Bu Maç Bizim Olacak.....

Günaydın kızlar:3:
62,1 kg :5::5: bu geçen hafta kaçırdımm :5:
sen geçen hafta 62,9 değilmiydinnn:44::44::44::44::44:

eylüşşş Allahını seversen bi ilk sayfadaki tabloya bak yaa

5. Hafta oldu başladığın kilodasın bebeğimm

olmazki ama böyle bi yerlerde yanlış var demekkii

dost acı söyler sevdiceğimm:29::29::29::29::29::29:

:1::1::1::1::1::1::1:

eylüşşş sen diyet yapma beee :60::60::60::60::60::60::60::60:

haftsonumu kaçırdınn kii

günaydın canımm

bu hafta sıkıyoruz o zaman

haftasonu ve hafta içi :17::17::17:
aynen canım bundan sonra daha çok sıkıyorum annem bile dedi yine kaçırmaya başladın diye o yüzden bi dur demem lazım kendime :45:
:ssz:

61,9 kgydum canım:ssz:

biraz öyle oldu maalesef, inşallah edeceğim canım.

Maşallah canım. İnşallah dediğin gbi olur benden de gider, bu pazartesi göremem belki eksi ama, artık kısmet ramazana kalacak. Yok yok iyiyim çok şükür, şimdi moral-motivem yerinde, bu 68 den kurtulacağım kararlıyım.

maşallah canım.
170 metrekare mi? kız ne kadar büyükmüş eviniz, yoksa hepsini kendiciğin mi temizledin?:46::46:

:46::46::46:

:((((((((((((((((((( maalesef cnm annem rahatsız 2 haftadır hem ben cumadan başlamıştım temizliğe biz de bir balkon var mübarek evi temizlerken o kadar çok yorulmuyorum bir pazar günü biraz rahattım onda da ben duramam kendi özel işlerimi yaptım :26::26::26:

yoo 64 düm 63 oldum :2::2:

bilmiyorum çok dikkat ediyorum halbuki regl olmadığımdan şişkinlikte olabilir :ssz::ssz:

:((((((((((((((((((( maalesef cnm annem rahatsız 2 haftadır hem ben cumadan başlamıştım temizliğe biz de bir balkon var mübarek evi temizlerken o kadar çok yorulmuyorum bir pazar günü biraz rahattım onda da ben duramam kendi özel işlerimi yaptım :26::26::26:
bende cuma günden canıma okudum üç gündür 2,3da yatıyorum 4 saatlik uyku ileyim ya cmtsi gece antalyadan misafirim vardı eşimin kuzeni ile eşi pazar öğleden sonra uğurladım sonra komşum geldi onunla oturduk akşama doğruda k.valide peder bahçeye gitmişler pikniğe gittik yanlarına pestilim çıktı

bilmiyorum çok dikkat ediyorum halbuki regl olmadığımdan şişkinlikte olabilir :ssz::ssz:
valla listenin yalancısıyım başındada sonundada 63 yazıyo bak ilk sayfaya:40::40::40::40::40:
afiyet olsun biricikkk

sağol canımmm:21::21::21:

günaydınnnn

kızlarrrr

buu hafta 67 kg ile haftaya başlıyorummmmm

daha kahvaltı yapmadımmmm

sabah uyumuş kalmışımm

bu hafta işler yoğun gececek vakit buldukça uğrarım inş....

bende cuma günden canıma okudum üç gündür 2,3da yatıyorum 4 saatlik uyku ileyim ya cmtsi gece antalyadan misafirim vardı eşimin kuzeni ile eşi pazar öğleden sonra uğurladım sonra komşum geldi onunla oturduk akşama doğruda k.valide peder bahçeye gitmişler pikniğe gittik yanlarına pestilim çıktı

valla listenin yalancısıyım başındada sonundada 63 yazıyo bak ilk sayfaya:40::40::40::40::40:

oy oy kıyamam ya çok yorulmuşsun yorgunluk iş güç neyse de uykusuzluk mahvediyor insanı

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Ah o balkonlar zaten, yazın bir de hergün toz olur artık. Spor yerine iyi ter atmışsındır artık.

Kız geçen hafta listede 63 sün, ama emin misin?

oh canım yaaa, çok yorulmuşsundur, Allah kolaylık versin. Bayağı bir yoğun geçmiş hafta sonun.

günaydınnnn

kızlarrrr

buu hafta 67 kg ile haftaya başlıyorummmmm

daha kahvaltı yapmadımmmm

sabah uyumuş kalmışımm

bu hafta işler yoğun gececek vakit buldukça uğrarım inş....
:nazar::nazar::nazar::46::46::46:
Kız Yasmin sonunda şeytanın bacağını kırdın, hadi bakalım darısı benim başıma canımcım, çok sevindim inan.:nazar::nazar:

kızçeler günaydın..

nasılsınız..

kilolar gitmeye mi başladı ne..

:8::8::8::8::8::8:

işe geldik bugün ..özlemişim işimi..

cuma günü amirim izin verdikten sonra koşarak çıktım işten..10 otobüsüne yetiştim..merkezde indim ve saat 11 deki karne törenine ancak taksiye binerek yetiştim.. ama yetiştim..

sonra tüm gün oğluşla gezdik..kardeşi uyanınca bakıcıdan aldık ..bi de onla gezdik..
cumartesi günü de karne gezisi düzenledik oğluşuma..burda bi şelale var..oraya gittik..baya baya yayla ...serin..otlak bi yer..bayıldık..:16::16:

Back
X