geldim geldim, işler yoğundu, dün de erken çıktım zati. Nasılsınız bakalım görmeyeli? Ben iyiyim şükür, haftaya otele gideceğizya, bir-kaç kıyafet bakayım dedim, anam tesettür mağazalar ne kadar pahalı öyle. Bir -iki tunik alasım vardı, 100-120-130-150 vs.. Fiyatlar vardı şok oldum yani, hemen çıktım ordan.
Sonracıma normal bir mağazadan tunik aldım 50 tl ye, yani bir tuniğe 100 tl verirsem, bunun pantolonu-ayakkabısı-eşarbı-çantası var ama değil mi? Internet sitelerinde bile tunikler 50-60-en fazla 80 tl civarındaydı, üzerime olacağını bilsem hemen alacağım da, bir de olmayınca iade gönderiyorsun uğraş dur. Neyse işte böyle kızlar, maaşlara geldi mi, azıcık bir rakam alırız, allah bereketini versin, ama alışverişe çıktın mı insan sinir oluyor yaaa.:26:![]()
aman amma giriş yaptınnnnnnnnnnn
cnm bizim memleket pahalıııııııııııııı
ben alışverişe çıkmayı pek sevmem ihtiyacım olan birşey varsa alırım fazla almam öyle
ha birde birşey gördüm baktım beğendim hemen alırımm
geçen pazar ışıklara kahve diyarına kahvaltıya gitmiştik karşısında ambar diye bir mağaza varrr
aman allahım bir ucuz anlatamam tişörtler 5tl jeanlar 39 tl tünikler 10tl ama kısa kollu askılı
yeme içmeye gelince kızlarr,
akşam: Et sote+salata+yoğurt yedim.
Sabah: çeyrek beyaz ekmek(maalesef buğday çıkmamış)
domates-salatalık-beyaz peynir
ara:2 kayısı-5 6 kuru üzüm.
öğle: Fırında tavuk but+3 dilim patates
salata+yoğurt
dün spor yapamadım ama battaniye-yorgan yıkadım küvette, o da spor yerine geçer herhalde.![]()
afiyet olsunnn
abow nasıl yıkadın onlarııı
ben yıkamacıya veriyorum
makinaya sığanlarıda makinada yıkıyorum uğraşamam
hoşgeldin canımm
bakıyorum sende 2 günde bir tatile gidiyosun aaaa heveslendirip durmasana bizi![]()
evett yaaaa senle biz oturalım öleee

dört gözle bekliyorum canımm
emeğine sağlıkk![]()
sonra sıra bende olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn