canım hoşgeldinnnn
ben burda okuyamıyorum
sessiz ortamda daha iyi okuyommm
boşver canım yasminim kitap dediğin ele alınıp o kokusunu çekerek okunur yani bana göre öyle :))))
ayyy yazmasam çatlarım zaten
aynı ifadeler sürekli kullanılmışşş
cık cık cık sürekli yazmış da yazmış hiç hoşlaşamdım
buna benzer çok ifadede vardı
624 sayfa her sayfada aynı ifade
ondan sonra ben kitabın amacını anladım
ee foçaya taşındı hatun sonuçç
bilemm çok şey bekledim sanırsam
evet katılıyorum bazı kelimesiz ifadeler sık kullanılmış bunlar benimde dikkatimden kaçmadı ancak konuşur gibi yazdığından kaynaklandığından çokda rahatsız olmadım açıkçası
bence amaç diyemeyeceğim ama kitabın özü çok ama çok açık anlatılmış (ki buna ister delilik de, ister cesaret, ister hayal.. bir insanın hayatını hayalleri doğrultusunda kökten değiştirme hikayesi)ve anlatılmaya devam edecek, her kitap bir sinema filmi gibi olmaz ki haa o tarz kitapları okumayı tercih edersin o farklıdır tabi. Birde burada çok fazla konuştuk üzerine yorum yaptık evet sanırım beklenti çok yüksek olmuş olabilir...
BEN ÇOK BEGEDİM VALLA

İKİNCİYİ İPLE ÇEKİYORUM
Al benden de o kadar ikinci gelsede okusak favorim ise mecnun yaaaaa
dün eşim uyudu kardeşimle arabayı aldık kaçtık
ana caddeye çıkarttı benii
yolu kapatmışlar düz yoldan yokuş yukarı çıkmak zorunda kaldım
arkada onlarca araba
kalakaldım
sonra uhrevi kuvvetle bastım gaza sürdüm arabayı :)
kardeşim bile ben o yokuştan arabayı durdurum çıkamazdm dedi ama
bol atraksiyonluyduu yanee
oooo süpermişş bir kaç sefer daha çıktınmı olur bu iş :)))) ve mümkünse kardeşinle çıkmaya devam et eşini alma bu süreçte yanına :))))))))))))))
hımmmm sondan mı başlasaydım okumayaaaaaaa
yok canımmmm durduk yere gaza gelme yasminnn
kitaba baştan başlanır :))))))))))))))))))))))
sürekli siyaset sürekli bi açıklama konunun dışına çok çıkılıyor
bi ara ne kitabı okuyorum diye düşünüyosun oraları hiç okumadan geçtim artık
evet siyaset var içinde hayatın her alanında yokmu? belkide aynı fikirde olduğumuz için beni çokda rahatsız etmedi açıkçası... Ama tersi olsa bende okuyamazdım açık söleyim :)))))
Canımmm hoşgeldinnnn nasılsın
Ah lilicim ah..
nerde öyle koycan burda kamera
burdaki hanımlar pek sinirli..öyle kamera falan duyarlarsa adımızı çıkarırlar..gözetliyorlar beni diye..
namuslarına bi şey olmuş gibi olur..mümkün değil koyulmaz..
söylemeden koyarsın belki diycen ama benim büyük oğlan var ya..söylüyor..bi sıkıntı olduğu zaman..şükür daha büyük sıkıntı yaşamadık..küçük de söyler arada..bana çok kızdığında söyler mesela.."zaten bakıcı teyze de bana bunu bunu yapıyor..sen de beni üzüyorsun " diye laf arasında ağzından kaçırır farkında olmadan..ama onun da büyük sıkıntıları olmadı şükür..
oğlum 4-5 kez simit istemiş okulun kantininden..bakıcı almamış..param yok demiş
o da canı istediği için çok üzülmüş.
zeliş bilir ilk bakıcı problemlerimizi..az çektirmedi
Bilmem mi arkadaşım allah sana güç kuvvet versin zor bir süreç ama büyüyorlar çocuklarda
biliyormusun belkide iş hayatıyla geç tanışmış olmasan bu süreçte işten ayrılmak isterdin diye düşünüyoruım ama şimdi iş yaşamının kıymetini bildiğinden daha dayanıklısın değil mi
bir önceki yoruma katılıyorum doğru, yanlış, eksik, tam, nasıl olursa olsun eğer çocuğuna bakan bir yakının varsa bu en büyük nimet kesinlikle kıymetini bilmemiz lazımmm