Bu Maç Bizim Olacak.....

Kızlar resmen ipten dönmüşüm akşam, aklıma geldi dedimki bir sahlep içeyim sonra ne olduysa unuttum içmedinm bir bardak salep neredeyse 400 kaloriymiş yahu (kupadan bahsediyorum) :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Acıktım ben

Ayranım var onu mu içsem yoksa yoğurt mu yesem???
ayran şişirir bence ayran iç
akşama ne var vefa

ayranı iç canım daha pratik değil mi
akşama bamya yemeği ıspanak yemeği var kalanlardan
mantar sote yapacaktım dün yapamadım
mercimek çorba ve mantarı yapayım diyorum oğlanlara
sebzelerde bana malumm

senin varmı yemek
Kızlar resmen ipten dönmüşüm akşam, aklıma geldi dedimki bir sahlep içeyim sonra ne olduysa unuttum içmedinm bir bardak salep neredeyse 400 kaloriymiş yahu (kupadan bahsediyorum) :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

ben hiç sahlep aramam yuhh yaaa

Akşama barbunya ve prinç pilavı var ayy o kadarda güzel görünüyordu ki yemek akşam gözümde canlandı şimdi yazarken. ama en erken 8 gibi yiyebilirim bu yüzden yiyemiyorum işte akşamları of yaa offfff

ayran yetmez diye endişeliyim genicim canım :KK70:

hımm o zaman yoğurt ye gözün doysun

amannn içme zeliş içme sen o salebi çocuğa içir kaldır ortadan

ayran şişirir bence ayran iç

akşama bamya yemeği ıspanak yemeği var kalanlardan
mantar sote yapacaktım dün yapamadım
mercimek çorba ve mantarı yapayım diyorum oğlanlara
sebzelerde bana malumm

senin varmı yemek

ben hiç sahlep aramam yuhh yaaa

bende yok yemek et çıkardım tavada kızartırım yanına da bir makarna evdekilere bir de salata tamam

Akşama barbunya ve prinç pilavı var ayy o kadarda güzel görünüyordu ki yemek akşam gözümde canlandı şimdi yazarken. ama en erken 8 gibi yiyebilirim bu yüzden yiyemiyorum işte akşamları of yaa offfff

zeliş bazen benimde saat şaşıyor ama öğün atlamıyorum sen de atlama

Yoğurt yedim içinede müsli attım azıcık iyiyim şimdi doydum resmen :)

akşamda 1-2 kaşık barbunya yerim ve sonrasında 1 bardak süt içerim herhalde

aynen canımmm :KK19::KK19::KK19:

ama senin iradene 5 yıldızzz :nazar::nazar::nazar::nazar:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bu ara depresyondayım yada başlangıcı işte her neyse havalardan olduğunu sanıyorum tabi tetikleyen nedenleri de yok değil...

Hafta sonu şeytan dedi al bir şişe şarap otur kafayı çek gece gece ama sırf kalorisini düşünerek vazgeçtim kız :D :D :D D: Bütün emeklerim boşa gidecekti yoksa :D :D

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bu ara depresyondayım yada başlangıcı işte her neyse havalardan olduğunu sanıyorum tabi tetikleyen nedenleri de yok değil...

Hafta sonu şeytan dedi al bir şişe şarap otur kafayı çek gece gece ama sırf kalorisini düşünerek vazgeçtim kız :KK70: :KK70: :KK70: D: Bütün emeklerim boşa gidecekti yoksa :KK70: :KK70:

ahahahaah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

anlatmak istersen özelden ;)her zaman dinlerim bebeğimmm:KK60::KK60::KK60::KK60:

alkolün kalorisi müthişşş zatenn :KK50::KK50::KK50::KK50:

Back
X