Bu Maç Bizim Olacak.....

eveeeeeeetttttttt öğlen menüsü
1 küçük tabak taze fasülye
salata
bugün hiç ekmek yemedim akşama da yemem yani -183 kalori kardayım

Öğlen menü:

Çok az Domates Çorbası
Fırında tavuk
Mevsim salata :56::56:

keşkül , hünkar beğendi,pilav almadım :46::46:

aferin ikinizede :46::46::46::46::46::46:

bende patates salatası

cacık

2-3 çatal makarna yedim

eveeeeeeetttttttt öğlen menüsü
1 küçük tabak taze fasülye
salata
bugün hiç ekmek yemedim akşama da yemem yani -183 kalori kardayım
afiyet olsun şekerim güzel menü.

Öğlen menü:

Çok az Domates Çorbası
Fırında tavuk
Mevsim salata :56::56:

keşkül , hünkar beğendi,pilav almadım :46::46:
tebrikller iradene:46::46::46:

canım evet onuda duydum cezası var yakalanırsan diyorlar gerçi kışın bazen kalıyoruz ordada

bi araştıralım sağol canım

ayyyy çok sevindim selamlar iletttttttttttttt
ya bizim burda bir sıkıntı olmadı ama, 2 yıldır okuyor kızım, bu sene 3.sınıfa geçti, sorun olacağını pek sanmıyorum, ama tabii yine de iyice bir araştır bakalım.

aferin ikinizede :46::46::46::46::46::46:

bende patates salatası

cacık

2-3 çatal makarna yedim
karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Ben de yayla çorbası-yumurtalı ıspanak- patates salatası yedim. Patates salatası yarım kaseydi, çok değil yanii, yemesem de olurdu, fazla gitti ama aşçımız çok güzel yapmış, içine de nar ekşisi koymuş, tadınca yedim biraz.:19:

Hemen inceliyorum, teşekkür ederimmmm

cnm orda da diyor ender saraç ama bend e söyleyeyim uzun ince bir sopaya kollarını koy ve belini sağa sola çevir 100 defa 200 defa yap çok faydalı başka bir forumda okumuştum bir kız bu sayede incecik beli olmuş yani bildiğin klasik twister hareketi

Napıyonuzzz laa :32:

Ben öğlende

Çorba

Karnı yarık

Pilav

Püre

Salata

Punding

İki bardak cola

Ve 4 bardak su içtimm :52:

Son düzenleme:

ya bizim burda bir sıkıntı olmadı ama, 2 yıldır okuyor kızım, bu sene 3.sınıfa geçti, sorun olacağını pek sanmıyorum, ama tabii yine de iyice bir araştır bakalım.

Ben de yayla çorbası-yumurtalı ıspanak- patates salatası yedim. Patates salatası yarım kaseydi, çok değil yanii, yemesem de olurdu, fazla gitti ama aşçımız çok güzel yapmış, içine de nar ekşisi koymuş, tadınca yedim biraz.:19:

teşekkürler tatlım :16::16:

afiyet olsun bebeğimmmm sen spor da yapıyorsun azcık patatesten bişi olmaz yarasın cnm afiyet olsunnnnnn bend e yayla çorbası istiyorum çok severim

Napıyonuzzz laa :32:

Ben öğlende

Çorba

Karnı yarık

Pilav

Püre

Salata

Punding

İki bardak cola

Ve 4 bardak su içtimm :52:
suyu yemekle birlikte mi içtin anlamadım bir öğle arası için 4 bardak su 2 bardak kola çok fazla midene yazık senin hoşuna gitmiş olbilir ama vücudun can çekişiyor haberin olaaaaaaaaaaaa

Back
X