Bu Maç Bizim Olacak.....

kızçeler günaydın..

nasılsınız..

kilolar gitmeye mi başladı ne..

:8::8::8::8::8::8:

işe geldik bugün ..özlemişim işimi..

cuma günü amirim izin verdikten sonra koşarak çıktım işten..10 otobüsüne yetiştim..merkezde indim ve saat 11 deki karne törenine ancak taksiye binerek yetiştim.. ama yetiştim..

sonra tüm gün oğluşla gezdik..kardeşi uyanınca bakıcıdan aldık ..bi de onla gezdik..
cumartesi günü de karne gezisi düzenledik oğluşuma..burda bi şelale var..oraya gittik..baya baya yayla ...serin..otlak bi yer..bayıldık..:16::16:

SELAM canım,
hadi hayırlı uğurlu olsun işbaşın, özlemiştik seni.
İzin alabilmen de ayrıca güzel olumş canım, oğluşun ne güzel sevinmiştir, bayağı bir telaşlı olmuş ama şükür yetişmişinya.
ohhhh ne güzel olmuş şelale gezisi de, yazın zaten böyle yerlere gideceksin gittin mi?

SELAM canım,
hadi hayırlı uğurlu olsun işbaşın, özlemiştik seni.
İzin alabilmen de ayrıca güzel olumş canım, oğluşun ne güzel sevinmiştir, bayağı bir telaşlı olmuş ama şükür yetişmişinya.
ohhhh ne güzel olmuş şelale gezisi de, yazın zaten böyle yerlere gideceksin gittin mi?

evet canımcım..

daha yeni yerler keşfedersek gideceğiz inşallah..

ama benim böyle kır bayır piknik yerlerinde gezesim var...bi kilim serip oturup..çocuklar da koştursun..

tabi denizi de özleyeceğiz ama ..bakalım..inşallah bi tatil imkanı sağlarlar .

ya da ağustos 19 da benim yılım doluyor..o zaman izin hakkım oluyor..1 hafta ayvalık a gider geliriz..nasip ..

senin kızlar nerde bugün..

anneanneye mi gittiler yazmıştın.:26::26:

evet canımcım..

ama benim böyle kır bayır piknik yerlerinde gezesim var...bi kilim serip oturup..çocuklar da koştursun..

ya da ağustos 19 da benim yılım doluyor..o zaman izin hakkım oluyor..1 hafta ayvalık a gider geliriz..nasip ..

ben de çok severim canım gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi. Ama eşim yürümeyi hiç sevmez, imkanım olursa benim de hayalimde karadeniz var, inşallah kısmet olur birgün.
Benim kızlar evde canım, babaları da evde, hepbiraradalar, ben hariçç:52::52:
sabah 7 de kalkmış benim ufak, anneeee bilgisayar oynayabilir myim diyor? Neyse oyna dedim, kendim çıktım evden 7,30 da, 10 da ablası aradı, oynuyor daha dedi, sonra bırakmış artık, derslerine başlamış.
Az önce de aramış yine diyor ki, anne ödevimi yaptımi, bilgisayarda çok güzel bir oyun buldum onu oynayıp kapatcam diyor:27::27::27: Öldürecek bunlar beni yahu.:1::1: oyna ama dedim yarım saati geçmesin.

ben de çok severim canım gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi. Ama eşim yürümeyi hiç sevmez, imkanım olursa benim de hayalimde karadeniz var, inşallah kısmet olur birgün.
Benim kızlar evde canım, babaları da evde, hepbiraradalar, ben hariçç:52::52:
sabah 7 de kalkmış benim ufak, anneeee bilgisayar oynayabilir myim diyor? Neyse oyna dedim, kendim çıktım evden 7,30 da, 10 da ablası aradı, oynuyor daha dedi, sonra bırakmış artık, derslerine başlamış.
Az önce de aramış yine diyor ki, anne ödevimi yaptımi, bilgisayarda çok güzel bir oyun buldum onu oynayıp kapatcam diyor:27::27::27: Öldürecek bunlar beni yahu.:1::1: oyna ama dedim yarım saati geçmesin.

oy oy ..benim büyük oğlan da aynı..

hafta içi arka düğmeden kapatıyorum ben ..kasadan..

gidip düğmeye basıp basıp kontrol etti uzun zaman..

hafta içi açılmıyor dedim napayım..

çünkü aklı hep onda..

sürekli gidip gelip soruyor.

sadece hafta sonu açılıyor dedim ben..

bu yıl böyle idare ettik onu..

ama hafta sonu açınca bol bol oynuyor..

zaten bakıcının evinde pc yok..bozukmuş..

oyun falan yine sadece hafta sonu oynar yine..

yarım saat oynasa onlara 1 dakika gibi geliyor ki..

