• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

biraz inatçı olmak lazım bak vefayla bana kaç ay oldu daha 3 kilo verdim ben vefa kaç verdi bak hatırlayamıyorum ama bizde verip alıyoruz işte bunun için listeli takibe geçtik bakalımmmmm

ye bişeyler vefa atıştır yani ara öğünde ama soda meyveliyse yeme :60: :60:

bir avuç kiraz 3 tane büsküvi yedimmm

soda sadee

biraz inatçı olmak lazım bak vefayla bana kaç ay oldu daha 3 kilo verdim ben vefa kaç verdi bak hatırlayamıyorum ama bizde verip alıyoruz işte bunun için listeli takibe geçtik bakalımmmmm

ye bişeyler vefa atıştır yani ara öğünde ama soda meyveliyse yeme :60: :60:

evet inat lazım mutlaka ben unutuveriyorum sanki taaa ki yüzüme çarpıncaya kadar acı gerçek :18::18::18::18:

benide ekleyin listeyee olur muu:14::14:

kahve söylemiyim şimdi kuruyemiş yedim akşama yine yemek yokkk yine ne olucak kim bilir :25::25: salata malzemesi alııyım da bari salata yaparım :19::19:

evet tatlım öyle yap en güzeli hem bak ne kadar hafif hissedeceksin o zaman

evet inat lazım mutlaka ben unutuveriyorum sanki taaa ki yüzüme çarpıncaya kadar acı gerçek :18::18::18::18:

benide ekleyin listeyee olur muu:14::14:

pazartesi listeyi güncelleyeceğim sabahtan bilgileri yazıp hatırlat ekleyelim olur mu

bi kac rapor vardı onları halletttim tatlımm .
ayy cok sıkıldım bugun ,iş cıkısı bi kac magaza dolasıyım da kendime geliyim yaa.otur oturr popo düzleşti:52::52:

iyi yapmışsın zaten havalar iyice ısındı sıcakmı sıcakkk vakit geçmiyorrr yaa

evet tatlım öyle yap en güzeli hem bak ne kadar hafif hissedeceksin o zaman

pazartesi listeyi güncelleyeceğim sabahtan bilgileri yazıp hatırlat ekleyelim olur mu

evettt :124::124:

güzel biiir salata yapayım kendime hımmm :56::56::56::1:

kayınvalideyi aradım çarşıdan gelmişşş

yemek yapmadım gelecekmisiniz diyiiii:53::53::53::53:

bende evet akşam gelcez demiştik

bi çorba yapsan yeter dedim ama ( gönlümden geçen neler vardı nelerr:23::23::23:)

anlaşılan aç bi sofraya gideceğime

çubuk krakeri götürüyorum burdaa:5::5::5::5:

Back
X