• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

O el yazısı yok mu o el yazısı sanki işkence olsun diye bulmuş birisi... bize de zorunlu şu an defteri el yazısıyla doldurmamız isteniyor, ben bile yamuk yumuk yazıyorum... Çocukların sınav kağıdı okunmuyor yaaa

çocuk yazamıyşor diye kızıyorum ama ben yapmaya çalışıyorum benimki bile berbat
o kadar sövüyorum kiii anlatamam bu el yazısını yumurtlayanlara

yok kız pek takılamam be, yoğunum bua ra okulda çok vakit geçirmek zorunda kalıcam, bu gün erken geldim... eee eve gelincede giremem pek. arada bi bakarım asayiş berkemal mi diye
Zor valla kış geldi, okullar başladı koşturmacalar başladı sen de haklısın..
Keyfin nasıl ;)

çocuk yazamıyşor diye kızıyorum ama ben yapmaya çalışıyorum benimki bile berbat
o kadar sövüyorum kiii anlatamam bu el yazısını yumurtlayanlara
daha hızlı yazılıp estetik duruyormuş diye zorunlu tutmuşlar, bizim öğrencilerin sınav kağıdını göndersem fikirleri değişir kesinlikle..Tahtaya bile el yazısı ile yazın diyorlar, ben artık seneye benim oğlan bire geçtiğinde öğrenmeye çalışıcam, ilkokulda öğrendiğim kadar yazabiliyorum, unutmuşum çok zorlanıyorum.

daha hızlı yazılıp estetik duruyormuş diye zorunlu tutmuşlar, bizim öğrencilerin sınav kağıdını göndersem fikirleri değişir kesinlikle..Tahtaya bile el yazısı ile yazın diyorlar, ben artık seneye benim oğlan bire geçtiğinde öğrenmeye çalışıcam, ilkokulda öğrendiğim kadar yazabiliyorum, unutmuşum çok zorlanıyorum.
Sen zorlanıyorsan bizim çocuklar ne yapsın yazık ya valla bildiğin eziyet..

neresi hızlı ve estetik canım yaaa allah kuvvet versin kuzulara ne deyim

Oğluş iyi okullar ne zaman tatil olucak diye sorup suruyor :KK48:
Siz napıyosunuz? Dava ne zaman açacaktın sen :KK64:

iyi şükür

oğlan 2.ci gün öğleden sonra babaya gitti 3 gün akşam üzeri geldiiiiii

ben bayramda bol bol yattımmmmmmmm

dava falan açmıyorummmmm

eninde sonunda anlaşmalı boşanmaya yanaşacak ş.......

iyi şükür

oğlan 2.ci gün öğleden sonra babaya gitti 3 gün akşam üzeri geldiiiiii

ben bayramda bol bol yattımmmmmmmm

dava falan açmıyorummmmm

eninde sonunda anlaşmalı boşanmaya yanaşacak ş.......
Boşu boşuna bekliyorsun, sen aç davayı belki zamanla anlaşmalıya çevirirsiniz onu.
Ama böyle boşuna bekliyorsun, bu adam sen bekledikçe siktin sene boşanmaz senden dava da açmaz.
Böyle onun nikahı altında hala yaşarsın boşu boşuna yasemin...

kızlar
benim oğlum yazma konusunda istek yok
okulda yazamadığı için deftari kalemi fırlatmış ağlamaya başlamış bağırtısından diğer çocuklar korkmuş
öğretmeni anlattı çok üzüldüm devamlı elimi tut diyor yazarken ne yapacağımı bilemez durumdayım
birde okulun wcsine tek başına gitmek istemiyormuş korkuyorum diyor
anlatıyorum ama aynı evde de çocuk tek başına wcya gitmek istemiyor kapıdan ayrıldığımdan kıyamet kopuyor.
dr randevu aldım 16 ekime bakalım dr bize nasıl yol gösterecek
ALLAH YARDIMCVIN OLSUN ARIKADAŞIM LÜTFEN SAKİN OL SABIRLI OL BU BİR SÜREÇ GEÇİCEK
EN AZ HASARLA GEÇİRMEK ÖNEMLİ
BELKİ ÖGRERTMWENİYLE ANLAŞAMAMIŞTIR ONU BİR ARAŞTIR VE DEĞİŞTİR İSTERSEN

Back
X