Bu Maç Bizim Olacak.....

Nereye gideceksin tatile.
Bende bayramdan sonra kullanıcamm inşallah..
İstanbul hava kapalı yağmurlu, gök gürledi gece, şimşeler çaktı vallah billahhhh :30::30::30:

korktun mu yoksa kız gök gürültüsüünden :52::52::52:
bu tatilim kısa olduğu için buralarda geçiricem silifke kız kalasi ya da ayaş olabilir ben sayıyorum ama duydyn mu hiç buraları ya da gelme fursatın oldu mu bilmiyorum:44::44:

korktun mu yoksa kız gök gürültüsüünden :52::52::52:
bu tatilim kısa olduğu için buralarda geçiricem silifke kız kalasi ya da ayaş olabilir ben sayıyorum ama duydyn mu hiç buraları ya da gelme fursatın oldu mu bilmiyorum:44::44:
Hiç duymadımmmm :27::27:
neeeeeeeeeeee o ne be napıyosunuz öyle fotolorla filan:36::36::36::36:
Çok zevk alıyozzz ahahaha :60::60::60:

neeeeeeeeeeee o ne be napıyosunuz öyle fotolorla filan:36::36::36::36:

Hiç duymadımmmm :27::27:

Çok zevk alıyozzz ahahaha :60::60::60:

canım lilinin işelri işte. bana kaç gündür ısrar ediyo bi bakayım bi bakayım diye... ben de acıdım yaptım bi güzellik :1::1::1:
ama kıymet bilen yok yine papuç kadar dil yine papuç kadar dil... :20::20::20::20:

canım lilinin işelri işte. bana kaç gündür ısrar ediyo bi bakayım bi bakayım diye... ben de acıdım yaptım bi güzellik :1::1::1:
ama kıymet bilen yok yine papuç kadar dil yine papuç kadar dil... :20::20::20::20:

Allah kuru iftiradan saklasınnn bee :60::60:

yağmurrrrrrrrrr yağmurrr yağmurrrrr geri verecek buharlaşan sevgimiziiiiiiii
rainingsmile.gif

hee..canım sen kadın alıyor musun..

Ne biliyim..ben o kadına verilen parayı gereksiz buluyorum..kendim yapmadığım zaman olmuyor gibi sanıyorum..ama 1 kez alsam o temizlikçiyi belki bırakamayacağım ..
Senin kocan da hiç yapmıyor yani he..

Benim eşim 2 erkek kardeş..kayınvalidem derli toplu olmayı öğretmiş..dağınıklığı hiç sevmiyor iki kardeş de..odaları hep toplu..ayaklarını yıkarken çoraplarını da yıkar asar kocam..bi kenarda durur, kurur ..sonra ben yeniden makinaya atarım..eşim ön yıkama yapar yani kendi çoraplarına.. :27::27::27::27::27:

Of canım tebrik ederim seni..çok şükür rahatladın biraz kilo açısından..hafiflersin eminim yakında daha çok..

Iyi yapmışsın..ben de tembellik yapmak istiyorum bazen..hiç bir iş yapmadan..koltukta oturayım..kahve içeyim..dizi seyredeyim..arada uyuklayayım..
şu ara mümkün değil..

Geçmiş olsun oğluşuna..erkekler hiç anlamıyor çocuk bakmaktan..biz olsak denizde çok durdu mu çağırır çıkartırız..havluyla sararız..kuruturuz vs..bir şeyler yedirir içiririrz..iyice kurumadan yeniden denize sokmayız falan..erkekler düşünemiyor ince ayrıntıları..genelde de çocukları hasta ediyorlar..:53::53::53::53::53:

benim kociş tek oğul kyv üniversite ve benimle evlenmeden önceki iş hayatında nerde yaşadı ise arkasından gitmiş
o yüzden benim koca hiç üzülmemiş 2 ablası var zaten

Back
X