi

bu garnier de killi gibi böyle yüzünde kil varmış gibi oluyoo

Fadime canım tamda dediğin gibi oluyor biliyromusun tartıda bu hafta geçen haftaki rakamları göremiyorum

ama benim şassızlığım işte

yeşil erik hiç yemem ki ben sevmem

yemeğide oturduktan sonra sevmedim işte yoksa masadan aç klakmazdım ama ne bileyim sade ekmekde yemek istemedim iştee

neyse süt ve müsli yerim belki öğleden sonra
bu müsliye de fazlamı yöneliyorsun bilmem, dün öleden sonra da yiyecektin, metabolizmanı iyice durduracaksın bak, arada değişiklik yap, neden kuru kayısı-hurma-çiğ badem almayı düşünmüyorsun, ara öğünler için, hem bağırsak çalıtırıcı.

dün akşam eve geldiğimde saat 10 falandı

oy kuzucuğum hemen anneanneden koştu kapıyoo

annecim hoşgeldin nasilsinn

çok özlemişim oğlumu kuzucuğum benimmm

dün ben yüzüme maske yapmıştım

banyoda onu da yanıma aldım çamaşır mak üstünde oturuyodu

aynanın önünde de mumlar yanıyoo

ben yüzümü yıakrken sen mumlara elini uzat

yüzümü sildim anne öp öp diye uzatıyo

bi baktım hafif yanmışş :(

kucuğumm

duruyo duruyoo öp

acıyo diyoo
ay kıyamam kuzucuğa, makinanın üstüne nasıl oturttun kız, korkmadın mı düşer düye, ben küçüklerken çok korkardım, düşerler, bişey olur diye.

ben pro oldum lennnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:nazar::nazar::46::46:
tattlım soğumammıştı kii ben de soğuk sevmem bir de bitki çaylarını ağzı kapalı demlemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim içindeki vitam,nler minareller uçmasın die benm de kapalı bir kabım var onda demliyorum vallahi sıcacıktı çok da güzell içtim birazdan yine yapıcam günde 2 fincan yeter sanırımm:44:
anladım canım, afiyet olsun, 2 fincan iyidir, fazlası da zararlı zaten.

nerden aldın yaseminn benm en çok ihtiyacım olan şey sanırım bbbuuuu:26::26::26:
bim de var.

ya bu banyonun aynasının yanında çıktın var ya

oraya diziyorum şu ikeadki kokulu mumlardann

hoşuma gidiyorr

no fantaziii :52::52::52::52::52:

hımmmm anladım :60:

ben pro oldum lennnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hadi hayırlı olsun canım

evet dün aldık oğluşa 1 nunurta bugünde giderken alayımm

kuzucuğum o benmm :16::16::16::16::16:

benim oğlanda çıok severdi yumurtayı ama artık büyüdük almıyuoruzzzz

tattlım soğumammıştı kii ben de soğuk sevmem bir de bitki çaylarını ağzı kapalı demlemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim içindeki vitam,nler minareller uçmasın die benm de kapalı bir kabım var onda demliyorum vallahi sıcacıktı çok da güzell içtim birazdan yine yapıcam günde 2 fincan yeter sanırımm:44:

evet bizim ofiste de var bir arkadaş elinde bardak içinde süzgeç üstünde tabak :60: :60:

yaa annelik çok başka yasmin inan bende bi yere bırakmak istemiyommm :(

akşam ben işten gelince annemin kapısı çalıyorum anne anne diye hemen geliyo kapıyı açıyooo :50::50::50::50:

bende bırakamam kolay kolay ama artık büyüdü ya ara sıra onu satıp gidiyoruz ama oda çok memnun bu durumdan teyzzelerle kalmak holuna gider benimkinin

koş koş bimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende gidecektim yaaa inşallah akşama kadar kalır heeee

ben iki tane ayrı kullanıyorum

bi de olayin var jel gibi

bu garnier de killi gibi böyle yüzünde kil varmış gibi oluyoo

ben geçenlerde a101 den sabun aldım yüz için, böyle üzümlü falan, cildime çok iyi geliyor, daha önce ben de garnier di herhalde jel almıştım da, iyi gelmedi bana.