3 saat başından kalkmıyor ..sanıyor ki 10 dakikadır oynuyor..:53::53::53::53::53::53:

kızçeler günaydın..

nasılsınız..

kilolar gitmeye mi başladı ne..

:8::8::8::8::8::8:

işe geldik bugün ..özlemişim işimi..

cuma günü amirim izin verdikten sonra koşarak çıktım işten..10 otobüsüne yetiştim..merkezde indim ve saat 11 deki karne törenine ancak taksiye binerek yetiştim.. ama yetiştim..

sonra tüm gün oğluşla gezdik..kardeşi uyanınca bakıcıdan aldık ..bi de onla gezdik..
cumartesi günü de karne gezisi düzenledik oğluşuma..burda bi şelale var..oraya gittik..baya baya yayla ...serin..otlak bi yer..bayıldık..:16::16:
günaydınn canım ne güzel geçmiş haftasonun maşallahh

ayy bende karne alacağı günleri görürrümm inşallah canım
nasılsın bebeğim..iyi misin...kahvaltı yaptın mı bugün..:10::10:

ben kahvaltımı yaptım ama acıkmaya başlıyorum sssssss:26::26::26::26:

çok yorgun ve uykusuzum:ssz::ssz::ssz::ssz:

günaydınn canım ne güzel geçmiş haftasonun maşallahh

ayy bende karne alacağı günleri görürrümm inşallah canım

ben kahvaltımı yaptım ama acıkmaya başlıyorum sssssss:26::26::26::26:

çok yorgun ve uykusuzum:ssz::ssz::ssz::ssz:

görürsün inşallah canım o günleri..

Allah herkese göstersin inşallah

niçüün yorgun ve uykusunsuznnnnnnnnnn:53::53::53::53::53::53:

doktorculuk mu :53::53::53::53::53::53:

oy oy ..benim büyük oğlan da aynı..

hafta içi arka düğmeden kapatıyorum ben ..kasadan..

gidip düğmeye basıp basıp kontrol etti uzun zaman..

hafta içi açılmıyor dedim napayım..

çünkü aklı hep onda..

sürekli gidip gelip soruyor.

sadece hafta sonu açılıyor dedim ben..

bu yıl böyle idare ettik onu..

ama hafta sonu açınca bol bol oynuyor..

zaten bakıcının evinde pc yok..bozukmuş..

oyun falan yine sadece hafta sonu oynar yine..

yarım saat oynasa onlara 1 dakika gibi geliyor ki..

3 saat başından kalkmıyor ..sanıyor ki 10 dakikadır oynuyor..:53::53::53::53::53::53:
offf yaaa hepimizin problem aynı yaniii, bizim bu yıl anneannede olacak normalde, camiye gitsin istiyorum ben de, kurs başlayınca göndercem. Yoksa evde akşama kadar bilgisayar başından kalkmazlar.
Dünyayı unutuyor bilgisayar başına geçince canım.

günaydın canım cicimm sütlü çikolatammmm:21::21::21::21:

burayı o buhran daha vurmadı

üzerimde ince uzun kollu gömlek ve ince ceket var daha bunalmadımm düşünn

ciddi misin ,burası yanıyor ,ben daha da bir yanıyorum .

oy burda hava kapalı şu an..bulutlu.

park cezasını ödedin mi pompişim..:6::6:

yoooooo hala ödemedim :31::31:

offf yaaa hepimizin problem aynı yaniii, bizim bu yıl anneannede olacak normalde, camiye gitsin istiyorum ben de, kurs başlayınca göndercem. Yoksa evde akşama kadar bilgisayar başından kalkmazlar.
Dünyayı unutuyor bilgisayar başına geçince canım.

evet canımcım..aslında oynamasında bi sakınca yok..ama kendini kaybedip de saatlerce başından kalkmayınca olmuyor..

ben de kalksın diye hadi diyorum parka çıkalım..ya da bisiklet sürelim..falan..yoksa var ya evde canı sıkılıyor..bi kitap açayım da okuyayım yok...

apartman sıpası bunlar..:6::6::6::6:

evet canımcım..

cnm ayvalık yazın nasıl oluyor ki yani havası sıcak mı biliyorum turistik bir yer ama havasını merake ttim benm ablam bursa da çalışıyor ramazandan sonra yanına gidicem hem de tatil yapmak istiyorum ben ona sordum bursaya 4-5 saatmiş bir de erdek varmış ablam da oraya gidelim diyor

görürsün inşallah canım o günleri..

