Bu Maç Bizim Olacak.....

merhaba bayanlar
Bende yeniyim aranızda sabah tartıldım 64,6 geldim.Hedefim 60 şuanda.geçen baktım topiğe fazla kilosu olan bi arkadaş yok aramızda.
Sabah kahvaltı yapmadım.Şimdi 1 simit yedim. ne diyeti yapsam bilemiyorum.Akşam 5 ten sonra yemesem mi .normalde alkali diyet yapıyorum ama çok zor geldi oda bugün böyle az yiyerek takılayım.sonra diyete karar veririm.

merhaba bayanlar
Bende yeniyim aranızda sabah tartıldım 64,6 geldim.Hedefim 60 şuanda.geçen baktım topiğe fazla kilosu olan bi arkadaş yok aramızda.
Sabah kahvaltı yapmadım.Şimdi 1 simit yedim. ne diyeti yapsam bilemiyorum.Akşam 5 ten sonra yemesem mi .normalde alkali diyet yapıyorum ama çok zor geldi oda bugün böyle az yiyerek takılayım.sonra diyete karar veririm.

Canım hoş geldin ekliyorum listeye seni de

Sabah mutlaka kahvaltı yap ki metabolizman yavaşlamasın sonra az yesende veremezsin...

Ben gündüz az yiyorum ve bazı akşamlar hiç yemiyorum...

1 kepçe kuru fasulye, 1 dilim kepekli ekmek, birazda lahana turşusu yedim kızlar...

Canım hoş geldin ekliyorum listeye seni de

Sabah mutlaka kahvaltı yap ki metabolizman yavaşlamasın sonra az yesende veremezsin...

Ben gündüz az yiyorum ve bazı akşamlar hiç yemiyorum...

Canım normalde kahvaltı yaparımda , dışarıda işim vardı sabahtan anca işyerine gelip yedim.
gerçi kahvaltı dediğim de yediğim simit.Pek sağlıklı değil.Biz görüştükten sonra kilo verdin mi canım

Canım normalde kahvaltı yaparımda , dışarıda işim vardı sabahtan anca işyerine gelip yedim.
gerçi kahvaltı dediğim de yediğim simit.Pek sağlıklı değil.Biz görüştükten sonra kilo verdin mi canım

Evet canım 2 kilo verdim öndeki göbek gitti şimdi bel çevresindeki simit şeklindeki halkayı eritmem lazım :D :D

mercimek çorba salata ayran yarım kadınbudu :KK53::KK53::KK53::KK53:

elmalı kurabiye var beni dürtüyo arkadaş yapmışş:confused::confused::confused::confused:

Back
X