Bu Maç Bizim Olacak.....

akşamı da güzell bir çorbayla kapatıp sonra sporumu yapmak istiyorum kısmet olursa birazdan yeşil çay içicem öğlen salata çok yedim midem şişti

midesi bayram yerine dönmüştürrrrrrrr

açlıktan ölsem bile bu kadar karışık bir mönüyü yiyemem ne yalan söylim püre sevmem pilav kesin pirinçtir onu da yemem puding olsa da olur olma sa da basit bir tatlı yemekle birlikte hayatta su içmem kola fanta asitli içecel sıfor benm hayatımda ne kaldı geriye karnıyarıkla salata tabi karnıyarık fırında pişmişse yerim

açlıktan ölsem bile bu kadar karışık bir mönüyü yiyemem ne yalan söylim püre sevmem pilav kesin pirinçtir onu da yemem puding olsa da olur olma sa da basit bir tatlı yemekle birlikte hayatta su içmem kola fanta asitli içecel sıfor benm hayatımda ne kaldı geriye karnıyarıkla salata tabi karnıyarık fırında pişmişse yerim

lilyana ne bakıyon sennnnn

o yer hepsinii

bide bakmışısn iştahım yok der

onu gibi olsamm dakika başı yerimmmmmmmmm

açım aççççççççç:27::27::27:

ayselcim sorması ayıp sen nasıl kilo aldınn :53::53::53::53::53::53:

afiyet olsun şekerim güzel menü.

tebrikller iradene:46::46::46:

ya bizim burda bir sıkıntı olmadı ama, 2 yıldır okuyor kızım, bu sene 3.sınıfa geçti, sorun olacağını pek sanmıyorum, ama tabii yine de iyice bir araştır bakalım.

karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Ben de yayla çorbası-yumurtalı ıspanak- patates salatası yedim. Patates salatası yarım kaseydi, çok değil yanii, yemesem de olurdu, fazla gitti ama aşçımız çok güzel yapmış, içine de nar ekşisi koymuş, tadınca yedim biraz.:19:
olmadı öle deneriz bizde :34::34::34::34::34:
Napıyonuzzz laa :32:

Ben öğlende

Çorba

Karnı yarık

Pilav

Püre

Salata

Punding

İki bardak cola

Ve 4 bardak su içtimm :52:
:57:

ayy bu sene tatilde yalan oldu, bu halde hiç bir yere gitmem bir iki kez havuza giderim o kadar , o bile beni çok kasar , niye salak gibi her gördüğümü yedim ben anlamıyorum ki kendimi, mutlu mu oldum yani, ahh salak kafam , nasıl kızıyorum kendime ya :47:

he he önce yedin sonra da kendine kızıyonnnn

yemeden önce kızacaktın kendine

bakma bende sendennimmmmmm

zelisssssss benide ekle listeyeeeeeee :2::2::2::2::2:

Merhaba arkadaşlar bu sabahtan itibaren 69,7 kg geldim. Sabah evden gerdiğim sandiviçi öğlen et tavuk yada sebzeden 1 porsiyon yiyorum sıfır ekmek..
Hergün 1,30 saat yürüyüş yapıyorum ve elmalı çayımdan 3 fincan içiyorum :34::34::34: Simdilik kiloda değişiklik yok ama sanki göbek biraz gitti gibi acaba sıkılaştım mı ama nasıll:26::26: Yürüyüş sıkılaştırır mıı :97::97::97:

yürüş sıkılaştırırrr

doğru yoldasınnnnnnnnn

ayyy şu ender saraç ile gülbenin videosunu paylaşan kimdi :44::44::44:

teşekkür ederim izledim

güzel hareketler varmışşş:46::46::46::46:

afiyet olsun bebeğimmmm sen spor da yapıyorsun azcık patatesten bişi olmaz yarasın cnm afiyet olsunnnnnn bend e yayla çorbası istiyorum çok severim
evet canım bence de.

teşekkürler tatlım :16::16:
rica ederim.

ne olacak bizim bu halimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

fadime genic de antalyadan 3 kişi olduk antalyalıııı
henüz tanışamadım kendiyle, gelirse tanışacağız:52::52:

Back
X