Allah herkese göstersin inşallah

niçüün yorgun ve uykusunsuznnnnnnnnnn:53::53::53::53::53::53:

doktorculuk mu :53::53::53::53::53::53:

yok kısss yokk :1::1::1::1:

cuma günü akşamı evin olan işi yüklendim sil süpür ütü 2 tencere sarma sarıp dondurucuya attım

cmtsi yatılı misafirim vardı antalyadan yine geç yattıkk

ben yatılı biri geldimi yatak çarşaf yastık bekletmem onları yıka temizle derken iş bitmek bilmedi bana

akşam da k.valideler bahçeye gitmişler orda piknik yaptık pilim bitti

üç gecedir 4 saatlik uyku uyuyorumm:ssz::ssz::ssz::ssz:

cuma günü akşamı evin olan işi yüklendim sil süpür ütü 2 tencere sarma sarıp dondurucuya attım

ben yatılı biri geldimi yatak çarşaf yastık bekletmem onları yıka temizle derken iş bitmek bilmedi bana

vefa antalyadan geeln eşinin halasıgül mi ???
hani çaya mı alsam dedign yatılı mı geldi :52::52::52::52::52::52::52:

evet canımcım..aslında oynamasında bi sakınca yok..ama kendini kaybedip de saatlerce başından kalkmayınca olmuyor..

ben de kalksın diye hadi diyorum parka çıkalım..ya da bisiklet sürelim..falan..yoksa var ya evde canı sıkılıyor..bi kitap açayım da okuyayım yok...

apartman sıpası bunlar..:6::6::6::6:

albüm yaptım son halim boydan nasıl bakın bakem :32::32::32:

cnm ayvalık yazın nasıl oluyor ki yani havası sıcak mı biliyorum turistik bir yer ama havasını merake ttim benm ablam bursa da çalışıyor ramazandan sonra yanına gidicem hem de tatil yapmak istiyorum ben ona sordum bursaya 4-5 saatmiş bir de erdek varmış ablam da oraya gidelim diyor
ayvalık güzeldir..yazın daha güzeldir.
bizimkiler orda oturuyor..kayınvalidemler yani..annemler akçay da

sarımsaklı plajlarından denize girmeni tavsiye ederim yalnız..kumu harikadır..denizi de pırıl pırıl ve sığdır..

ama yazın illa ki 1-2 gün dalgalanır , bulanır..hemen hemen her deniz gibi.

of ne kaa yogun geçmiş ya sizin hafta sonu..ben de başka türlü anladım :27::27::27:

az uyumuşsun kuzucum.

2 tencere sarma mı sardın..

ben çok sabırsız bir insanım..hayatta saramam..fırt fırt yapmaya çalışırım..2 tencereyi bekleyemem hayattaaaaaaaa

tebrik ederim seni..afiyetle yiyin inşallah ramazanda..:16::16:
albüm yaptım son halim boydan nasıl bakın bakem :32::32::32:
ben album falen göremedim :53::53:

ayvalık güzeldir..yazın daha güzeldir.
bizimkiler orda oturuyor..kayınvalidemler yani..annemler akçay da

sarımsaklı plajlarından denize girmeni tavsiye ederim yalnız..kumu harikadır..denizi de pırıl pırıl ve sığdır..

ama yazın illa ki 1-2 gün dalgalanır , bulanır..hemen hemen her deniz gibi.

of ne kaa yogun geçmiş ya sizin hafta sonu..ben de başka türlü anladım :27::27::27:

az uyumuşsun kuzucum.

2 tencere sarma mı sardın..

ben çok sabırsız bir insanım..hayatta saramam..fırt fırt yapmaya çalışırım..2 tencereyi bekleyemem hayattaaaaaaaa

tebrik ederim seni..afiyetle yiyin inşallah ramazanda..:16::16:

ben album falen göremedim :53::53:
sen bakana kadar kaldırdım cunku :19: dur kouyorum bak hemen

hafıza maşalllahh:1::1::1::1:

halası ile dünürü 10 gündür buradalardı

kızı ile damadı geldi onları almaya

bize gelen kızı ile damadı :34::34::34::34:

cmtsi kayınvalideye yemeğe geleceklermiş akşam için

bana gitme dedi görümcemide çağırdı burda görürsünüz hem bir gün kalacaklar eve alma işin olmaz dedi

bende tamam dedim

akşam k.validede yedik içtik

kahveye görümceme gittik

yatıyada bana geldiler

pazar öğleden sonra yolcu ettim

Back
X