Bu Maç Bizim Olacak.....

akşama ne yemekler var:KK6:
:KK6:

bende ıspanak

tarhanalı tavuk çorba

yoğurt var:KK54::KK54::KK54::KK54:

benimde ıspanak yemeğim var oğlan yer de eşim yemiyor ona ne yaparım bilmiyorum düşünmedim hiç :D :D belki sadece tost yaparım. yada kendi yapar :)

zelişcim yarım saat bekleme canım 4 de yap araöğününü

Aslında ben bu öğünü akşamla birleştireyim diyordum ama vazgeçtim hemen yiyeceğim ve akşamda 4-5 yk ıspanak yerim boş geçmesin öğünüm değil mi hazır sebze yemeği varken...

zeliş benim eşimde ıspanak yemeğini pek yemez
bende patates yemeği yogurt çorbası var

zeliş benim eşimde ıspanak yemeğini pek yemez
bende patates yemeği yogurt çorbası var

Benim ki genel olarak sebz eyemiyor canım ya ciddi sorun yani, Allahtan oğlanı alıştırdım da o yiyor.. 3 öğün et yese yer yani o derece bende tam tersi :D :D

benimde ıspanak yemeğim var oğlan yer de eşim yemiyor ona ne yaparım bilmiyorum düşünmedim hiç :KK70: :KK70: belki sadece tost yaparım. yada kendi yapar :)

Aslında ben bu öğünü akşamla birleştireyim diyordum ama vazgeçtim hemen yiyeceğim ve akşamda 4-5 yk ıspanak yerim boş geçmesin öğünüm değil mi hazır sebze yemeği varken...
aynen ıspanak ve yoğurt yiyebilirsin ve senin için daha iyi olur.

benimde ıspanak yemeğim var oğlan yer de eşim yemiyor ona ne yaparım bilmiyorum düşünmedim hiç :KK70: :KK70: belki sadece tost yaparım. yada kendi yapar :)

benimkide pek hoşlanmaz dün yaparken senin yemeğin diye bahsediyordu :110::110::110::110:

yemezse sucuklu yumurtaya talimm yapabacak bişiyy yokk:KK73::KK73::KK73:

akşam
yarım kase tavuk çorba
yarım kase ıspanak
bol salata yedim

gece 2de uyandım bi hararet bi canımm tatlı isteği yaktım kendimi:KK42::KK42::KK42::KK42:

iyiyiymm zelişşş gece kaçamak yaptımm moralim bozukk:oops::oops::oops::oops::oops:
sen nasılsın
şimdi habire ılık su ve adaçayı içiyorumm:KK50:

akşam
yarım kase tavuk çorba
yarım kase ıspanak
bol salata yedim

gece 2de uyandım bi hararet bi canımm tatlı isteği yaktım kendimi:KK42::KK42::KK42::KK42:

Akşam hafifmiş zaten yemeğin, takılma boşver olmuş bir kere canım...

Günadyınnn cancanlarr r

Akşam Menü

1 kepçe kuru fasulye

salata

yoğurt

1 dilim tb ekmeği

Akşam Ara : 1 elma

1 fincan zencefilli çay (bayılıyorum buna )

Sabah Kalkınca 1 fincan ılık limonlu su

Kahvaltı

2 dilim tb ekmeği

1 yumurta

1 parca peynir

domates

Back
X