- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
siz de dr kontrolünde yapında garantiye alın bari diyeceğim sanaZELİŞ BİZİM HALİMİZ NE OLCAK
YALAN OLDU İKİNCİ ÇOCUK HEEE
SENDE SON GELİŞMELER NELER
EŞİM HALA ÇOK NET BU KONUDA
SEVGİM BÖLÜNSÜN İSTEMİYORU CART CURT
YENİ Bİ TEKNOLOJİ ÇIKAR ERKEK OLACAGINDAN EMİN OLSAK HEMEN YAPACAKDA
TIRSIYO KIZ OLUR YİNE DİYE BEN BUNU SEZDİM SANKİ TEEE ALLAM YAA
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin öncelik bu
biliyorsun benim koca da ikinciyi kız istiyordu
geçenlerde nolduysa iyiki kızım yok diyor şimdi
evet idealin 1 fakat evlatlarımız kardeş istiyor ve bu onların hakkı zelişamin canım benim iki çocuk en ideali gibi görünüyor bizler için aslında 1 de iyi ama işte olmuyor :)))
dün alışveriş yaparken iki çocuk oynuyordu mağazada biri birazdaha büyük biri daha küçük koşturuyorlar kıyafetlerin arasına saklanıyorlar
benimki diyor ki anne kardeşim olunca birazda büyüyünce brlikte saklambaç oynayabilirmiyiz diyor.. içim bir tuhaf oldu oynarsın tabi kuzum dedim.
bizimkiler şimdiden çok güzel oynuyorlar hele bir de ayaklanınca tam kendine göre kardeş bulmuş olacak bizimki
hayırlısı olsun zeliş. o soru işaretlerini düşünme sen hepsi bir şekilde halloluyorhadi yaaa bak sen eşine ama senin düşüncende önemli canım asıl sen istiyorsun o konuda netmisin?
biliyorsuın biz bıraktık korunmayı canım 3 ay oldu inan geçenlerde brezilya fönü yaptıtracaktım birden aklınma geldi yaptırmadım ya hamileysem diye ama sanmıyorum içimde hiç bişey hissetmiyorum bu yönde.. Biz çalışmaya başladık bakalım ne zaman nasip olursa artık...
düşününce benimde aklımda o kadar çok soru işareti var ki ama olsun yağmur senin için daha erken olabilir ama ben aradan çıkarmalıyım inşallah Rabbimde nasip ederse...
bazen hislerimiz bizi yanıltmıyor biliyorsunYOOO MADDİ Bİ SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR
SEVGİSİ BÖLÜNSÜN İSTEMİYORMUŞ ELA ÜZÜLÜRMÜŞ FALAN FİLAN
BEN SEZDĞİM SADECE KIZ OLUR DİYE İSTEMİYO GİBİ
ERKEK TAKINTISI VARDI ELADAN ÖNCE
ŞİMDİ Bİ DE İKİNCİDE KIZ OLURSA 3.YE KADAR GİDER DİYE KOT-RKUYO BENCE
BELKŞDE BEN YANLIŞ ANLADIM AMA BEN ÖLE HİSSEDİYORUM