Bu Maç Bizim Olacak.....

canım sen bu hafta niyetlisinya, ondandır, ben de öyle olurum çünkü. Allah razı olsun anneciğinden, düşünceliler her zaman değil mi.

Tesettür mağazaya gitmiş canım.
Defacto dan -Lcw den yapıyorum zaten günlük giyimlerimi de, şık bir şey alayım demiştim, şoklandım yanii.

Ödemdir inşallah, değilim canım adetim yeni geçti. Ben de çok tartılmam, haftada 1 en güzeli.

Değişelim mi yasminnnn:27::27::27: Senin de 4,30 da 5 de çıkmaların var, toplasan benim izinlerimi katlarrrr::27::27::27::27::27:

Sağol canım, inşallah gidersiniz.
Tamam sor bakalım ne taraftaymış?

biliyom canım, sık sık gideriz hatta.

Kız Adrasan da tam tatil yeri haaa, gidersin inşallah canım.

sordum canım..konaklı daymış

ama çorba yoğutla karın mı doyar yaaaa

:16::16::16::16::16:
ya tamam doymaz da, kızartma da o bir hafta boyunca uğraştığın çabaları sıfırlar o yüzden dedim şekerim, bir alternatifin olsa iyimiş.

yanlış anlaşılıcak bi durum yok ablam estagfurullah:31:
tatlım ben yurtdışı destekli özel egitim görüyorum
bugün seminer varmış egitim öncesi prosedürler falan bende sabaha kadar elbisemi bitirmek için ugrasıtıgım için uykusuzum onun dışında iyiyim şükür
anladım canım, Allah kolaylık versin. inşallah bitirdiğinde güzel güzel işler versin, emeklerinin karşılığı olan.

ya tamam doymaz da, kızartma da o bir hafta boyunca uğraştığın çabaları sıfırlar o yüzden dedim şekerim, bir alternatifin olsa iyimiş.

anladım canım, Allah kolaylık versin. inşallah bitirdiğinde güzel güzel işler versin, emeklerinin karşılığı olan.
aminnn
bu sene sondu tekrar baska bi alanda uzmanlık okuycam
baba evindeyken ve okuma fırsatım varken degerlendirmezsem yazık olur ilerde pişman olmayayım ne kadar okursam o kar yanıma şimdi:31:
kızın kaç yaşında ne bölümü istiyor
ben 18

kızlar naber nasılsınız bayadır giremiyodum ders molasında ugrayım dedim arkadasımın omuzunda yatarak
#sıraarkadasınınomuzucandır :1:
teşekkürler canım sen nasılsınnnn
vefam dilek size arkadaş burç yorumlarınızı nereye yazdı
özelden mi gönderdi
evet canım özelden çok özelll:34::34::34::34:
afiyet olsun bebişşşş ben de kısır yedim öğlen 1 tabak
sanada afiyet olsun ne diyetmiş ya kızartmalar kısırlarr:1::1::1::1::1:

haklısın akşama hakkını vermeliyimmm:8::8::8::8::8:

heee konaklı Alanya tarafında, Antalya nın doğusuna düşüyor hiç gitmedim ama Alanya falan güzeldir canım. Gelirsiniz inşallah, belki de görüşürüz kısmet.
inşallah canımcığımmmmmmmmmm..keşkeeeeeeeeeeee
aminnn
baba evindeyken ve okuma fırsatım varken degerlendirmezsem yazık olur ilerde pişman olmayayım ne kadar okursam o kar yanıma şimdi:31:
ben 18

maşallah sana diyorum..oku canım..kim tutar seni..hayranım bu felsefeye..:42::42::42::42::42:

tesekkurler canım iyiyim uykusuzum sadece bu pis inadım yüzünden:9::9::9:

maşallah sana diyorum..oku canım..kim tutar seni..hayranım bu felsefeye..:42::42::42::42::42:
tesekkürler canım kimse tutamaz beni aksine iteklerisinz destek veriyosunuzz:9:
sen çalışıyo musun okuyo musun:17:

aminnn
ben 18
çok iyi yapmışsın canım, fırsatları sonuna kadar değerlendir.
Benim kzım da 14 yaşında bu yıl lise seçeceğiz işte,o yüzden araştırıyruz, meslek lisesi mi, anadolu olsun diye? Ben açıkçası meslek lisesi taraftarı değilim, çünkü biliyorum ki meslek lisesi okursa, üniversite çok çok zor olacak, kendim de Ticaret çıkışlıyım.
Babası da diyor üniversite kazanamasa bile elinde bir meslek olur, ama mesleğe gitti mi %50 azalıyor üniversite yolu. Bakalım hayırlısı artık.

bu gece kandil hepimiz dua edelim, elbirliğiyle gönderelim inşallah seni tatile? Allahım dilek arkadaşıma gönlüne göre bir tatil nasip eyle Yarabbim, aminnnn:29::29::29:

tesekkürler canım kimse tutamaz beni aksine iteklerisinz destek veriyosunuzz:9:
sen çalışıyo musun okuyo musun:17:

çalışıyorum canım.
üni.de teknikerim .yeni atandım.37 yaşındayım..
üni. ye gelince ben de mühendisliğe tamamlayacağım ..kafamda bi bu var şu an..

