• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

aynen piştim bu hırkayla pof:72::72:

hiç bişey yemedım ne kadan mutluyum anlatamam :32::32: akşam eve gıdınce bu mutluluk bozulmasa barıııı hep kızartma fast food tarzı seyler oluyor evde şimdi yaz geldı ya pek yemek yapmıyor annem :27::27::25::25:

böyle durumlar salata kesin çözüm malzeme olarak evde ne varsa kendine bir tabak dolusu salata yap yanında da bir bardak ayran ohhh missss hele birde o salatanın üzerine birkaç parça tavuk/nagıt eklersen yemede yanında yat yani o derece

böyle durumlar salata kesin çözüm malzeme olarak evde ne varsa kendine bir tabak dolusu salata yap yanında da bir bardak ayran ohhh missss hele birde o salatanın üzerine birkaç parça tavuk/nagıt eklersen yemede yanında yat yani o derece

evet canım sağol öyle yaparım bende :12::12: ama olunca içinde kalıyor insanın :25::9::9:

evet ama napalım işte kiloyu almak kolay vermek zorrrr

nedne öyle amaaaa :25::25::1:

duş almak bile kalori yaktırıyormuş hıııı ben hep yemekten bir zaman sonra duşa girerim eritmek amaçlı :52::52: ama çok üşeniyorum yaa girene kadar sizde de öyle oluyor mu :72:

Back
X