Bu Maç Bizim Olacak.....

öyle bşi yazmamışsın ama çok yediğini söylemişsin herşeyden yiyormuşsun:50::50:

Maalesef öyle tatlım , miğdem çok genişledi, canım herşeyi yemek istemiyor ama canım istediğinde abartıyorum, buna alıştırdım kendimi , düzeltmeye çalışıyorum , herşeyden de yemem aslında bende seçiciyim ama işte o seçtiklerim genelde kalorisi yüksek mamalar olduğu için dobiç oldum :ssz::ssz:

Düzelteceğiz artık :52::52:

gözüm aç gözümüzz

yap bebem yappppppppp

gelince tanışırsın inşşşşş

sen fenasınnnnnn

bu hafta üzerimde bir tembelik var sorma gitsinnnn
dün eve gittiğimde 17,30 yattım 19,30 kalktımmm

geri 22,00 de yatıım 03,00 kalktımmm 04,0 yattım sabah 07,0 kalktım hala uyukluyomm

çok yorgun hissediyom kendimi

oruçla alakası yokkkkk

nede olssa sütlü tatlı mahsum mu

çok fazla uyu uyan yapmışsın tatlım ondan yorgunluğun ama zaten oruç başlı başına bir uykusuzluk baş ağrısı demek normal cnm oruçluyken öle olmak

gözüm aç gözümüzz

yap bebem yappppppppp

sen fenasınnnnnn

geri 22,00 de yatıım 03,00 kalktımmm 04,0 yattım sabah 07,0 kalktım hala uyukluyomm

oruçla alakası yokkkkk

azcık daha masum bence çünkü içinde çok şeker yok un yok ne bilim ben sütlü tatlıları severim

Maalesef öyle tatlım , miğdem çok genişledi, canım herşeyi yemek istemiyor ama canım istediğinde abartıyorum, buna alıştırdım kendimi , düzeltmeye çalışıyorum , herşeyden de yemem aslında bende seçiciyim ama işte o seçtiklerim genelde kalorisi yüksek mamalar olduğu için dobiç oldum :ssz::ssz:

kilonu yazmışmıydın sen cnm ben atladım galiba şuan boy kilo kaç senin aramıza katıl biz bir öyle bir böle yuvarlanıp gidiyoruz birbirimize destek oluyoruz

maalesef öyle tatlım , miğdem çok genişledi, canım herşeyi yemek istemiyor ama canım istediğinde abartıyorum, buna alıştırdım kendimi , düzeltmeye çalışıyorum , herşeyden de yemem aslında bende seçiciyim ama işte o seçtiklerim genelde kalorisi yüksek mamalar olduğu için dobiç oldum :ssz::ssz:

ah ah şu gözümüz beynimiz bır doyursak

inan bedenimizin ihtiyacı yok o gereksizz besinlere

aslında yediğimiz besinler 1 paketin tadı da aynı 1 lokmanın tadı da aynıı

ben işe artık canım çeken bir şeyi kokluyorum

az da işe yarıyorrrr

değilse 1 iler 2 geri gideceğim hepppppp

gözüm aç gözümüzz

yap bebem yappppppppp

sen fenasınnnnnn

oruçla alakası yokkkkk

baklavadan iyidir herhalde yasmin:37::37:

midenin genişlediğini hissediyorsan az ve sık sık yemen lazım ara öğününü sakın atlama o zamn ana öğünler ya da abur cubura fazla saldırmazsın hem de yemekaz yemiş olursun az yiyerek mideni küçültebiliesin ama biraz zaman ve sabır gerekir bir anda olmuyor maalesefff:51::51::51:

Ay valla böyle giderse bozuk gözlük alıp aç gözümüzü bozalım o zaman :52::52:
Nasıl alıştırırsak öyle gidiyor ya onu anladım ben , ilk iki hafta zor oluyor ama sonrası geliyor, alışıyor insan :31:
Bu hayatta neye alışmıyor ki insan zaten :31::31:
:46::46::46::46: aynrn öle bebek

ah ah şu gözümüz beynimiz bır doyursak

inan bedenimizin ihtiyacı yok o gereksizz besinlere

aslında yediğimiz besinler 1 paketin tadı da aynı 1 lokmanın tadı da aynıı

ben işe artık canım çeken bir şeyi kokluyorum

az da işe yarıyorrrr

değilse 1 iler 2 geri gideceğim hepppppp

Aynen öyle yemek olayı aslında bir ihtiyaç , hasta olduğumuzda ilaç almak gibi ama nedense bunu zevke döktük, bazı tatları unutmamız lazım gerçekten, eğer hep zayıf kalmak istiyorsak :31:

midenin genişlediğini hissediyorsan az ve sık sık yemen lazım ara öğününü sakın atlama o zamn ana öğünler ya da abur cubura fazla saldırmazsın hem de yemekaz yemiş olursun az yiyerek mideni küçültebiliesin ama biraz zaman ve sabır gerekir bir anda olmuyor maalesefff:51::51::51:

Evet şöyle 1 ay falan atlatsam çok güzel olur :52:
Kilom 87 - boyum 1.70 kuzucum :17:

kızlarrrrrrrrrr nasıl nişanlık modelimm :27:::16::16:

$1.webp

$2.webp

:123:

Back
X