• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

canım pek bişi istememişti masamda duruyrdu öyle atıştırdım bide yorgndm gözler falan başm pek takmadım :ssz:

:9::9::9: çikolata ve dondurmadn vazgeçemem ben kii amaaa :17::16::16:
seyda coşkun kim yaa :52::52::52:
dondurmadan bende vaz gecemezdim ama simdi 50 oluncaya dek yemiycem dedim
degişiklik olsun diye haftaya pazartesi en cok kim kilo verirse o magnum yicek ödül olarak
bende kraker ve dondurma
kızıl elmadaki kraker yiyen MİT'çi okan benim sevgilim olmalı cok iyi anlaşırız valla :D

Son düzenleme:
dondurmadan bende vaz gecemezdim ama simdi 50 oluncaya dek yemiycem dedim
degişiklik olsun diye haftaya pazartesi en cok kim kilo verirse o magnum yicek ödül olarak
bende kraker ve dondurma
kızıl elmadaki kraker yiyen MİT'çi okan benim sevgilim olmalı cok iyi anlaşırız valla :D
:9::9::9::9::9: ayy ben bırakamamkii yemicm diym ama dayanmymmm :ssz:
dondurma dedin canım dondurma çektii :131:
kızıl elmadaki çocuk asıllll :16::16::16:

:9::9::9::9::9: ayy ben bırakamamkii yemicm diym ama dayanmymmm :ssz:
dondurma dedin canım dondurma çektii :131:
kızıl elmadaki çocuk asıllll :16::16::16:
bi türk dizisini bu kadar cok sevmemiştim ben hep askeriye seyleri seveerim bıraksan kız basıma gider orduya katılırım :52:
ben askeriye cok istiyodum yurtdısı işi olmasa belkide şimdi türk askeriyesindeydim sonra eger yurtdısına gidersem kendi ordularına alırlar diye korktum:26:
kızıl elmadaki herkese bayılıyorum hele zeynebin güzelliği ben onun sacına boyatıcam zaten sacımı:52:

bi türk dizisini bu kadar cok sevmemiştim ben hep askeriye seyleri seveerim bıraksan kız basıma gider orduya katılırım :52:
ben askeriye cok istiyodum yurtdısı işi olmasa belkide şimdi türk askeriyesindeydim sonra eger yurtdısına gidersem kendi ordularına alırlar diye korktum:26:
kızıl elmadaki herkese bayılıyorum hele zeynebin güzelliği ben onun sacına boyatıcam zaten sacımı:52:
ayy demi ya kızıl elma şefkat tepe :31:
şimdi istesen yine olamazmısın cnm :31:
snn saç rengin ne :12:

sefkat tepeyi hiç izlemedim adı berbat :D
olurum canım ama yurtdışına gitme ihtimalimiz var riske atamam :5:
uçları karamel ombre
kendi rengim koyu kahve ama bayaaaa koyu:23:
izle izle çok güzel :16:
benim siyah bende kına hariç boyamdm hiç

Back
X