vaysss süper olur heee

dolapta fasülye canımm

domates sos da var yazdan kavanozda ben 7 gibi evdeyimm

yanına salata da olursa severimm :)

elin değmişken bide domatesli şehriye çorbası mı yapsan neee:34::34::34::34::34:

yazın ramaznda benm de favorim domatesli şehriye çorbası hııımmmmm mis mis tabi yaparım cnm snin canım sağolsun

hımmmmm cnm erik çekti ama benimde cnm evet sürekli aynı kahvaltı yapman etkiyi azaltır bir hafta da standart türk kahvaltısı yapsan iyi olur tatlımm bend e dün semizotu yemiştim hem de yoğrtlu bayılıyorum yaa çok güzel bir nimet şu semiz otu

bende severim canım ama az geldi öğle yemeğim işteeee

bu müsliye de fazlamı yöneliyorsun bilmem, dün öleden sonra da yiyecektin, metabolizmanı iyice durduracaksın bak, arada değişiklik yap, neden kuru kayısı-hurma-çiğ badem almayı düşünmüyorsun, ara öğünler için, hem bağırsak çalıtırıcı.

ay kıyamam kuzucuğa, makinanın üstüne nasıl oturttun kız, korkmadın mı düşer düye, ben küçüklerken çok korkardım, düşerler, bişey olur diye.

:nazar::nazar::46::46:
anladım canım, afiyet olsun, 2 fincan iyidir, fazlası da zararlı zaten.

bim de var.

bu hafta aldım aslında biliyosun ara öğün için incir ve leblebi ama ağır geldi bana o yüzden kv ye verdim yazmıştım sanırım ama haftaya başka ara öğünler alırım artık kuruyemiş alamam ama belki kayısı olurrr bide kuru üzüm belki

dün öğleden sonra yoğurt yedim aslında ama içine 1 kaşık kadar müsli attım canımm

bu gün için emin değilim belki az sonra dışarı çıkarsam alırım bişeylerrr

hadi hayırlı olsun canım

evet bizim ofiste de var bir arkadaş elinde bardak içinde süzgeç üstünde tabak :60: :60:

bende bırakamam kolay kolay ama artık büyüdü ya ara sıra onu satıp gidiyoruz ama oda çok memnun bu durumdan teyzzelerle kalmak holuna gider benimkinin

cnm akşama zor kalır bence ben birazdan çıkıp bakmayı düşünüyorum yakında bimm var

bu hafta aldım aslında biliyosun ara öğün için incir ve leblebi ama ağır geldi bana o yüzden kv ye verdim yazmıştım sanırım ama haftaya başka ara öğünler alırım artık kuruyemiş alamam ama belki kayısı olurrr bide kuru üzüm belki

dün öğleden sonra yoğurt yedim aslında ama içine 1 kaşık kadar müsli attım canımm

en iyi ara öğün çiğ badem ve çiğ fındık bebeğim bir de bürün kabuklu ceviz bunun üçünü al yeter bence

ah be zeliş ne çektin şu müslidenn :(

çok yorgun değilsen yani olmazsan eve gidince taze fasülyeni yap bence hem dün canın çekmişti iyi olur bence ya da ben sana geleyim yemeğini yaparım cnmm elimde lezzetlidir bu arada

:nazar::nazar::nazar::nazar:

vaysss süper olur heee

dolapta fasülye canımm

domates sos da var yazdan kavanozda ben 7 gibi evdeyimm

yanına salata da olursa severimm :)

elin değmişken bide domatesli şehriye çorbası mı yapsan neee:34::34::34::34::34:

OHHHHHHHHHHHHH

MYHEART BÖYLE BİR ADAM LAZIMMMMMM

hadi hayırlı olsun canım

:1::1::1::1::1:

ben geçenlerde a101 den sabun aldım yüz için, böyle üzümlü falan, cildime çok iyi geliyor, daha önce ben de garnier di herhalde jel almıştım da, iyi gelmedi bana.

GARNİER BANADA İYİ GELMEDİİİİİİİ

:52::12::52::52::52::52::52::52::52::23::23::23::23:

Of ya kudurdu burası resmenee

yasemin hn fatura kess

yasemin hn kargolar geldimi

yasemin eft geldi miiiii

pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

yasemin sıyırmışşşşşş durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

demi amaaaa neyse değişecek bu menüm az kaldııı

Of ya kudurdu burası resmenee