• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

üzülmeeee vefa cannn zaten spor yapmak lazım mutlu bir hayat stressiz bir yaşam güzel bir cilt ve fit bir vücut için dietle beraber spor yapmak gerekir hedefimize daha kolay ulaşırız yeşil çay da antioksidan daha da güzelleşir ve genç kalırız hep fena mı kızzz

bu şekilde de güzel olur cnm benm imkanım var hergün yürücem pilav makarna yok haftasonu da dahil bu hafta inş.1 tam kilo vermek istiyorum inan ki çok farkedecek zaten ben olduğum kiloyu da pek göstermiyorum boyum uzun kaldırıyorum ama hedefime ulaşırsam manken gibi olucam

inşallah bebeğim tek arzumuz bu zaten 2-3 hafta sı-onra denize girmek istiyorum ama bu halde değil en az 2 kg gitmesi lazımmm evet metabolizmamı şaırtmaya başladım mesela bugün kahvaltı da special k yedim 1 salatalıkla hafta da 2 gün bu şekilde kahvaltı yapıcam

inşallah hep beraber veririz canım şu fazlalıkları.
İyi yapmışın, biraz bu şekilde dene bakalım canım. Maşallah boy olunca zaten bu kilonda bile güzelsindir eminim.:54:

üzülmeeee vefa cannn zaten spor yapmak lazım mutlu bir hayat stressiz bir yaşam güzel bir cilt ve fit bir vücut için dietle beraber spor yapmak gerekir hedefimize daha kolay ulaşırız yeşil çay da antioksidan daha da güzelleşir ve genç kalırız hep fena mı kızzz

:46::46::46::46:

afiyet olsun menün güzelde akşam kahver yanında o tatlılar yerine kızzz yemek yesene karnın doysun :60:

sen bu gidişle öldüreceksin metabolizmanı kahvaltı en önemli öğün yaaaaaa

hadi bakalım sende müsliye geçtin demek ki ama o dediğini ben hiç beğenmemiştim kızz çilekler lastik gibiydi :60:

tamam ekliyorum listeye

bu arada bildrim eksikleri varrr

herkes yazsada şu ceza kısmınıda halletsek ama

daha ikinci haftada aksamaya başladı

bende hiç beğenmedim hiç güzel değil :100::100: çikolatalusu güzel oluyodu ondan alsaydım keşke :1::1:

Cbn : akşam ana yemek yoktu evde annem makarna ve köfte kızartmıştı onlardan yemedim :25:

bu arada ben kilo vermemişimdir tartılmadım gerçi

bugündemitibaren sayıcam kesin olarak diyetteyım artık akşam yemeğini iyice azaltıyorum zaten :107::107:

senin geçen haftaki durumun nasıldı merak ettim kuzucuğum

canım 100 gr. artıdayım dedimya dün, unuttun sanırım. Bu sabah da 200 gr. ekside gördüm, yani çok da parlak değil açıkçası. Artık ümidim önümüzdeki haftalarda, bu hafta izinli sayılıyorum.
Ben niye bu kadar zor veriyorum onu da anlamadım ama yaa, aslında çok canım sıkılıyor, geçen hafta sadece 1 dilim yaş pastaydı kaçamağım, gerçi hafta sonunu unutmayayım.:ssz::ssz::ssz::ssz:
Çoooook çalışmam lazım çok.
Günde 2 fincana çıkaracağım yeşil çayımı ben de karar verdim, 1 fincan hergün düzenli içiyodum ama, 2 yapayım bakalım.

:52::52::52::52::52::52:

düşün bakalımmmm:15::15::15::15::15::15:
düşündümmmm :21::21::21::21::21::21::21:

haklısınnn arkadaşımmm :13::13::13::13::13::13:

hımmmmmmmmmmmmmmmm
post-1-1137977218.gif

inşallah hep beraber veririz canım şu fazlalıkları.
İyi yapmışın, biraz bu şekilde dene bakalım canım. Maşallah boy olunca zaten bu kilonda bile güzelsindir eminim.:54:

ayyy teşekkür ederim kuşum sen de öylesinn dedim yaa kilolu durmuyorum ben zatenn ama şekle ihtiyacım var bacaklar incelsin biraz biraz da bel incelse fena olmaz

adım aysel cnm benm aferin sana

nickin çok zor :1::1:

inşallah böyle devam ederim öğlende tutabilsem kendimi yemekhanede çeşit çeşit yemekleri görünce dayanamıyorum :25: çorba salata yesem sadece öğlende süper olacak :15::15:

Back
X