• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

önceki kilolarımdan eser kaldı sanırım adamımaa:KK53::KK53::KK53::KK53:

ama pek rahatım şu bir haftadır :KK76::KK76::KK76::KK76:

en az 1 ay kapalı devreleri:KK53::KK53::KK53::KK53:

sende oğlanın pastasından çocuklarla bir götürr:KK53::KK53::KK53:
o devreler açılacak yakında merak etme ama daha eski atraksiyonlara uzun süre girişemez.. :KK49:

selam kızlarrrr

vefa çok geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun

lilyana nice senelere

pompişş allah sana güç kuvvet vversisn bilirim bu ilk günleri aklın hep paşanda olur ama zamanla alışılıyorrr

yağmur sen nasılsın cnmmm ela iyidiri inş

zeliş viealnd girdik içerisine bütün herşeyine bindik gezdik sadece 2 tanesine binmedik en çok hoşumaza giden istanbul fethi ve viking idi ordan çıktıtan sonra baya ıslandık sonrasın da alışveriş yapmak zorunda kaldım yağmurluk aldığımız halde

vikingi tek geçerim yasminn kaç kez bindim saymadım hemde tırsaraktan :KK17::KK17::KK17::KK17: ama çoook zevkli değil mi? saray salıncağıda öyleydi bak onuda çok severim :))))

Deli kızlar merhaba

asıl sen nerdesin takılıyorsun buralarda ama bir selam bile vermiyorsun :63::63:

zeliş ve elanora nerdeler; ayy özledim bee

ayyyyy bende seni özledim kız cadıııı :KK70:

sabahtan buralardaydılarrrr tıkınıyorlardırrr bencee:KK53::KK53::KK53:

evet tıkındım ve geldim ama doymadım :mad:

vikingi tek geçerim yasminn kaç kez bindim saymadım hemde tırsaraktan :KK17::KK17::KK17::KK17: ama çoook zevkli değil mi? saray salıncağıda öyleydi bak onuda çok severim :))))

asıl sen nerdesin takılıyorsun buralarda ama bir selam bile vermiyorsun :63::63:

neden böle olduk zelişşşş :KK61::KK61::KK61::KK61:

ben girip çıkıyorum hemen, fazla durmuyorum, arada geliyom işteee:oops:

zelişim kuzum naptın şu üniv işini, kararın ne oldu

Back
X