benim jeton geç düştü de ..ondan seni takdir ettim canımcığımmmmmm

Benim kzım da 14 yaşında bu yıl lise seçeceğiz işte,o yüzden araştırıyruz, meslek lisesi mi, anadolu olsun diye? Ben açıkçası meslek lisesi taraftarı değilim, çünkü biliyorum ki meslek lisesi okursa, üniversite çok çok zor olacak, kendim de Ticaret çıkışlıyım.
Babası da diyor üniversite kazanamasa bile elinde bir meslek olur, ama mesleğe gitti mi %50 azalıyor üniversite yolu. Bakalım hayırlısı artık.

bu gece kandil hepimiz dua edelim, elbirliğiyle gönderelim inşallah seni tatile? Allahım dilek arkadaşıma gönlüne göre bir tatil nasip eyle Yarabbim, aminnnn:29::29::29:

ehehehh..canım benim..sen biliyorsun..ben hayatım boyunca tatile gitmedim..balayına bilem..11 yıllık evliliğim oldu nerdeyse..

e biraz da tatil memleketinde olmamızdan dolayıydı..şimdi istiyoruz tatil..çocuklar bizden hevesli..dua edin kızlar bana...:16::16::16::16::16:

evet canım özelden çok özelll:34::34::34::34:

sanada afiyet olsun ne diyetmiş ya kızartmalar kısırlarr:1::1::1::1::1:

haklısın akşama hakkını vermeliyimmm:8::8::8::8::8:

ama öğlen menüsü bize bağlı olmuyor ki bebiş ne varsa onu yiyoruz değil mi aç kalmaktan iyidir öğleleri ye ama az ye bişi olmaz o zamn send e öle yapmışsın zaten ben de küçük bir tabak yedim

benim kardeşimle aynı yaştalar
veterinerlik istiyo benim kardeşim bakalım hayırlısı
hangi meslegi istiyosa ona göre tercih yapın
oturun kızınızla konusun rehberlik hocanız iyiyse onunla konusun daha fazla yardımcı olur
kızınızın özellikleri istedigi meslege yatkın mı dez avantajları avantajları bunların hepsi önemli bi unsur
bunun için kişiisel ögrenci testleri mevcut rehberlik hocanızdan rica edin yaptırın
sevdigi bi meslek ollsun zaten yapar eminim hem güzel hemde zeki bi kızdır sizin kızınız :16:

aminnn
ben 18

canım şimdi sen 18 yaşındasın..üni. okudun mu ki uzmanlık okuyacaksın ..kafam karıştı..bi aydınlatır mısın beni..:26::26:

ehehehh..canım benim..sen biliyorsun..ben hayatım boyunca tatile gitmedim..balayına bilem..11 yıllık evliliğim oldu nerdeyse..

E biraz da tatil memleketinde olmamızdan dolayıydı..şimdi istiyoruz tatil..çocuklar bizden hevesli..dua edin kızlar bana...:16::16::16::16::16:

bende sendenimm

bizde tatil memleketinde olduğumuz içinnnnn

herşey gönlünce olsunnnnnnnn cnm benimm

benim kardeşimle aynı yaştalar
veterinerlik istiyo benim kardeşim bakalım hayırlısı
hangi meslegi istiyosa ona göre tercih yapın
oturun kızınızla konusun rehberlik hocanız iyiyse onunla konusun daha fazla yardımcı olur
kızınızın özellikleri istedigi meslege yatkın mı dez avantajları avantajları bunların hepsi önemli bi unsur
bunun için kişiisel ögrenci testleri mevcut rehberlik hocanızdan rica edin yaptırın
sevdigi bi meslek ollsun zaten yapar eminim hem güzel hemde zeki bi kızdır sizin kızınız :16:

benim eşim veteriner hekim..en sevdiği işi yapıyor ..:16::16:

çalışıyorum canım.
üni.de teknikerim .yeni atandım.37 yaşındayım..
üni. ye gelince ben de mühendisliğe tamamlayacağım ..kafamda bi bu var şu an..

benim jeton geç düştü de ..ondan seni takdir ettim canımcığımmmmmm
benim cevremden cıkardıgım cok ders oldu be ablam
benim cogu sınıf arkadasım evlendi konyada erken evlilik gibi bi cahillik mevcur 17 de bi arkadasım evlendi simdi hamile ve boşanma mahkemesine beni cagırdı
ben onu cok uyarmıştım olmaz bunlardan diye onu gec yasın küçük ezerler dedim
bir sürü arkadasım benim yasımda ve hamile yada anne
o yüzden çok ders cıkardım ve babamla annem her zaman yanımda
akrabalarımızdan bu konuda en biliçli biziz neymiş kız mışım ne işim varmış evde kalırmışım bunlar bana cok iyi ders oldu
senide tebrik etmek lazım pes etmemişsin bak:31:

bende sendenimm

bizde tatil memleketinde olduğumuz içinnnnn

herşey gönlünce olsunnnnnnnn cnm benimm

tatile gitmezsem çatlarım yasemin..

orda yiyip içip yatılıyormuş..havuz , deniz, açık büfe..çok merak ediyorum çokkkkk..feciiiiiiiiiii:26::26::26::26:

Back
X