• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

ya bizim face youtubeleri kapatıyorlarmı birde kuş olan neydi twiter
:KK43: ben zaten face twiti girmöiyorumda youtubeyi çok seviyordum yaaa :KK43: offffffffffffffffff

bizim bakanlıkta her haltı kapatmış durumda canım burayıda kapatacak diye aklım çıkıyo

emir in 1. sınıfı okuduğu yerdeki sınıf arkadaşının babası vefat etmiş kuzum..hem de komşumuzlardı..
ona üzüldüm ben de günlerdir..adam dağ gibiydi ..ölüm dağ falan dinlemiyor ne yazık..geride 3 çocuk bıraktı..en küçüğü benim oğluşumun sınıf arkadaşıydı

ooyy allahım ne kötü allah rahmet eylesin yavruları küçücük babasız kaldı :((

hee..
5 yıl çıktık zeliş..ne romantikti benim koca..ne romantik..bilemezsin..şiirler şarkılar..kendimi prenses gibi hissederdimm..ama köprüyü geçip de tapuyu alınca..romantiklik falan bitti gitti..:)

aman aman ben bunun yarısını anca gördüm yaavvvv, hemende kapılmışım ne varsa benimkine

çarşamba gününden sonra 12 ya da 14 gün yokum bana bağlı..
patronla konuştum izin işini istediğin zaman çık hatta sen geldiğinde ofisi kapatmış bile olabilirim dedi.
iş bakmaya başlamadıysanız başlayın dedi ..
çok mutsuzum şuanda..
tazminatlarınızı hesaplattım herşey hazır dedi..
bilmiyorum ya eylül sonu demişti şimdi ağustos sonu oldu bide bunu telde söylüyor..

kelebekcim üzüldüm yaaa allah hayırlı kapılar açsın inşallah haklarını tam olarak alırsın

Amin .
yok hasta falan değildi.tüp bayileri vardı .
biz de onlardan alırdık tüpü..
bizim oralarda doğal gaz yok..o yüzden tüp var .
neyse arife günü alacağını almak için gitmiş.
adam ummadık zamanda bıçak çekmiş..bakkal sahibi yani..ona tüp veriyormuş vefat eden.
adam dağ gibi ya..bıçağı sokacağını düşünmemiş.
o da sallamış bıçağı .Malesef şah damarı kesilmiş. öyle olmuş zelişim..
3 çocuk kaldı canım. 15 yaşında , 13 yaşında , 8 yaşında.
yıllık iznimde gideceğim . emir de okulun ilk güünü orda okula gidecek..arkadaşlarına ve öğretmenine doysun diye.

offff allahım ne insanlar varyaaa cinnet geçirmiş adam allah ıslah etsin

huhuuuuuuuuu bebişleeeeeer

:p

hoşgeldin arkadaşım

canım benım çok güzel geçti
çok ince proğramlar yapmış :)
başımdan aşağı güller döktü güvercinler uçurdu :))))

aaayyy çokkk güzel yaaa, helal olsun

bizim bakanlıkta her haltı kapatmış durumda canım burayıda kapatacak diye aklım çıkıyo

ooyy allahım ne kötü allah rahmet eylesin yavruları küçücük babasız kaldı :KK43:(

aman aman ben bunun yarısını anca gördüm yaavvvv, hemende kapılmışım ne varsa benimkine

kelebekcim üzüldüm yaaa allah hayırlı kapılar açsın inşallah haklarını tam olarak alırsın

hoşgeldin arkadaşım

kuzucum sen hangi semttesin

ooyy allahım ne kötü allah rahmet eylesin yavruları küçücük babasız kaldı :KK43:(

hoşgeldin arkadaşım

canımcım aslında bakkal kişi de cinnet geçirmemiş..o da yaptığının farkında değilmiş..öylesine sallamış bıçağı..ama şah damarına denk gelmiş adamın..tartışma falan çıkmamış doğru düzgün..parasını istemiş o da yok demiş kapmış bıçağı..sonra sallamaya başlamış öylesine..korkutmak istemiş sanıyorum..
ölen adam da bir tarafının kesileceğini düşünmemiş zaten..ama olan olmuş..

canımcım aslında bakkal kişi de cinnet geçirmemiş..o da yaptığının farkında değilmiş..öylesine sallamış bıçağı..ama şah damarına denk gelmiş adamın..tartışma falan çıkmamış doğru düzgün..parasını istemiş o da yok demiş kapmış bıçağı..sonra sallamaya başlamış öylesine..korkutmak istemiş sanıyorum..
ölen adam da bir tarafının kesileceğini düşünmemiş zaten..ama olan olmuş..
öldüren adamın gözünde tavuk karası varmış..çok iyi göremediğinden yakın sallamış bıçağı..bu yüzden olmuş kesik..
Allah vermesin.

hoşgeldin arkadaşım

amin canım inşallah..

adildemir agzımda çay vardı okurken pıskırdım ahahahhaa

falleeeen bizim lili vefa zeliş nirdeler bakayım elenora felan

fallenim hoş geldin kuzum buralardayızzzz ama boşladı kızlar iyice topiği

sözde bugün diyete başlıyorduk kimseden ses yok bende de çekip çevirecek takat yok öyleee takılıyoruz işte

Back
X